אלוהים שלום,

תודה רבה לכולכם../images/Emo24.gif

אני באמת מאוד מודה לכם על התגובות. חשוב לי מאוד לפרט קצת - החיים שלי באופן אישי הם חיים טובים, אני אחת מאלה שיודעים למצוא את החלק היפה והטוב כמעט בכל דבר, לא מקטרת ויודעת להנות מדברים קטנים כמו שקיעות מרהיבות, מוסיקה טובה, ואפילו גור חתולים שאספתי לביתי מחמם לי את הלב!!! כתבתי את המכתב הזה לאלוהים כי אני מרגישה שהאחריות שיש לי גדולה עלי כתבתי לו כי נראה לי שאני, בחוסר היכולת שלי לעמוד במשימה הקשה שהוא נתן לי הולכת לפשל ובגדול! ובכך אשפיע על חייהם של אחרים שהיו אמורים להגיע למקום אחר לגמרי, לו היה ביכולתי לעמוד במשימה בכבוד. לא מתוך רחמים עצמיים נכתבו הדברים ולא מתוך ניסיון לזרוק את האשמה והאחריות על מישהו אחר. אתם ודאי מכירים את האימרה - "אלוהים נתן אגוזים למי שאין לו שיניים" אני לא מותרת על האגוזים - אני רק מבקשת קצת יותר שיניים שאני אוכל ללעוס אותם טוב ולהנות מטעמם המופלא. אני לא רוצה להיכשל במשימה הקשה שלי ואני רוצה נורא נורא שבמבט לאחור ומתוך ראיה כוללת יותר אני אוכל לשבת בנחת כשחיוך על שפתי ולהגיד: היה קשה, אלוהים יודע כמה היה קשה - אבל הצלחתי! עמדתי בכבוד במשימה שלי! יש ימים שאני מרגישה שאני בכיוון הנכון ויש ימים (כמו ביום שכתבתי את המכתב) שזה מרגיש כמו משימה בלתי אפשרית. תודה רבה לכולם

ש ו נ י

New member
תתחזקי. אני בטוחה שכוחך גדול מכפי

שנדמה לך משום שאני באמת באמת מאמינה שה' הוא לא חסר הגינות חלילה ולא נותן לאדם משימת חיים שלא יוכל לעמוד בה מה שכן, כשאת מרגישה שהכל גדול עליך תבקשי ממנו כוחות פשוט תבקשי אני בטוחה שתראי פתאום קרן אור שלא הבחנת בה וגם אם זה ייקח זמן תמשיכי לדבר אתו כייי אייייייייין אין כמוהו/ה! והוא/היא
אותך

אלוהים שלום,

הכל בסדר? אני יודעת שבטח אתה נורא נורא עסוק אבל בבקשה תקרא את המכתב שלי כי אני חייבת לדעת שאין כאן טעות. אני מתארת לעצמי שאתה כבר לא ממש זוכר אותי אבל פעם פעם היינו בקשר ממש יומיומי וזה היה מזמן מזמן. הייתי קטנה אז והייתי כותבת אליך מכתבים אחר כך הייתי מתפללת, כל יום לפני השינה ומשאירה תמיד את החלון קצת פתוח שלא ניפרד גם בלילה. ידעתי אז כמו שאני יודעת היום שזה לא משנה לך מה כתוב לי בתעודת זהות ובאיזה סממנים של איזו דת אני משתמשת. השנים עברו חלפו ואני בתוכן, מרימה מדי פעם את עיני לשמים ומתחננת שיהיה בסדר ושכל אהובי יהיו מאושרים זוכר? ועכשיו הגיעו ימים קשים אלוהים, ימים שהופכים לשבועות חודשים ושנים. קשה לי להסתכל לשמים ולבקש את אותה משאלה בנאלית של אז כי בבוקר יש אור נורא חזק, אור שחושף מציאות כואבת ובלילה אני מעדיפה לברוח למקומות בהן עוד יש תקווה. אז החלטתי לכתוב לך אלוהים, ולבקש ממך אם זה לא קשה לך, לבדוק את התיקיות שלך כי נראה לי שאחד מהפקידים שלך התבלבל לגמרי והכניס אותי לתיקיה הלא נכונה.... מאוד יתכן שזאת תוצאה של וירוס פשוט ושעדין לא מאוחר לתקן. בכול אופן אלוהים, נראה לי ששמת אותי בתיקיה של "משימות קשות במיוחד" ולי אין ממש את היכולת להתמודד עם המשימות הקשות האלו. לעצמי אני לא כל כך דואגת - אבל האחריות שיש לי היא גדולה ביותר ואסור לי לפשל אבל בכל זאת אני מפשלת ובגדול. אני יודעת שעכשיו תצא לי במשפט נוטף חוכמה ותגיד לי משהו בסגנון של "הכל נעשה מסיבה שלא תמיד אנחנו מבינים" ושהכל תלוי בי ואם אני ארצה אני אצליח. נו, בחייך אלוהים, תסתכל עלי - אני בקושי מחזיקה את הראש מעל לפני המים! אז בבקשה אלוהים תבדוק אם נפלה כאן טעות ותחזיר אותי לתיקיה של "משימות רגילות". ממש מתאים לי חיים רגילים. אני נורא אודה לך אלוהים ואם קשה לך לעשות את זה בשבילי אז תחשוב על האחריות הגדולה שלי ותעשה את זה למענה. אז לילה טוב לך אלוהים, תן אושר לכל אהובי ושיזכו לחיים בריאים מאושרים וארוכים.

ש ו נ י

New member
מסטיקית ../images/Emo23.gif שלום ../images/Emo25.gif ../images/Emo141.gif

אני שוני אני יודעת שאת המכתב הזה כתבת לאלוקים ואני לא רוצה להכנס ביניכם כי זה ביניכם ואין לי כ"כ מה להגיד אבל אני יכולה לומר לך שגם לי קשה לפעמים קשה מאוד ברוחשם עכשיו טיפה יותר קל היו תקופות שהייתי בטוחה שזה הסוף ודווקא שם מצאתי את ה' לי אין פתרונות בשבילך בקושי בשבילי יש לי וגמלי לא קל להתפלל לדבר ולבקש כשרע לי נורא בכל זאת אני יודעת שאולי זה לא עוזר כלום עכשיו ושוב סליחה שאני נדחפת לכם ככה באמצע אבל אם תמצאי את הכוחות תמשיכי לדבר אתו ולהתפלל ואני בטוחה שהוא יענה לך

The Warrior

New member
תשובה

קראתי את מכתבך ועלו דמעות בעיני. הרבה דמעות. אני לא נוהג לבכות. הרגשתי שלאלהים יש מה לענות לך. אז קבלי את תשובתו של אלהים למכתבך. שוב. זה לא אני. אני רשמתי מה שאלהים מוסר לך. כל ההדגשות הן כפי ששמעתי. הנה תשובתו של אלהים: היום, 27 ליוני 2003 שעה: 09:00 שלום לך בתי! משימה קשה את חושבת? אל תשכחי את לילות החׁרף. הייתי אז איתך, זוכרת? ועוד- בלילות בהן היית הולכת. שכחת לגמרי? בתי שכחת? אני לא. מעולם לא שכחתיך. והיום. בתי היום. רק היום. רק היום. עשי דבר פשוט היום, בתי. שובי אלי שוב. אמרי לי: "אבא", אני כאן!" רק את המילים הללו. איני רוצה משהו אחר. האמיני בי בתי. רק היום אמרי. ואני כאן את יודעת. אני תמיד איתך. קשה לך בתי? את מסוגלת את יודעת. סדר אצלי יש. יש. תמיד יש כאן סדר. כולן כאן. כ-ו-ל-ן. וגם את איתי. אל תשכחי. אז היום. היום אמרתי. רק את אשר ביקשתי. בתי עשי. זהו, מסטיקמנטה, עד כאן תשובתו של אלהים. שיהיה לך בהצלחה, ויום נפלא
!

barbee345

New member
אני אישית בכלל לא מאמינה

אני לא מאמינה באלוהים. אני חושבת שזו פשוט הדרך של האנשים להאשים את הצרות שלהם במשהו שהם לא שולטים בו, במשהו שכביכול שולט בהם... אין לי בעיה עם מאמינים.. ההיפך- כיף להם שיש להם עוד את הדבר הזה, האמונה, לתלות בה את כל התקוות שלהם, את הבעיות, המחלות, אבל אני כבר מזמן איבדתי את האמונה... טוב, כמה מזמן זה יכול להיו.. אני רק בת 13....

ש ו נ י

New member
כנ"ל השאלה ששאלתי את ברבי - במה

אתה כן מאמין? כי אין אדם שלא מאמין בכלום כך לפחות אני חושבת

אני

קודם כל אני בת ואני לא מאמינה באלוהים של כל הדתות, לא מאמינה בכוחות על שמנווטים את חיי האנשים כמו שבא להם בלי שום רצף, סיבה או היגיון. ואם יותר קל לך להבין אחרת אז אני אתאיסטית.

ORאינסוף

New member
גם מי שמכנה עצמו אתאיסט חייב שתהיה

לו אמונה במשהו אין אדם בלי אמונה אין דבר כזה בכלל ואני לא מדברת על דתות אני שואלת או קיי לא דת לא כוחות על מה כן?

ש ו נ י

New member
ברבי, אז אם לא באלוקים במה את כן

מאמינה? כל אחד חייב לדעתי כדי לחיות להאמין במשהו מהי אמונתך מה מחזיק אותך בחיים מה מאיר לך את הדרך?

MetalRulez15

New member
זה יפייפה ../images/Emo140.gif

מקווה שתצליחי להתגבר על הקשיים ושתחיי חיים מאושרים... אבל בזכות עצמך. לא חושב שניתן לסמוך על אלוהים, את יודעת. וגם שישה מליוני יהודים לא חושבים כמוני.

ש ו נ י

New member
מעניין. אני מאמינה שכמה וכמה נשמות

מאותם 6 מליון נמצאות אתנו היום וחיות! אולי אפילו אנשים שקרובים אליך ואולי אפילו מאוד הם לא ממש מתים מבין? לא באמת!

miss_t

New member
שלום לך....

כשקראתי את מכתבך לאלוהים, נזכרתי בסרט שראיתי לפני שבוע "ברוס הגדול מכולם". אני לא יודעת אם ראית אותו או לא, אבל לפי מה שהבנתי ממנו, מאוד קשה להיות אלוהים... מאוד מאוד קשה אפילו! הסיסמא בסרט היא BE THE MIRACLE כלומר: תהיה הנס! ממליצה על הסרט ורואה קשר בין הסרט למכתבך... ליאת.

ש ו נ י

New member
ואחת ההסמאות בספרי "שיחות" הוא

כל אחד ואחד הוא מתנה לעולם! אני חושבת שזה דומה, לא? בכל אופן - מה שכתבת הוא יפה. תודה ששיתפת אותי/נו אני לא חושבת שקשה להיות אלוקים חלק מלהיות כל-יכול זה שאין עניין של קושי כלומר קושי הוא אמת-מידה אנושית זו דעתי שבוע טוב

לאקי3

New member
קלמנטינה שלום

קראתי את דברייך בשקיקה המכתב שכתבת מתאים לעוד כמה אלפי אנשים שהבאתי לעולם כן אפילות את טל פרידמן. הוא סתם חקיין. דווקא טוב אני אנסה להוסיף לך אריכות ימים בתקווה להביא לך ימים יפים יותר כמו שאומר השיר אמן

שלום לך מסטיקמנטה

ראשית כל, אהבתי את צורת כתיבתך - נחמד מאוד. שנית, אני רוצה מעט להתייחס לדברייך. ובכן, לטענתך, אם אני מבינה, יש כרגע בחייך קשיים כאלו שקשה לך להתמודד איתם. ברצוני לומר לך כי את מקבלת בדיוק מה שאת צריכה. וודאי תאמרי, נו באמת? מה ולמה נחוץ לי קושי בחיים? התשובה היא שהקושי בא ללמד אותך משהו ובא להעלות אותך ברמה רוחנית ובא לתרום לך לנסיון חיים מסויים. ככל שתתנגדי לקושי וככל שתשקעי ברחמים עצמיים או בשאלות: למה זה קורה לי? הקושי ישאר ואפילו יתגבר. כשהחיים מזמנים לנו התנסות מסויימת ואנו אטומים לאותה התנסות, היקום שאמור ללמד אותנו דבר מה, ישלח לנו עוד ועוד התנסויות דומות עד אשר נצליח להבין מהו המסר וכיצד עלינו לפעול בכדי שנוכל להרגיש טוב עם אותה התנסות. ברגע שאנו מרגישים טוב עם התנסות מסויימת, זה אומר שהצלחנו ללמוד ממנה ולהתמודד איתה והכלים שרכשנו בלמידה ובהתמודדות, הינם כלים המתאימים לרמת ההתפתחות שנוצרה. ועכשיו הפתעה : את יצרת את המצב הנוכחי בחיים שלך. כיצד? את זימנת לחיים שלך את המצב הנוכחי. אמנם לא במודע עשית זאת, אלא בנבכי התת מודע. בכל רגע ורגע, אנו רוצים להתנסות בכל מיני דברים. החל בדברים פשוטים וארציים וכלה בדברים שברומו של עולם. ישנה אפשרות כי רצית משהו מהיקום/עולם/אלוהים, והיקום פשוט מספק לך את מבוקשך. הדרך לתוצאת מבוקשך מלווה בקשיים המופיעים כיום בחייך. את שולטת בכל מה שקורה בחיים שלך, אפילו אם זה לפעמים נראה שלא. את מחליטה על מה שיקרה בחיים שלך, אפילו עם זה לפעמים נראה שלא. אפילו ההחלטה שלא להחליט, זו ההחלטה שלך. וברעיון זה, אני חוזרת על דבריי כי החלטת משהו בעבר אשר את תוצאותיו תוכלי להשיג ולחוות רק על ידי התמודדות באותם קשיים המופיעים כיום בחייך. לפי מה שכתבת, את רוצה שוב לחיות חיים פשוטים ולא מסובכים. אופס, פיספסת ! ברגע שתעלי ברמה/דרגה/מדרגה, לא ממש תוכלי לחיות חיים פשוטים משום שזה יהיה חזרה לאחור וזה יהיה מצב מאוד לא מספק עבורך. לסיכום, תראי מצב זה כיום בחייך כאתגר ותעבדי איתו בשלווה ובאורך רוח ותמיד תשאלי את עצמך: מה עלי ללמוד מהמצב? מנסיון חיי הגעתי למסקנה שהכל תמיד מסתדר, אפילו אם נראה שאין מוצא אך... יש. אף אחד לא התבלבל בתיקיות, הכל מתוייק לפי הסדר הנכון ולפי מה שצריך להיות. שיהיה לך בהצלחה וזיכרי, שהכל נעשה בעבורך באהבה גדולה (אפילו אם זה לא נראה כך).

למעלה