אלוהים!!!! תודה!!!!!!!אבל....

mr nice guy

New member
אלוהים!!!! תודה!!!!!!!אבל....

קרה לי אתמול בערב משהו מדהים\ ממש הרגשתי שאיזה כח עליון נותן לי להרגיש כמו שביקשתי. אני יודע שאני לא ברור. לדעתי קיבלתי סימן אתמול מה'. לא יודע רק אם אפשר לספר סימנים שמקבלים... אם כן אני אשמח להרחיב.

mr nice guy

New member
טוב.. אני מניח

שאתם לא כ"כ מעוניינים.. אם תרצו דברו איתי במסרים או שתשאירו תגובה.

mr nice guy

New member
אוקיי זה ארוך אבל שווה קריאה.

קודם כל הקדמה קלה, אני חילוני, אבל תמיד האמנתי באלוהים והתפללתי אליו בדרכי. עכשיו, לפני כמה חודשים התעוררה בי חרדת מוות גדולה מאוד, והרבה מחשבות בכיוון. ביקשתי מה' סימן ולדעתי הוא נתן לי- על זה הרחבתי בהודעה אחרת, מי שרוצה מוזמן לשאול אותי במסרים על זה. אבל עדיין זה הרגיע אותי זמנית, וביום שישי הייתי באזכרה ואז "ביקרתי" אצל סבא שלי לאחר האזכרה, הוא נפטר- גם הסיפור על סבא שלי הוא די ארוך אבל בשורה האחרונה לא הספקתי להפרד ממנו ומאוד קשה לי עם זה. אז ביקשתי מה' שיתן לי סימן, לא אכפת לי איזה- או שיש משהו לאחר המוות או שטוב לסבא שלי, כאלה. בערב הייתה מסיבת הפתעה לדודה שלי, הבת של הסבא, והקרינו תמונות ורובם היו שלו, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות. ואז נזכרתי שאחרי שביקשתי משהו בנושא הזה מה' פירשתי יותר מדי ממה שזה, לדעתי. ודוגמא אחת שהייתה בולטת הייתה שיום אחרי שהתפללתי, בדרכי שלי, היה איזה שיר ברדיו שהרגיע אותי, כאילו לא הרגיע, זה בעצם העניין הוא די לא קשור. איכשהו אתמול, יום אחרי הבקשה והאזכרה נזכרתי בזה משום מה. בערב, הלכתי עם חברה שלי לבחור לה בגדים לנשף סיום י"ב, לא משנה, ובמהלך זה אמרתי לה שאני חייב לקנות את הספר "שיחות עם אלוהים" כי שמעתי כאן כמה הוא משפיע וכו'. בחנות הבאה שנכנסו היה את אותו שיר!! זה היה מדהים! למרות שזה נראה שטויות הרגשתי משהו באותה שניה שקלטתי שזה השיר הזה. ואז חזרתי הביתה, ובמקרה ישנתי במה שנקרא אצלנו "פינת טלוויזיה" כי אחותי הגדולה והבנות שלה היו אצלנו לשבוע, ואז סתם משום מה התחלתי להעביר ערוצים בהום סינמה, ערוצים של סרטים שצריך להתקשר ולהזמין את הסרט בתשלום למי שלא מכיר, פתאום היה סרט אחד שעבד, לא הבנתי איך, אז אמרתי יופי! סרט חינם- בוא נבדוק מה זה! ואז ראיתי "חברים למוות" שזה על אנשים שעשו סיאנס ורוח רפאים שהם העלו הייתה רעה ועשתה להם בלגן והכל. שכחתי לציין שבנוסף לדבר עם ה' התעניינתי בסיאנסים וחוויות שקרו לאנשים שעשו סיאנסים. הייתי בהלם, ו2 דקות אחרי, הסרט הופסק, זה היה מצמרר. ואז ניסיתי לראות אם כל סרט שמתחיל, הוא מוקרן לכולם ורק אחרי כמה דקות הוא מופסק או שבאמת היה כאן איזה נס, קיצר, ראיתי שוב סרט שהתחיל וגם אותו הצלחתי לראות בהתחלה, ואז ראיתי בתקציר שיש ביקורת על הסרט, אז בדקתי אם גם בשאר הסרטים יש ביקורת, ולא הייתה, אבל ראיתי תקציר על סרט אחר, שאחד חוקר תופעות טבע מוזרות וחושד שאשתו מתקשרת איתו מעולם המתים. כאילו שמעו, ביקשתי לראות או שיש משהו אחרי המוות, או שסבא שלי בסדר- קיבלתי תמונות של סבא שלי שמח באותו ערב, שיר שפעם פירשתי כסימן בדיוק לאחר שאמרתי שאני חייב לקנות את הספר, זפזופ של פעם בשנה לערוצים האלה ונפילה על סרט על סיאנס, במקרה ראיתי ביקורת אחת מבין 12 סרטים שהיו שם ואז ראיתי תקציר של מישהי שמתקשרת מעולם המתים. אתם חושבים שאני מגזים? או שיד ה' או שליח שלו הייתה כאן?

mr nice guy היי

ביקשת לדעת באם סבא שלך בסדר ואכן קיבלת תשובה. אלוהים/היקום/העולם, מדבר איתנו בכל האמצעים. לא במקרה הגיעו הסימנים הללו לידיעתך ובמיוחד לאחר בקשתך. במיוחד לאור העובדה כי הבחנת בסימנים הללו והרגשת כפי שהרגשת לגבי המסרים , זה ממש מראה כי קיבלת תשובה. עכשיו, בהתייחס למה שאמרת בראשית מכתבך, שאתה חילוני, זה לא אומר דבר. להיפך, זה אומר כי הסימנים יגיעו והגיעו אליך באמצעים המוכרים לך שזה שיר, ספר, סרט וכו'... התקשורת שלנו עם אלוהים/היקום/העולם, אינה מוגבלת לאותם אנשים דתיים אלא קיימת אצל כל אחד ואחד אשר באמונתו אשר יחיה.

mr nice guy

New member
תודה רבה לך!! אני אוהב לקבל

תגובות מאנשים כאן בפורום, באמת, יש לכם הרבה תובנה, וחכמת חיים. כעקרון אני אמור להיות דתי, פשוט בעקבות השואה כל המשפחה שלי חזרה בשאלה, ז"א הסבים והסבתות שעלו לארץ החליטו להשאר חילונים.

ש ו נ י

New member
לא שאלה של "אמור" שאלה של מה אתה

מאמין ומה אתה בוחר אתהההההההההההההההההההההההההההה בהצלחה!

ש ו נ י

New member
נכון. כולנו ילדי ה' והקב"ה מדבר עם

כולנו תמיד ותמיד מושיט לנו יד ונותן לנו סימנים ומראה לנו את עצמו בכל דרך אני אישית לא מקבלת את המושג "חילוני" כי אני מכירה את כל ה"מגזרים" (שונאת את המילה הזאת) מקרוב מאוד ולמרות שאני מגדירה עצמי דתית כולנו ילדי ה' שוב כיף לך! הלוואי עליי לראות כזה גילוי אני רואה אין מצב שלא אבל ככה? שוב הרבה זמן לא קרה לי

ש ו נ י

New member
אין מקרה בעולם ואני לא חושבת שאתה

מגזים בכלל ואני קצת מקנאת בך המון זמן לא קרה לי ככה כיף לך ממש תפילתך נענתה בגלוי כך לפחות אני רואה את זה

שוני היי

תפילה שנענית בגלוי, זה תלוי רק בתשומת לב. הרבה פעמים אנו מקבלים תשובות לכל מיני שאלות שצצות לנו כל הזמן אך לא תמיד אנו ערים לתשובות שאנו מקבלים. למעשה, כל הזמן אנו מקבלים תשובות ורק מעט מאוד אנו שמים לב אליהן. את אומרת כי הרבה זמן לא קרה לך כך שתפילתך נענית בגלוי, אני חושבת כי לא תמיד אנו דורשים דברים שברומו של עולם מהעולם ועל כן, התשובות שאנו מקבלים הינם דיי סתמיות - דברים שמעסיקים אותנו ביום,יום. אני חווה כל הזמן את היענותו של היקום ואפילו אני מרגישה קצת שהתרגלתי - פשוט הדברים באים אלי כל הזמן וההתפעמות שבגילויי כבר נמוג משום שכמו שאמרתי, התרגלתי. אני אומרת כל הזמן: יש לי קשרים טובים שם למעלה. משפט זה אני אומרת בהומור. ואכן, יש לי קשרים טובים שם למעלה ולמטה ובאמצע ובצדדים. פשוט, אני ערה. מצב זה גורם לי לסמוך רבות על היקום שייענה לכל בקשותי ואכן הוא נענה! תשימי לב כי הייקום גם נענה לבקשותייך, תפילותייך, רצונותייך. אגב, באומרי ייקום אני מתכוונת אלוהים/עולם , אנרגיות על.

ש ו נ י

New member
למה את מתכוונת כשאת אומרת שלא תמיד

אנו דורשים דברים ברומו של עולם מהקב"ה/יקום/תקראי לזה מה שבא לך ????????? מסקרן אותי אני יודעת שאני בתרדמת מוחלטת כמעט זה ברור לי אני לא יודעת עד כמה אני מבקשת/מתפללת/רוצה אני נזהרת מאוד לא לעשות זאת אולי מחשש אכזבה אולי מחוסר סבלנות כבר דיברתי על זה שאני עושה את זה לעתים רק בשעות הדחק ובחוסר ברירה או רק בדברים מאוד קטנים אני מפחדת לעתים לבקש/לרצות בגדול גם כי אני יודעת שזה דורש ממני ועליי לשנות דברים ולקחת אחריות וגם........ משום איזשהו כשל בעניין האמוני/בתקשורת שלי עם הקב"ה תודה על תגובתך

שוני היי

שאלת אותי מה כוונתי שאנו דורשים דברים שברומו של עולם. בעבורי הדברים שברומו של עולם אלו דברים שלא קשורים לחיי היום יום שלנו. אתן לך דוגמא: למשל יש לי איזה חלום שאני מרגישה כי יש איזה מסר בחלום זה ואני מבקשת מהיקום להבין את החלום. ברגע שביקשתי, הפסקתי להגות ולחשוב ולנסות לפרש את החלום וחיכיתי. והתשובה היתה מגיעה כאילו משום מקום. ממש, התשובה היתה מגיעה מבלי שחשבתי על כך. כמו בסרטים המצויירים שרואים שהמנורה פתאום נדלקת בראש ויש רעיון, אז ככה. אגב, זו השיטה הכי נכונה לקבל מסרים מהיקום - להביע משאלה ולחכות מבלי לדוש ולדון בעניין. כשדשים ודנים בעניין כל העת, לעיתים קרובות מפספסים את התשובה שמגיעה. ועכשיו אתן דוגמה לגבי משאלה שקשורה לחיי היום , יום. ילדיי הקטנים עולים השנה לכיתה א' (התאומים). ואין לי רכב על מנת להסיע אותם לבית הספר שהינו מרוחק במקצת מביתי. שאלתי את היקום: מה אני עושה בנדון? וחיכיתי. כעבור שבוע וחצי, פגשתי שכנה שהבת שלה לומדת בבית הספר בו ילמדו ילדיי ופתאום בא לי הרעיון לשאול אותה באם אוכל להיעזר בשירותיה כשהיא מסיעה את ביתה לבית הספר ילדיי יצטרפו וכמובן שנעניתי בחיוב. אגב, שכנה זו מאוד עסוקה וממש לא ראיתי אותה הרבה מאוד שבועות. הינה, דוגמה שהיקום עזר לי. זימן לי את השכנה וזימן לי את הרעיון לשאול אותה. עכשיו אני רוצה לעבור לרעיון בו יכולים לומר כי זה מקרה. כי זה מקרה שפגשתי את השכנה, שהרי היא שכנה ואני אמורה לפגוש אותה מפעם לפעם. ובמקרה כשפגשתי אותה , נזכרתי בדאגתי להבאת הילדים לבית הספר. ובכן, מי שחושב כך, הוא צודק ואני חושבת כי היקום זימן לי את הפתרון לבעיה שלי וגם אני צודקת! אני מדברת בסתירות? אני פשוט אומרת כי אין אמת אחת , אלא ישנה אמת בלבד.

ש ו נ י

New member
זה בדברים יומיומיים אמרת ברומו של

עולם אז מה ברומו של עולם פה?

Sam Anand Nityo

New member
ואו.. הזכרת לי אותי ... (זה ארוך)

עד לפני זמן לא רב הייתי בתקופה שבה מציאות האלוהי מדברת אלי בכל. הרגשתי כל העת כיצד היקום מגשים את המציאות שלי בעזרת המחשבות שלי וצורת החשיבה שלי (חיובית פלוס). כל שאלה שהייתה לי נענתה תוך רגעים בודדים עד שעות מעטות. כל בחירה/בקשה התגשמה תוך ימים בודדים. התשובות הגיעו מהר מאוד. גם האופן בו התקבלו התשובות היה מדהים ומעורר השראה. מרגש בכל פעם מחדש ומלהיב ביותר. האופן הזה שבו דברים קרו, יכול היה להיחשב "נס" אצל הרבה אנשים שמכירים אותי. אך גם אני בשלב זה או אחר לאט לאט הפסקתי להתלהב מזה. פשוט האמנתי ביקום וסמכתי עליו שכל דבר שצריך לקרות לי קורה לי, לטוב או לרע, ואין מה להתלהב מ"צירופי מקרים" כי למען האמת - אין דבר כזה. אנשים היו משתאים מדברים, ואני - אדיש כמעט ומקבל את זה כמובן מאליו. באיזה שהוא שלב, כנראה שרציתי להרגיש כך שוב, להתלהב מהכל כאילו זה לא רגיל. לאט לאט הגישה שלי החלה להשתנות. רציתי דברים, ונטיתי לכוון דברים בכוח, כדי שיקרו באופן ובזמן שאני רוצה אותם. וכשקיבלתי אותם, חשבתי שעלי לעשות הכל כדי להחזיק אותם. היקשרות לדברים שהם לא אני. במקום לקבל את מה שקורה דרשתי שדברים יקרו ככה ועכשיו, וכשלא קרו נמלאתי טינה, כעס, וחוסר שביעות רצון... תסכול מוגבר. האמון שלי ביקום הלך ופחת. חלק גדול מהתשובות שקיבלתי , אפילו לא הייתי מודע לכך שקיבלתי. הלכתי כסומא - כעיוור. הייתי עבד לפחדים, לרצונות , לרגשות. האנרגיה ששידרתי לסביבה שלי הצטמצמה כמעט עד הסוף. דחיתי אנשים ודברים מעליי. אפשר להגיד שבאיזשהו שלב איבדתי את עצמי - שכחתי מי אני. וזה הדבר הראשון שהייתי מודע אליו. שאיבדתי את עצמי. והמודעות הזו הביאה לשינוי כיוון. אני עכשיו בעיצומו של תהליך אימון מחדש בכל הקשור לאמון שלי ביקום, ויכולת הקבלה שלי את כל מה שקורה סביבי, במציאות שלי. אני כבר לא שואף לכוון אירועים, וכשאני מקבל סימנים, אני לא מנסה לפרש אותם שכלית, כלומר - באופן שהייתי רוצה להבין אותם, אלא באופן אינטואיטיבי - תחושתי - מהחלק העליון (כן, זה חלק עליון יותר מהשכל שלנו). כשדברים נמצאים בתהליך של התהוות ואני מודע לזה, אני מזכיר לעצמי לא לנסות "לעזור" להם לקרות, אלא לקבל אותם בזמן ובמקום שהם מיועדים לי. זה קשה, למרות שפעם עשיתי זאת בקלות. ואתם יודעים למה זה קשה? כי השכל והאגו והרצונות הכי בסיסיים שלי מתקשים לשחרר את הדרך שלהם לעבוד, ולשרת את התודעה ההרמונית, את החלק שבי שאפשר לקרוא לו מאסטר. וזה הכל אני. זו בחירה שלי. אני האויב הגדול ביותר של עצמי. אני הוא זה שמונע מעצמי דברים שיכולים לעזור לי לצמוח ולהתפתח מבחינה של מודעות ומסטריות. ככה כולנו. אין לנו אויב באמת מלבד עצמנו. פעם כל החברים שלי היו מתלוצצים על הקטע של :"טראסט ביקום, אחי"... 'הסתלבטות' לכל דבר... אפילו נדבקו בזה בשלב כלשהו. היום אני לא שומע את המשפט הזה יותר.. שתבינו עד כמה הרחקתי בשכחה... אני חושב שדווקא לי בשלב זה יש פחות עזרה והדרכה מגבוה לחזור לדרך , משום שכבר קיבלתי הדרכה כזו בעבר. נוכחתי באופן פעולתו של היקום פעם אחת. ישנם אנשים שאפילו הפעם הזו טרם קרתה להם. עלי היקום איכשהו סומך שאגיע בחזרה להרמוניה הזו בכוחות עצמי, ועם עזרה מינימלית הדרושה. אני לעתים בספק אם אני אגיע לבד, וזו יכולה להיות הבעיה שלי, המכשול שלי בדרך לשם... עוד דבר שיש לשנות בכדי שדברים יתחילו לעבוד באופן חלק. אני מקווה שדבריי כאן מתקשרים לכל אחד ברמה מסוימת, כי הם דברים מאוד מהותיים בתהליך שלי, ושיתוף זה לא תמיד דבר קל. אני רוצה לשתף אתכם כולכם בדברים שאני משתדל להזכיר לעצמי לגבי מי אני ומה אני עושה פה. אתם יכולים להפיק מזה ערך רב. כל מה שנכתב כאן מטה אינו חדש. מעולם לא היה חדש. אנחנו כולנו יודעים את כולם כבר. אנחנו רק צריכים להיזכר בהם ולזכור אותם. 1. אם אני לא בא מתוך עצמי, אני בא מתוך חוסר. 2. היקום יודע מה אני צריך, אם כי לעיתים אני לא אראה זאת כך. 3. כדי להגיע לשלמות, עלי לקבל בברכה כל מה שהיקום מציע לי, יהיה זה "רע" בעיני או "טוב" - הכל לטובה. 4. אני זה לא הגוף שלי. 5. אני זה לא הרכוש שלי. 6. אני זה לא החברים שלי. 7. אני זה לא המחשבות שלי(!) הם חלק מהחוויה שלי. 8. אני זה לא השמחה שלי. אני זה לא העצב שלי. הכל הוא בר-חלוף. 9. אני רוח נצחית. ואני כאן כדי להיזכר במי שאני. כל מה שקורה לי בחיים הוא לתכלית זו. 10. המצבים וההתנסויות בחיי הם אשליות. עלי להשתמש בהן כאשליות כדי לקיים את תכליתן באופן היעיל ביותר. אם אראה אותן כמציאות, אני עלול לשכוח את תכליתן ולפספס אותה. 11. כדי לצמוח ולגדול רוחנית, אין מקום להיקשרות לדברים שנועדו לסייע לי להגיע אל עצמי. אם אני נקשר, אני נעצר - אני לא חופשי. 12. כשאני "דורש" מדברים לקרות באופן מסוים, אני הופך עבד לרצונות שלי. עלי להפסיק "לרצות" כדי להגיע אל עצמי. 13. כדי לחוות אהבה גבוהה - עלי לאהוב ללא תנאי או גבול. אני בטוח שיש עוד הרבה אמיתות שאפשר להגיד, אבל החלק החשוב שעלה לי לראש כרגע, יספיק בינתיים. שלכם באהבה ללא תנאי או גבול. (ק)סם - אננד ניטיו ("אושר תמידי")

רז89

New member
אני לא יודעת מה איתכם... אבל

אני הדפסתי את זה... אין לי מילים. זה פשוט חשוב שיהיה בהישג יד, כדי שברגעים קשים נוכל להיזכר. תודה סם. אני עדיין מקבלת סימנים ברורים, אני שמה לב אליהם, מחייכת אל אלוהים ואומרת לו תודה. הסימנים האלה חשובים לי, כי אני בקלות הולכת לאיבוד באשליות. והוא (אלוהים) יודע את זה ולא משאיר אותי לבד. אגב, אתמול קלטתי באופן ברור ביותר, שכל מה שאני רוצה ומבקשת קורה! אבל הכל! זה ממש מטורף.... כשהייתי מבולבלת לגבי משהו ושלחתי ליקום מסר מסוים הוא קיבל וביצע, ואני פתאום באה ואומרת: היי! מה זה? מה קורה פה? למה? בכיתי, כעסתי, יומיים שלמים. ואז יום אחד הוא אמר: "בואי לשוחח איתי" ישבנו לשוחח (אנחנו עושיםזאת מפעם לפעם) והוא אמר: "זה בדיוק מה שביקשת, שימי לב." ואכן נעניתי לכל בקשותי ורצונותי. זה שהם השתנו אח"כ לא אומר שאלוהים לא בסדר. לא משנה כמה פעמים זה קורה לי, הקטעים אלה, אני תמיד מופתעת מחדש ומתרגשת מחדש. וזה טוב, אני מתה על זה. אני חושבת ופתאום מבינה משהו... כשאני מאושרת, שמחה ומחייכת - הבריאה היא מיידית... כשאני כועסת, עצובה, עצבנית - דבר לא קורה. דוגמא: לפני כמה ימים עזרתי לאיזה זקן למצוא את הכניסה לבניין שהוא מחפש כדי להגיע למרפאה. ראיתי אותו שואל פועלי בניין, ניגשתי אליו ואמרתי לו שיבוא איתי כי אני הולכת לשם. הוא כל הדרך הודה לי ואמר שאני בחורה מאוד נחמדה (תודה, תודה
) ליוויתי אותו עד המרפאה, איחלתי לו שיהיה בריא והוא אמר לי: "תזכרי! הכי חשוב זה אהבה!" הייתי מאושרת! רציתי עוד! לעזור לעוד קשישים. למחרת בעודי מטיילת ברחובות תל אביב, מאושרת ושמחה, אני רואה אדם עם המון שקיות כבדות, הצעתי לו עזרה, הוא סירב, אבל חייך מאוזן לאוזן. הוא אמנם סרב, אבל אין לי ספק שזה עשה לו את היום. רק העובדה שהציעו לו עזרה ברחוב. (היום זה כבר בקושי קורה) מה אני אגיד לכם, הייתי צריכים לראות את הפנים שלו.
מיד אחרי זה, אני באה לחצות את הכביש ואישה זקנה מנופפת לי במקל שלה שאני אעזור לה לחצות את הכביש! עזרתי לה, והיא ביקשה עזרה להגיע לבנק בקצה הרחוב, כמובן שעשיתי זאת. ואתם יודעים איך הרגשתי? חבל על הזמן... לא רק בגלל שזה כיף לעזור לזרים. הרגשתי מדהים כי קלטתי כמה שהבריאה היא מיידית!!!!! זה הופך את החיים פה לקסומים!!! מדהימים! קלטו מה זה - 90% ממה שאנחנו רוצים - קורה! 90% ממה שאנחנו מבקשים - מתגשם! החיים הופכים להיות מסע קסום, מדהים, נפלא.
תנסו - זה עובד.

Sam Anand Nityo

New member
זה מופיע בפורום קבוע כמאמר

וחשבתי שאולי אהפוך את זה לפינה קבועה ואכתוב עוד "מאמרים אישיים" שכאלה.. מקווה שהתגובות יהיו חיוביות לגבי זה.

mr nice guy

New member
בואנה גם לי זה קרה!!

הלכה חברה של סבתא שלי, עם שקיות, והיא גם ככה מתקשה ורציתי להציע עזרה, אבל אני ביישן, אז ויתרתי. ממש ימים ספורים אח"כ איש מבוגר שמתקשה או לקרוא או לקרוא עברית שאל אותי מה רשום, והיה רשום "בלה בלה בלה לגיל הזהב", אז הוא חייך ואמר לי- גיל הזהב? הם טעו והלך והודה לי. הרגשתי כ"כ טוב, וגם המצברוח השתפר אחרי שראיתי בנאדם מבוגר שיש לו עדיין שמחת חיים :)

Sam Anand Nityo היי

לגבי ההרמוניה שלך עם היקום, אני מבטיחה לך כי תגיע בחזרה. הדבר הקרוב שעולה לי בראש בכדי לתת לך דוגמה זה: רכיבה על אופניים. ברגע שאתה יודע לרכב, אפילו אם לא תרכב 10 שנים ויותר ושוב תעלה על אופניים, פשוט תתחיל לרכב כאילו פעם האחרונה שרכבת זה היה אתמול אחה"צ. כשיש לך את זה, זה שלך לנצח! ההרמוניה קיימת אצלך - זה שלך לנצח. זה שלטענתך "איבדת" את ההרמוניה שלך עם היקום, זה משום שהובלת את עצמך לדרך של התפתחות, של העלאת התדר שלך. על מנת לחוות את היש, היה עליך לחוות את האין. בזמן כלשהו, כשתחווה שוב איחוד עם היקום, האגו שנלחם על מקומו אצלך (רצית דברים עכשיו ומיד ורצית להחזיק בהם), כבר לא יפריע לך ויבין מהו מקומו אצלך. אני חשה בחשש מסויים אצלך אך אל חשש! לפי דבריך, אני מרגישה כי אתה בדרך הנכונה. עליך לסמוך על עצמך משום שהיקום סומך עליך (אפילו אמרת זאת) אני סומכת עליך.

ש ו נ י

New member
נייס גיא - אולי פספסתי אבל על שום

מה ה"אבל"........? למה אתה אומר .......אבל........?

למעלה