אלוהים ישמור...

• פותח הנושא שiש
  • פורסם בתאריך
כמה דברים

קודם כל, היא לא אוטיסטית. (אגב, לפי מה ששמעתי ממקורותי, אפילו ההגדרה של "פיגור קל" מוגזמת). שנית, הסיבה שהתיק נסגר במשפט הפלילי היתה שהוכח שהמעשים שאכן התבצעו היו בהסכמה (לא שאני חושב שזה בסדר, אבל זה לפחות לא אונס או ניצול מיני), והסיבה לתלונה (לפי מה שנאמר לי מהמקורות) היא שהם ניתקו קשר לאחר מכן, ואפילו שלחו אותה חזרה לת"א במונית, ואילו היא ציפתה ליחס "קצת" אחר.

AmiTutiT14

New member
אם זה המצב אז זה עצוב אבל מה כבר

היא יכלה לצפות מארבעה אנשים שהיא פגשה במועדון שהם אפילו לא ישראלים? שיתחתנו איתה והם יחיו באושר ועושר? לפחות הם היו מקבלים אזרחות... אם זה נכון, אז היא באמת עצובה..

הרבה תהיות

למה הסתירו את שמות השחקנים כלכך הרבה זמן למה לקח כלכך הרבה לזמן להגיש את התביעה למה הוחלט שאין מקום להגיש תב אישום נגד השחקנים מה יש לשחקנים לאמר בענין? האם סקס קבוצתי שנשה הסכמת הצדדים הוא פשע? האם צריך לעשות מבחנים נוירופסיכולוגיים לכל אדם לפני שמקיימים איתו או איתה יחסי מין האם זו התנהגות הולמת לקיים יחסי מיםן קבוצתיים עם נערה בת 19? ובאופן כללי- האם אין לכם הרגשה של קצת מאיסות מהשנה הזו?

AmiTutiT14

New member
זאת אחת העונות הכי ביזאריות...

אפילו מכבי מנסה בשיניים לעלות לשמינית גמר היורוליג. הקבוצה היחידה שבשבילה כנראה זאת אחת העונות הכי מוצלחות זאת מכבי ראשון. בכל מקרה, מאז שפירסמו את השמות של הזרים, עבר מחזור והם שיחקו מאד טוב. ואני חשבתי שההשפעה תהייה בדיוק הפוכה..

adi das1

New member
תשובות

בתחילת הסיפור השמות לא פורסמו, מאחר ודובר בהליך פלילי, וכל עוד לא הוגש כתב אישום לא חלה חובת פרסום. לאחר מכן, כשהוחלט שאין די ראיות להגשת כתב אישום, הוגשה תביעה נזיקית, כאשר הסעד בגינה אינו עונשי (כמו במסלול הפלילי) אלא כספי. ברגע שהוגשה תביעה נזיקית השמות מתפרסמים אוטומאטית, כל עוד לא הוצא צו איסור פרסום. לגבי סקס קבוצתי - אין שום סעיף האוסר סקס קבוצתי או סקס בכלל כל עוד הוא נעשה בהסכמה. נראה לי שאם השחקנים היו מבחינים במגבלה של הבחורה, הם לא היו נכנסים לסיפור הזה מלכתחילה, ובכל מקרה, לדעתי בטוח שלא היה שום אונס, מאחר ועל פי עדותה היא לא סירבה לאף אחד מהם. בהתחלה, כשהסיפור פורסם (בלי שמות) אמרתי לעצמי שאם יוחלט להגיש כתב אישום, ניתן לראות בשחקנים האלה כאשמים כמעט בוודאות, וחובת ההוכחה לנקות את שמם מוטלת עליהם. עכשיו, כשהוחלט שאין די ראיות, נראה לי שמדובר פשוט בסיפור על בחורה שרצתה קצת תשומת לב, וכשלא קיבלה, החליטה לפחות לנסות ולהוציא פיצוי כספי. לסיכום דעתי: מזבוב עשו פיל. מישהו מנסה לנפח את הסיפור ולפגוע בהפועל. בכל מקרה, ניתן היה לצפות משחקנים זרים להתנהג בצורה קצת יותר ראויה, אבל מעבר לזה, לא ניתן לבוא אליהם בתלונות.

EA 4real

New member
אני לא יודע מה איתכם

אבל התיק ה]לילי נסגר ככה שלכלא הם לא ילכו והסיכויים שהנערה תזכה בתביעה האזרחית שואפים לאפש כי אין לה על מה להתבסס. אני חושב שההאשמות שיקריות ואני רוצה להאמין בחפותם של הזרים שלנו.

למעלה