אלוהים ישמור...

• פותח הנושא שiש
  • פורסם בתאריך

שiש

New member
אלוהים ישמור...

מרכוס האטן, הוראס ג'נקינס, מריו אוסטין, רוג'ר מייסון. זה היה עניין של זמן עד שיתאמתו השמועות ויפורסמו השמות של השחקנים שניצלו מינית בחורה אוטיסטית. אם זה אכן המצב, וימשיכו לנסות לחפות עליהם בכל צורה שהיא במקום להטיס אותם על טיל לקיבינימט, אני עם הקבוצה הזו גמרתי.

eari

New member
לא להאשים לפני שמבררים..

אם זה אכן נכון, אז...

eari

New member
אלו לא המילים..

הנכונות, כי כרגע זה אכן המצב, צריך לומר "אם זה יתברר כנכון"

eari

New member
קטנוני אך מחייב!

מדובר באנשים מוכרים עם קריירה שחלקם רק בתחילתה, זה לא פשוט, לפעמים מילים פשוטות (וקטנוניות..) עושות הרבה יותר ממה שחושבים, חובה מוסרית.

z dead

New member
כמו שאת יודעת..

או לא..ואם לא אני אזכיר,אני דווקא נטיתי להאמין למתלוננת. אבל... איך זה שכשהתביעה הפלילית נדחתה ע"י השופט שעסק במקרה לא הוגש ערעור ע"י עורכי הדין של המתלוננת? העו"ד של השחקנים אמר היום שיש שלושה הליכים שהמתלוננת יכלה לנקוט כדי להגיע למיצוי הדין הפלילי - הגשת ערעור,פניה ליועץ המשפטי,פניה לבג"ץ. שלושה הליכים שלא עולים כסף,בעוד שהתביעה האזרחית כן עולה כסף ומטרתה רק פיצוי כספי. איך זה שהתביעה האזרחית הוגשה בדיוק לפני 2 המשחקים הכי מכריעים של הפועל י-ם בשנים האחרונות ולא מיד אחרי שנדחתה התביעה? ושוב..למה לעזאזל עורכי הדין של המתלוננת לא ניסו למצות את הדין הפלילי בכל האמצעים שלרשותם? איך זה קרה דווקא בעונה בה ירושלים גייסה ממון שלא היה בליגה עד היום מלבד בקבוצה אחת - מכבי? איך זה שאם כבר הוגשה תביעה אזרחית ע"מ להשיג פיצוי כספי לקח לתובעים 4 חודשים במהלכן עזב השחקן של רמה"ש את הארץ? למה שמו של שחקן רמה"ש לא מוזכר למרות שמדובר בחמישה חשודים כשאחד מהם מרמה"ש? גם דני קליין וגם עו"ד הדין של השחקנים רומזים בצורה די ברורה שיש צד שלישי בעל אינטרס בעניין שעומר מאחורי התביעה הזו. הם לא אומרים מי אבל זה ברור למי מי מתכוונים. אני רק אזכיר שאותו צד שלישי כבר הורשע פעם אחת בבהמ"ש בהדחה לעדות שקר במשו לא קשור בכלל לספורט. כמו שאמרתי..האמנתי למתלוננת אבל לאור כל הנסיבות והתזמון של התביעה + העובדה שהמתלוננת הגיעה לאותו המועדון שבוע אחרי...אני כבר לא קונה את זה.

שiש

New member
האמת היא

שיש הרבה במה שאתה אומר, ובדיוק דיברתי על זה קודם עם מישהו. העיתוי המאד "מעניין" (אנחנו לפני 2 משחקים קריטיים!) הופך את העניין לעוד יותר מסריח. העניין הוא שבמקרים כאלה לרוב נוטים להאמין למתלוננת, וגם אני לא חפה מזה, כך שגם אם הסיפור נכון או לא - הכתם הזה יישאר עליהם לנצח, ובכל מקרה - מי שעומד מאחורי כל זה (ואני מאמינה שיש אחד כזה) ידע היטב מה הוא עושה. כרגע אני כבר לא יודעת למה להאמין, ואגיד שוב שאני מאד מקווה שלא מחפים עליהם סתם.

אריאל5

New member
אין שום סיבה למשטרה לסגור תיק

נגד חשקנים בי-ם ובהפועל ת"א. אם הם היו במכבי והיו סוגרים להם תיק אז הייתי מבין את המפקפקים במשטרה.

שiש

New member
תראה..

דרך התקשורת לעולם לא ניתן להבין את המצב כפי שהוא באמת, היא מסוגלת לבנות ולהחריב עולמות. ע"כ - אני באמת לא יודעת למה להאמין.

אריאל5

New member
השמאל=הפועל ת"א.

יש קבוצות מזוהות ואילו כמובן קבוצות ערביות והפועל ת"א בשמאל וכמובן גם מכבי ת"א (עלית-שטראוס הם מזרימים כספים רבים לעבודה). בית"ר, בני יהודה בימין וכל השאר לא מזוהות פוליטית. הפועל י-ם רשמית אפוליטית אבל גם רוב אוהדיה (שהם בדרך כלל אוהדי בית"ר) וגם רבים בהנהלה מזוהים עם הימין.

אריאל5

New member
ונכון שהפועל ת"א אמורה להיות מקופחת

לטובה. אבל צריך לציין שהמשטרה לא תסגור תיק גם להפועל אם לא צריך לסגור. אין לה את הכח לעשות כזה דבר אם היא תעשה עו"ד המזוהים עם מכבי יהרסו אותה. רק למכבי יסגרו תיק. וזה בהחלט קשור לאיזרוח שחקנים כמו שקאר לא קיבל בנהריה אזרחות הוא לא היהי מקבל בהפועל ת"א אבל אם הוא היה במכבי הוא היה "הזר הישראלי" השלישי בקבוצה.

z dead

New member
מה זיוני השכל האלה?

מכבי ת"א זה שמאל? הדבר הכי מגוחך שראיתי בחיים שלי,אבל ממש. הפועל י-ם תרצה או לא תרצה זה שמאל זה שיש כל מיני בבונים מבית"ר שמגיעים למלחה עוד לא הופך קבוצה בשם הפועל לימין. עוד יותר מגוחך לומר שהפועל אפוליטית או מזוהה עם הימין כשלאתר האוהדים קוראים צ'ה. רוב אוהדיה של הפועל הם אוהדי בית"ר? 30 אחוזים במקרה הכי קיצוני זה לא הרוב. הפועל ירושלים כדורגל וכדורסל זה שמאל ולא יעזור לטרמפיסטים מבית"ר אתם לא תשנו את הצביון של הקבוצה.

למה אתה חייב לקלקל

פה מדברים על ספורט, ואתה מנסה לקלקל את הכל עם הנטיות הפוליטיות שלך. אתה יודע שאני לא איש ימין, ואני אוהד בית"ר ירושלים בכדוגרל מגיל 12 ואת הפועל ירושלים בכדורסל מגיל 14. אה כן, ומכבי ת"א זה הכי רחוק מהשמאל שיכול להיות.

adi das1

New member
מכבי תל אביב ממש, אבל ממש לא

מזוהה עם השמאל אלא להיפך

z dead

New member
תמיד ידעתי

שגאיידמק מאפיונר ושאוהדי בית"ר הם פשיסטים גזענים.

YO8520

New member
האמת

שזה די מפחיד אבל בגלל שאני רעב זה מריח לי כמו פיצה ברור שלמישהו היה פה איזה אינטרס ואני מאמין שהאמת עוד תצא אבל אם זה נכון צריך לשלוח אותם לכל הרוחות

AmiTutiT14

New member
סיפור מגעיל..

אם ימשיכו לחפות עליהם אחרי שיוכח שהם באמת אשמים, גם אני אפסיק לאהוד את הקבוצה. אבל בנתיים אם הקבוצה מגנה עליהם זה בסדר גמור מבחינתי. ובכלל, אני דווקא לא מאמינה לדבר הזה. אני לא חושבת שאחרי כמה ימים שהגיעו ארבעה שחקנים לארץ שבכלל לא מכירים אחד את השני, יגלו שהמשותף שלהם זה לאנוס אנשים מסכנים בשרשרת ויעשו את זה בצורה כל כך בולטת, בשירותים של מועדון. עוד, שיש את ג'נקינס שיש לו ילדים ואישה והוא עזב את הNBA לאירופה כדי לפרנס את המשפחה שלו, ואני לא חושבת שהוא כל כך טיפש כדי לדפוק את עצמו. היה עדיף לו לעשות את זה כבר בארה"ב בזמן שהוא בNBA, לפחות היה מרוויח משהו. וגם יש את שאר השחקנים הצעירים, מייסון, אוסטין והאטן, שעם כל הכבוד לצעירה הזאת שאולי היתה כוסית חבל על הזמן, הם לא טיפשים והם לא היו אונסים אותה כדי לדפוק לעצמם את הקריירה. משהו פה ממש לא הגיוני. יש מצב שאולי הם פלירטטו איתה, התחילו איתה, אבל אנסו אותה בשירותים? NO WAY. אני בטוחה שלא חסרות בנות שיסכימו לעשות להם טובה גם בלי שהם יצטרכו לאנוס אותן.

למעלה