"אלוהים, מה עשינו?!"

Funky Giraffe

New member
"אלוהים, מה עשינו?!"

שיר שהוא פיסה של טירוף. רוצו לשמוע. 51% לפנים

חולוני

New member
אני שומע עכשיו את האלבום החדש

של שאנן סטריט - "הבזק אור חולף". אלבום גדול ומרגש, הרבה יותר טוב מהאחרון של הדג נחש.

Funky Giraffe

New member
לא הרבה יותר, אבל יותר טוב

קצת מוזר ש"להביא את המכה" ו"לוטוס" הכפילו את הסטנדרט שהדג נחש נתנו עד אותם השנים ושאר הדיסק נשמע כמו ההפך הגמור בצורה קיצונית וטוטאלית שזה מפחיד. מה שכן - הדיסק של שאנן למעט 2-3 שירים משובח ביותר. עמוק, מרגש, וחדשני. רוצו לקנות.

moshe alfasi

New member
בונא אחי הטוב,

דווקא השירים שאתה מדבר עליהם אלה השירים שאיך שאני שומע את הצליל הראשון בטראק אני משתדל להעביר במהירות, כנ"ל על שבחי ירושלים, אבל זה כבר סוף האלבום. אלבום לא רע, חבל שדחפו לשם את הפיאר, כ"כ לא מתאימים לדג, ובטח שלא שבחי ירושלים גירסאת דאב דג סאונד סיסטם, גרוע. האלבום של שאנן מדהים, עדיין לא התעמקתי ממש, אבל בנתיים ממה ששמעתי, פשוט אהבתי... שיבואו עלינו עוד אלבומים כאלה, בע"ה.

Funky Giraffe

New member
רוב השירים בדיסק הזה נשמעים כמו

ג'אמים שלא מצליחים להמריא ולהתפתח יותר מדי מה שכן - מבחינת הטקסטים ומבחינת הווקאליות, הם משתפרים משנה לשנה בקצב מסחרר שאנן כבר לא מפספס את הכניסות, גיא מגבש את עצמו ומתפתח כראפר וככותב, והכל בראפ נהיה הרבה יותר מהודק והטקסטים כתובים בצורה מעולה, ברובם המכריע. לוטוס זה השיר הכי טוב שהם כתבו By far לדעתי... להביא את המכה זה קטע גדול - אגב, במקור חלוצי החלל היו אמורים להקליט עליו אבל הם היו עסוקים עם ההקלטות שלהם זה שיר שמתגבר ומתגבר ומתגבר ומתגבר ומתפתח עד שבשיא שלו הוא נעצר - אחד מהגדולים בהיפ הופ הישראלי ללא ספק

חולוני

New member
מסכים.

לוטוס ולהביא את המכה הם 2 השירים הכי טובים באלבום. לוטוס הוא פצצת גרוב עם טקסט חזק, חושפני ומרגש של שאנן ולהביא את המכה הוא פשוט חגיגה של שיר שלא משעמם לרגע על אף אורכו (10 וחצי דקות). שאר האלבום הרבה פחות טוב ובכללי האלבום הכי חלש של הדגים לדעתי.

Funky Giraffe

New member
שמע חביבי

קשה לי להגיד פה שזה עניין של טעם, כי זה פשוט השיר היחידי שמתפתח מוסיקלית בדיסק הזה למעט האינטרו - לוטוס.. השיר היחידי שבנוי מכמה חלקים שונים ולא מריפים שחוקים וקלישאתיים שחוזרים על עצמם בלופ אין סופי ואולי יזדמן אלתור קטן בסוף השיר...

DJ$upreme

New member
איום ונורא, בהחלט

וגם לוטוס שיעמום מוחץ לדעתי. דווקא החביב עלי מהאלבום הזה זה " איזה כיף".

Funky Giraffe

New member
לוטוס? שיעמום מוחץ? מה? :|:|:|

ההיפ הופ דפק אותך אחי. באמת. עד כדי כך אתם אוהבים שירים מונוטוניים???

DJ$upreme

New member
פשוט self indulgence בהגדרה

התמונה של השיר הזה תהיה במילון ליד ההגדרה. אוננות לשמה לטעמי.

tomoshe

New member
indulgent? נהיית סיימון קאוול?

אז אולי תעיף את סנג'איה?

volatile

New member
בדיוק מה שקפץ לי בראש

אשכרה משפט של סיימון קאוול. לא יעזור לקישה מלכה. שמישהו יביא לה סטייק.

volatile

New member
היא מצויינת

אבל יש בה משהו מזוייף ולא אמין לטעמי אני בעד בלייק רק כי הוא היחיד שם שיש לו בחירות מקוריות ולא americaniot משעממות. הייתי בעד סאנדאנס הד הכי הרבה, האמריקאקאים האלה אין להם טעם כל שבוע הם מעיפים את היותר טובים. זה שאנטונלה נשארה הרבה זמן כל כך ושהסנג'ייה המעפן הזה עדיין שם מוכיח את זה.

למעלה