אלוהים ישמוור!!!

dirty look

New member
אני הרגשתי!~!!

אני כולי כזה יושבת על הרצפה וקוראת ספר פתאום כזה הכל רועד, אחרי שתי שניות אני יוצאת לחדר של אחותי "הרגשת???" (שאלה קצת מטופשת
)

MAY STAR

New member
חחחחחח

D: אני מקווה שלא תהיה עוד אחת בימים הקרובים ...חח :]

dorkiflitz

New member
אני לא יודעת אם זה מהרעידת אדמה אבל ככה מצאתי

את הציורים שלי כשקמתי
מווווווזרררררר הרעידה הייתה עד כדי כך חזקה שזה נפל? :S

Fall Out Liel

New member
אני היחידה שלא הרגישה כלום? O_O../images/Emo168.gif

הייתי ערה עד 4:30 ולא הרגשתי כלום. והייתה עוד רעידת אדמה השבוע שלא הרגשתי וכשדיברתי עם חברה שלי היא כזה: "הרגשת את הרעידת אדמה שהייתה?!" אני: "לא" היא: "זה היה ממש חזר, כל הבית רעד!" והיא גרה בבניין דיירים בקומה שישית ואני בבית קרקע ועכשיו אני אצל סבא וסבתא שלי שנמצאים בקומה שביעית ולא הרגשתי.
ותראו ממה אתם מודאגים..צונאמי עלול לתקוף אותנו כל יום ולהחריב את כל הערים [מי שראה היום שאחרי מחר ידע] ורעידת אדמה קנה מדאיגה אתכם?

dorkiflitz

New member
היום שאחרי מחרררר ../images/Emo99.gif

איזה סרטטטטט
ג'ייק שלי
ונזחור לנושא- גמאני לא הרגשתי כלום.. ישנתי
אבל הציורים שלי!

PerfectSP

New member
וגם ההתחממות הגלובלית מסכנת ../images/Emo190.gif

את שהייתנו בעולם זה
יש מספיק דברים בטבע העולם, שמאיימים לחסל אותנו סופית

lidya150

New member
א הרגשתי כלום בשיט חחח

אמרו משהו שהרעידות הם בגלל שירדן וישראל בקטנה מתקרבות >< אז זה בגלל השבר הסורי אפרקאי קיצר ים המלח? מת :) וניראה לי גם מאילת בקטנההה

PerfectSP

New member
זה תמיד מהשבר הסורי אפריקני>< ../images/Emo190.gif

הוא משתרע מדרום תורכיה,דרך סוריה,בקעת הלבנון,לכינרת,לנהר הירדן לים המלח לאילת,דרך ים סוף ואז אפריקה קניה שם זה מתפצל לשניים ומגיע לזימבבואה>< אבל, מהשבר הסורי אפריקני יוצאים שנ יאפיקים, אחד שחוצה את הגולן נראה לי, והשני את באר שבע.. רוב אם לא כל רעידות האדמה באזור של זה באות עקב השבר^^ ואי, אני חופרת היום

linoroosh

New member
פפפ...

תראו על מה אנחנו מדברות בפורום של טוקיו הוטל! על רעידת אדמה והשבר הסורי אפריקני ואיפה הוא עובר ולמה הוא גורם.... חחחחחח....

../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif 30Seconds To Marsבישראל ../images/Emo41.gif

היי אנשי טוקיו, מה שלומכם? באתי בבקשה לעזרה, אני בטוחה שחלקכם מכירים את 30STM, ואם לא בטוח ראיתם את from yesterday או את The kill אנחנו מאוד רוצים להגשים את החלום שלנו ולהביא אותם לארץ להופעה, בדיוק כמו שטוקיו באו לפני קצת יותר מחודש. לא צריך להתאמץ הרבה, רק לחתום על העצומה. רישמו שם ושם משפחה, תגובה קטנה אם אתם רוצים ושילחו. זה הלינק http://www.petitiononline.com/30stmIsr תודה לכל מי שחתם/חותם/יחתום באמת שתעזרו לנו מאוד
ד"א, מקווה שזה בסדר שנצל"שתי.. אלוהים הפורום שלכם עמוס.

MATAN1323

New member
חה לחה

חח לא הרגשתי בגורשש עד שאחותי התקשרה אלי ואמרה שהיה ועדיין לא הרגשתי כלום אז לא משנה ממש |:

3has3

New member
בארור שנחתום D:

וכן, פורום עמוס ותקוע
שלא שולח הודעות
וזה בסדר לנצלש D: זאת דרך חיים [איך הגעתי?
]

למעלה