אלוהים!!!! תודה!!!!!!!אבל....

mr nice guy

New member
נכון! שכחתי להרחיב! מצטער

האבל... זה על זה... כל הדברים הרעים שקורים בעולם, שאין להם הסבר. ונכון שאפשר להגיד שנסתרות דרכי ה', או הכל לטובה, אבל קשה לי להבין למשל- איך תינוקות שעדיין לא מלאו להם חודש, נפטרים ממחלות ומומים מולדים נוראיים. מצד אחד יש את כל הדברים הנפלאים, והעולם כולו, ומצד שני, דוגמה נוספת, אחות של חבר מאוד טוב שלי, נערה שהייתה באמת מעל ומעבר ובכלל משפחה נחמדה ומאמינה בדרכה שלה, נפטרה מסרטן. אני פשוט לא מצליח להבין את הדברים האלה, ואף פעם לא אבין- אבל מצד שני יש את הסימן הזה שקיבלתי, אבל כל הדברים הנגדיים אני לא אוכל להבין.

mr nice guy

New member
לדעתכם, כדאי לי

לספר את זה לחברה שלי? אין לה מושג שאני עובר את התהליך הזה, בכלל היא מאמינה וממשפחה די מסורתית, ואני לא רוצה להשמע לה מוזר מדי. למרות שסיפור כזה יכול לתת ולחזק לה אמונה. מה אתם אומרים?

ש ו נ י

New member
אם בגדול יש ביניכם פתיחות ואתה

מרגיש איתה טוב ובנוח ולרוב היא בנאדם שמבין ומקבל אותך כפי שאתה לדעתי כן למה לא בעצם? ובכלל ספר מה שאתה רוצה זה תלוי בה איך היא תקבל את זה אתה חושש להישמע לה מוזר? למה? האם זה מוזר בעיניך?????? כלומר מה שאתה חווה? בעיני זה הכי טבעי בעולם אולי יש הרבה אנשים בעולם שכלל אינם מחוברים למציאות הרוחניות שלהם אבל........ למה לא להעיר אותה גם ל"צירופי המקרים" הכ"כ לא מקריים בחייה שלה? אולי תעשה לה טובה?

ש ו נ י

New member
קראת את שיחות? את עניין טוב ורע וכל

זה? אני לא זוכרת באיזה ספר מדובר על זה על טוב ורע חושך ואור על זה שחייב שיהיה שדה הקשר ע"מ שהדבר יקבל הגדרה משהו כזה לא זכור לי לגמרי בטח שלא באופן שאוכל לפרט כעת מישהו זוכר/יכול להסביר? זו לא רק/לגמרי תשובה אבל זה גם

למעלה