אלוהים תודה

אור ה101

New member
אלוהים תודה

תודה לך על השמש שזורחת, על כוכב שמאיר, תודה לך על הטוב שמאיר, תודה לך על מה שיש.

ש ו נ י

New member
היי אור. ממצף?

איזה כיף לך ולה' שאתה אומר
אני בכלל שכחתי להגיד תודה. אז אני מצטרפת לתודה שלך
על... הכל
ותודה שהזכרת לי להגיד תודה

אור ה101

New member
ללא ...

שאני רואה מצבים שונים ביום יום אצל אחרים, שמשפעים על איכות החיים. אם זה לטובה, ואם לאו. אני אומר לעצמי תמיד יש את הטוב שצריך לשאוף אליו וכך יש את הצד השני שתמיד יש יותר גרוע. אז קודם תודה על הקיים. ושוני מחזיר לך ד"ש חמה.

שרiןבן

New member
לחיות מתוך הודיה.

הכל אחד ! כל מה שנמצא בעולמנו נכלל בתוך האחד שאנו קוראים לו אלוהים. הארועים שמופיעים בחיינו, נקראים על ידי החלק שמחובר לנשמה, כך אנו יכולים לברא את עצמנו בגירסה נעלה יותר אל מול כל ארוע וארוע. הממיר שיעזור לנו לקלוט את שידורי הנשמה הוא הלב, האנרגיה שתפעיל את התקשורת הן הרגשות. עולם היחסי = עולם אשלייתי. למה צריך את זה ? כי זו דרך מצויינת לתת לאחד להאמין שהו מופרד. למה צריך את זה ? שאתה אחד אתה הכל, אתה יודע שאתה הכל אבל אתה לא יכול לחוות את זה. אין אפשרות לחוות את הטוב כי אין רע. אין אפשרות לחוות חום כי אין קור, הכל נמצא שם, לכן אין משהו שלא נמצא שם. אז יצרנו את עולם היחסי, פה נוכל לחוות את מה שאנו כבר יודעים. בחרנו לשכוח כדי שנוכל להכנס למשחק שאנו לא מכירים. לחיות מתוך הודיה זה להכיר באשליה, זה לדעת בסופו של דבר שכל מה שאנו רוצים יש לנו. כאשר אנו מנהלים את החיים שלנו מתוך צורך, מתוך הרגשה של משהו שחסר, אנו בעצם מזמנים אלינו את חויית החסר. אנו נחיה בחוסר כי אנו מרגישים חוסר. כאשר אנו חיים מתוך הודיה, נוכל להרחיק את הארועים הפחות נעימים לנו מתוך הכרת האשליה. על ידי הודיה מראש על דבר שעדיין לא נמצא, נוכל לברא אותו.

למעלה