אלוהים ישמוור!!!

PerfectSP

New member
../images/Emo18.gifתזכרו:לכו למשקוף הקרוב ביותר! ../images/Emo190.gif

אז ככה,כי אני מפחדת עליכם,ובעיקר הירושלמים מביניכם ומעלה אדומים בכלל, תזכרו, ללכת למשקוף הקרוב יותר, למה
כי אם יש רעידת אדמה והכל נופל,וכל הקירות נופלים גם,המשקוף זה הדבר הכי חזק והדבר היחיד שנשאר. שולחן יכול להישבר,ובשולחן יכולים ליפול עליכם דברים. וגם אם אתם במשקוף ונשקפת עליכם סכנה של חפץ גדול[כמו הארון למשל שיש לי מול הכניסה], אתם או זזים טיפש אחורה אם אתם רואים אותו נופל, או שבכלל הוא ייתקע כזה על המשקוף,לא עליכם,אז אל תפחדו!! אם אתם קרובי ליציאה ויש לכם גינה גדולה,או מרחב פתוח ללא עצמים גדולים-צאו אליו!!זה המקום הכי בטוח! אל תשכחו!!! תיזהרו כולכם! [נהייתי פרנואידית,מה אני אעשה
XD] הכי עדיף משקוף, אבל לכו למה שנראה לכם אינסטנקטיבית,והכי קרוב, הכוונה לשולחן או משקוף,למה שיותר קרוב
חפרתי><

PerfectSP

New member
אה,ושכחתי משהו..../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

לפעמים יש שתי רעידות,אחת אחרי השנייה במרווח של כמה דקות בערך..אפילו מעל 10 אני לא יודעת בדיוק, אבל רק שתדעו>< עדיף להישאר קרוב למשקוף או בכלל לצאת החוצה,קצת אחרי זמן הרעידה.. [וואי,מסתבר שהקשבתי ואני ממש זוכרת את השיעורים על הזהירות ברעידות אדמה
]

ElinorLahav

New member
אוווווווומיגאד ! ../images/Emo205.gif

היינו כל החברות בבית של חברה ודיברנו על רעידת אדמה פיתאום חברה שלי הרגישה אחת ולא האמנו לה וזה ואז אני רואה שכתוב באינטרנט
אמרו בחדשות שזה רעידות אדמה קטנות לפני קעידת אדמה הרסנית !

PerfectSP

New member
כן,אבל היא תקרה בים ה-10 לל-50 שנה ../images/Emo190.gif

הבאות... כבר אמרו על זה מלפני כמה שנים אני זוכרת... לפני איזה 4 שנים בערך.. באיזה יום רביעי בהיר,בערך בעשר בבוקר, הייתה רעידת אדמה
ואז דיברו על זה שמתישהו ב-50 שנה הבאות תתחרש רעידה הרסנית נוספת.. אולי כמו שהייתה בצפת לפני מאה שנים, זה היה איזה 9 או משהו.. עכשיו הייתה 4.2,זה יחסית לא גבוה,וטוב שכך..

MAY STAR

New member
זה כל כך מפחיד...

לא הצלחתי להירדם...^^ לקח לי שעתיים להרגיע את עצמי שזה לא יהיה שוב..חח

מ א י י ק

New member
אני הרגשתי..../images/Emo19.gif

ישר קלטתי שזה זה, ואמא שלי נרדמה בסלון והיא שאלה אותי אם הרגשתי חח

3has3

New member
אמרו שזה היה ברמלה,לא?

ורמלה זה מאוד קרוב אליי Oס אבל ישנתי XD

3has3

New member
אבל זה מה שכתוב בוואלה :

רעידת אדמה בעוצמה 4.1 בסולם ריכטר הורגשה סמוך לחצות במרכז הארץ. הרעידה נמשכה מספר שניות, ולא דווח על נפגעים או נזק. במכון הגיאופיזי אומרים כי מוקד הרעידה היה בשפלה, אירוע נדיר יחסית. המכשירים במכון קלטו את הרעידה בכל הארץ, ודיווחים התקבלו ממודיעין, ראשון לציון, בית שמש, רחובות, אך גם מירושלים ומהקריות. כמו שאת אומרת D: בכל מקרה, המוקד של זה היה קרוב אליי
וזה נדיר! מוחעחעחעחעחע טוב, אם הבית לא התמוטט עכשיו, הוא לא יתמוטט אף פעם
הכתבה פה

MAY STAR

New member
חחח צודקת...:)

פעם שעברה הרעידה הייתה קרובה אלי.. וזה היה מפחיד... אבל גם עכשיו הרגשתי אותה חזק..

3has3

New member
גם אני ../images/Emo178.gif

את יודעת, אנחנו די קרובות אחת לשניה D:

Rukia nik

New member
אני יודעת! DD:

נסיעה של 20 ד'ק ואני אצלך! ~.^ הייתי שם פעם אחת..וגם המורה שלי לאזרחות\היסטוריה גרה שם. XDD

3has3

New member
יואו!

אמאלה, אל תגידי את זה! זה גורם לי לשנוא את מזכרת עוד יותר XD אמאלהאמאלה! איך קוראים לה? ובתכלס, רוב המורות שלי לא מפה D:

Rukia nik

New member
קוראים לה סיגל חזק!

אבל היא מורה מזה טובה! היא אחלה! D: כל האנשים ממזכרת הם אחלה!

למעלה