אלוהים ישמוור!!!

MAY STAR

New member
אלוהים ישמוור!!!

לפני עשר דקות בשתים עשרה ועשרים הייתה רעידת אדמה.. עוד אחת אימאללההה מי הרגיש?! וואי אני מתה מפחד כל הבית זז. אלוהים ישמור... וואיי איזה מפחיד!

MAY STAR

New member
איפה את גרה?

יוו אני כולי בטראומות.. אימאלהה... רק שלא תהיה עוד אחתת!! אלוהים ישמוור!!

leera

New member
בחיפה..אני יודעת שבוואלה כתוב מרכז הארץץ אבל

אני הרגשתי באמאא שליי

MAY STAR

New member
אני במעלה אדומים... שזה קרוב לירושלים..

והרגשתי מזה חזק את הרעידה .. אימאללהה!!

PerfectSP

New member
ברורר!!!אני גם ליד ירושלים!!! ../images/Emo190.gif

אבל המוקד הוא מים המלח, את מרגישה את זה הכי טוב חוץ ממי שגר בים המלח!!!!!!!!!!!!! ואצלי זה גם היה חזק!!!!!!!!!! כי אני ליד ירושלים!!!!!!!! חח נסערת><

stasi24

New member
נכון ה'!!

אני יושבת לי בשקט, כולם בבית כבר ישנים... ופתאום הכיסא שלי מתחיל לרעוד כמו לא יודעת מה! והייתי באוזניות אז חשבתי שפשוט מישהו התעורר והזיז ת'כיסא וכשראיתי שאין אף אחד, לא הבנתי מה קורההה איזה תסריט טוב לסרט אימה ^__^

MAY STAR

New member
אני גם במחשב וכולם ישנים...

פתאום הכל רעד והכיסא שלי זז.. ויואו אימאללה.. אני בסיוטים

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהרגשתי!

הכיסא שלי רעד אז הסתכלתי לראות אם הכלב שלי מתגרד מתחתיו,ואז כולם אמרו שגם הם הרגישו. אמאלה!

PerfectSP

New member
גם אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo190.gif

ואני גרה באיזור ירושלים, ששם מרגישים כמעט הכי טוב,כי זה בא מים המלח!!!!!!! אמאאאאאאאא אבל זה היה מגניב
אני בוהה בפושטר של סימפל,שלידו הפוסטר של טוקיו הגדולים,על הקיר, ופתאום אני רואה תקיר זז ורצפה רועדת!!!!!!!!

MAY STAR

New member
אני גרה במעלה אדומים

שזה ממש קרוב לירושלים.. והרגשתי את הרעידה מזה חזק.. כל הבית רעד.. אלוהים ישמור..

PerfectSP

New member
את בטח הרגשת הכי חזקקק ../images/Emo190.gif

חוץ מאלה שגרים בים המלח. כי המוקד הוא צפון ים המלח,[הוא סדר"כ גם שם-השבר הסורי אפריקני המפגר הזה
] בדיוק לידכם!!! אז אלי מגיעים קלים קצת יותר נמוכים כבר.. וזה היה 4.2 בסולם ריכטר.. יחסית קלה,תודה לאל

MAY STAR

New member
כן.. יחסית קלה..

אבל בכל זאת.. זה היה דיי חזק.. ואני עוד בטראומה.. נראה לי אני לקחתי את זה הכי קשה D:

PerfectSP

New member
חח יו,גם אני היסטרית לאללה! ../images/Emo190.gif

נראה לי כי אנחנו ירושלמיות ואנחנו הכי קרובות למוקד
[וגם יש לנו מוח קצת מעוות כנראהD: חחח] אני גם !!! הבטן שלי עוד רועדת מאז שזה היה!!!

MAY STAR

New member
רק הבטן שלך רועדת?!

וואיי כל הגוף שלי רועד... זה הכי מפחיד אותי רעידות אדמה..

../images/Emo185.gifפאק לא הרגשתי בשיט 0_ם כאילו הייתי

בבית של השכנים הצמודים אליי כי עשיתי בייביסיטר ואז אמא שלי מתקשרת אליי . הרגשת ואני עושה לה מה הרגשתי והיא אומרת לי את הרעידת אדמה ואני כולי הייתה רעידת אדמה ?
והמיטה של ההורים שלי יעני זזה לגמרי והספה ממש זזה . פאק איזה פחד שאני לא יפול מהמיטה שלי הלילה D:

MAY STAR

New member
וואיי... תשמרו על עצמכם

אם חס וחלילה טפו טפו טפו חס ושלום.. יקרה משהו... תשמרו על עצמכם!!

למעלה