אלוהים ישמור

אלוהים ישמור

בערוץ 2 בתוכנית עובדה משודרת כתבה מזעזעת על ניסויים בבני אדם בהרצפלד. זה מזעזע ! אלוהים ישמור ! לא יאומן מה הולך כאן ! אתם בטוחים שהמדינה הזאת היא אותה מדינה יהודית שניצולי השואה שהקימו אותה קיוו אליה ?

הMפקח

New member
במדינה שמותקפת בטרור....>>

מיגורמים חיצוניים, לא תיהיה רווחה מביפנים.

במדינה שמחלקת מיליארדים

להתנחלויות וישיבות של חרדים, לא יהיה כסף לנזקקים.

הMפקח

New member
התבלבלת.....>>

זו התאוריה של שינוי וכולם יודעים כמה זמן היא החזיקה מעמד.

זה שאתה לא יודע עובדות

זה לא אומר שהן "תיאוריה". המדינה מעבירה עשרות מיליארדים בשנה לנ"ל.

הMפקח

New member
שינוי ניבחרה על הדברים שרשמת..>>

כמה זמן היא החזיקה מעמד עד שקרסה ? מה שמראה לך מה ההעיקר ומה התפל.

מה זה קשור?

זה שינוי נפלה, זה אומר שלא מעבירים כספים לישיבות חרדיות? איך לעזאזל פועל המוח שלך? אבל עזוב, כנראה שלתת כסף ללימודי תלמוד, בלי מתמטיקה, אזרחות וכן הלאה, זה הרבה יותר חשוב מלתת כסף לקשישים כדי שלא יחפשו אוכל בזבל. אגב, אני תומך בדעותיה של שינוי, ובחרתי במפלגה אחרת. כמוני גם אחרים.

Dudidud

New member
תוכיח.

תן לי עובדות- מספרים.כמה מליארדים עוברים לידי ההתנחלויות, כמה לישיבות של חרדים?

עזוב, אני לא חבר בועדת הכספים.

עכשיו תן לי הוכחה שמועבר כסף לחינוך, לספורט, לרווחה ולבטחון. תן לי מספרים, תוכיח.

Dudidud

New member
מבחינתי אתה יכול להניח שלא מועבר..

אני לא טענתי אחרת. אני לא ביקשתי הוכחה על כסף שמועבר. אני ביקשתי הוכחה ל"מיליארדים"- שבאו להגיד הרבה מעבר לראוי. אתה טענת אתה תוכיח.

הכל מכתבות,

כמו זאת משנה שעברה (2005), שבישיבה אחת לא הסכימו להעביר תקציב לבריאות והגדילו את תקציב הישיבות החרדיות. אבל עזוב לא טענת כלום הרי, אז אין בכלל תקציב למדינה.

Dudidud

New member
כן כתבות..

כמו אחת שאני פגשתי בידיעות אחרי שש"ס הצטרפה לקואליציה.. היה כתוב שם כך: בכותרת ש"ס מקבלת מליארד (או כמה.. לא זוכר) בכתבה: בעד ההצטרפות לקואליציה יינתן לש"ס הסכום הנ"ל. למרות שבתשדירי הבחירות שלה ש"ס פנתה בעיקר לצד החברתי ולא הדתי, בפועל היא נותנת את הכסף למוסדותיה ולמוסדות דתיים אחרים. 20 מליון לפה 30 לשם 50 לפה.. עד כאן הכתבה. בפועל ש"ס העבירה מקסימום 200 מיליון למוסדות דתיים ואת כל השאר למען מטרות חברתיות. אלו כנראה הכתבות שאתה נתקל בהם ושמח לאמץ.

סלוניק

New member
תחקיר מיוחד

מלפני שנתיים וחצי. תסלח לי על שאני מביא לך תחקיר של עיתון, אבל הוא נראה כמו תחקיר רציני מספיק. ואני גם ממילא לא אוהב את תגובות "תקשורת? חה. תביא מקור אמין!"

הMפקח

New member
../images/Emo6.gif

Dudidud

New member
תסלח לי

אם אפקפק ביכולתו של האדם שכתב את זה, וברצונם של שלום עכשיו להיות אובייקטיבים בנידון? לא מצאתי שום תחקיר בקישור שלך, רק קביעת עובדה ההתנחלויות עלו 276 מיליארד ש"ח. בנוסף ההשוואה בין סכום הכסף שכביכול הושקע בהתנחלויות במשך 35 שנה לבין כל הנזכר שם הוא דמגוגי להחריד. זה כמו להגיד שבאלפית מתקציב הבטחון השנתי אפשר לקנות אוכל לכל עניי הארץ, יופי.. אז? התחקיר היחיד שאני ניתקלתי בו, הופיע בידיעות אחרונות (7 ימים) בשנה שעברה (לא הצלחתי למצוא קישור..). אם זכרוני אינו מטעה אותי הסכום שםהיה נמוך מהנ"ל, וה"תחקיר" היה דבילי לחלוטין- לדוג' חישוב עלות הבתים כחלק מהוצאות המדינה.. אני לא אוהב את התגובות של אם לא היו התנחלויות היה כסף ל.. ול.. והכל היה מושלם.

סלוניק

New member
האמת שהאתר של זבולוני סתם קוריוז,

משום מה הקישור הנוסף לתחקיר של הארץ שככל הנראה אליו התכוונת לא עלה מקודם לכן.התחקיר שנראה די אמין גם מתאמת עם דו"חות קודמים ואף עם מחקר מקיף ומאוחר יותר של שלמה סבירסקי.

למעלה