אלוהים,,,,,,,יקר.

glock X

New member
אלוהים,,,,,,,יקר.

אני משתגע מרוב מחשבות, לאן אני הולך? האם תהיה לצידי תמיד? מה יקרה איתי? מי אני ומה אני? מה אני עושה בעולם הזה בכלל? סתם חי? לפעמים אני רואה הרבה דברים לא מוצדקים בעולם, אני מנסה לחשוב למה,,,וחוץ מגלגל שמסתובב אצלי בראש אני לא מגיע לתשובה, לפעמים אני מרגיש כמו נהג שעולה על מכונית שם את הגיר בניוטרל ורק לוחץ גז עד הסוף, אני לא רואה כלום בשחור,,,אני מאוד אופטימי לרוב, אבל זה לא אומר שאני עיוור, החברה מזוהמת, כולם משתדלים לתקוע אותך בפינה, כולם נגדך, ומי שאומר לך שהוא בעדך זה רק לזמן המוגדר שהוא מולך עומד, אחרי שהוא הולך לדרכו הוא יהיה מוכן לדרוס אותך אם זה יעלה בטובתו, אי אפשר להתרגל לכלום, וגם אם אתה מצליח להתרגל למשהו פתאום הוא נמאס, מסתבר שלפעמים אנחנו מרפים ממשהו מסויים כשאנחנו מתחילים להכיר ולדעת אותו, כבר רוצים משהו אחר, ומה אני עושה בתוך כל זה? מה אני אמור לעשות בעולם הזה? לקום כל בוקר לעבוד לחזור הבייתה לשבת בבית ולפעמים לצאת לבלות? וזהו? אני יודע אלוהים שאני לא עוד נמלה בתוך קן של נמלים, מה אתה רוצה ממני? אני מוכן למות למענך אלוהים רק תגיד לי מה אתה רוצה שאני אעשה, אני יודע שאתה רחום, אני יודע שאתה סלחן, אני יודע שאתה הכלללל, כל כך הרבה דברים שאני חושב שאני יודע עלייך עד כדי כך שאני מרגיש שאני לא יודע עלייך כלום, אין לי כל כך הרבה תלונות על החיים שלי אלוהים כי עשית אותי בן אדם שמקבל את חלקו בחיים, משפחה אוהבת, חברים טובים, אמצעים לא רעים, מסתבר שבכל פעם שאני מתחיל במשהו עצוב אני אוטומאטית ממשיך לשמח, רציתי לכתוב לך כמה שקשה לי אלוהים לפעמים, אבל מסתבר שכבר שהתחלתי לכתוב גרמת לזה שאני אשנה מצב רוח לאחד יותר טוב, אפילו להמשיך להתלונן אני לא יכול בפנייך, נהייתי מודע לזה תוך כדי כתיבה איבדתי את קו המחשבה הקודם שהתלונן והמשכתי בזרימה על כמה שאני מוקיר ומעריך את החיים שנתת לי, רק תבטיח לי דבר אחד אלוהים, שלמרות הספקות שלי לגבייך, למרות שלפעמים אני לא יכול יותר להמשיך להאמין בזה שאתה קיים, למרות החטאים שלי, למרות המחשבות התחמניות והתככים והטוב שלפעמים עוזב אותי לטובת הרע, למרות ההרגלים השליליים שלי, למרות הכלללל,,,,,שאני אמשיך להיות הילד שלך, ושאתה תמשיך להיות לצידי תמיד, להנחות אותי ולגרום למצפון שלי לכאוב, ללב שלי לבכות, ולעצב שלי להתגבר בכל פעם שאני אסטה מהדרך כי רק כך, אני אסחט את המיטב שבי, את המיטב שאתה רוצה בישבילי על מנת להשאר תמיד שלך, תודה לך אלוהים על שבראת אותי אדם, אני מודה לך בכל הזדמנות שיש עכשיו ושתהיה בעתיד שבראת אותי, ברע וגם בטוב, ואני יודע שרק אתה זה הוא שמאיר את חיי ולכל אלה שקוראים עכשיו את ההודעה, הלוואי שהייתי בן אדם שהכל טוב לו בחיים, אין דבר כזה, מישהו אמר לי פעם שאם הכל טוב לך בחיים תדע שמשהו פה לא בסדר, עברתי שמחה ואושר באותה מידה שעברתי כאב ודמעות, ואני עוד עובר ואעבור את שניהם היום וגם בעתיד, וכן, הגעתי לזה רק מעצם הכתיבה עכשיו, יש כאלה שאומרים שכתיבה משחררת, יש כאלה שאומרים שדיבור משחרר, זה כאלה שאומרים שלשבור משהו או לתת מכות למשהו זה משחרר ויש כאלה שאומרים,,,,,,שהדבר הכי משחרר,,,,,זה השיחות עם אלוהים, עצם הכריעה והתפילה והתחלת הדיבור על הקושי שלפעמים הוא הכי קשה, הוא הנקודה ממנה כל התשובות מתחילות לעלות, ואני יודע גם בוודאות מהנסיון שלי בחיים, שתמיד, אבל תמיד, כשאתה מתחיל לדבר על מה שכואב לך ונפתח אליו,,,אתה תמיד תמצא את התשובה ואת הפתרון, ואם אתה מתבייש לדבר עם אנשים, תמיד אבל תמיד יש לך את אלוהים בין אם אתה מאמין בו או לא,,,,הוא תמיד נמצא שם שלכם,,,,,,,מייק

ש ו נ י

New member
"אני מוכן למות למענך אלוהים רק

תגיד לי מה אתה רוצה שאני אעשה".......... הוא/היא/זה רוצה שתחיה למענו הרבה יותר מאשר שתמות למענו הוא שם אותך פה כדי שתחייה למענו=למענך=אותו דבר בהצלחה אחי אתה לא שונה מאפחד שאני מכירה הכל בסדר הכל טוב תירגע הכל מסתדר מאליו ונכון הכי טוב לדבר עם הקב"ה הוא הBEST LISTENER שאני מכירה וגם עונה אהבה לרוב

glock X

New member
שוני בלוני אין כמוני

הציטוט שלקחת מההודעה שלי "אני מוכן למות למענך אלוהים רק תגיד לי מה אתה רוצה שאני אעשה" קצת הוצא מהקשרו מצטער שאני מתחיל איתך דווקא ברגל שמאל אבל הביטוי "למות למענך רק תגיד לי מה אתה רוצה שאני אעשה" אמור להעיד על בן אדם שכורע ברך למלך ומבקש ממנו להדריך אותו ולא בכוונה של למות או לחיות ודווקא אותם אנשים שאומרים " תירגע, הכל יהיה טוב, הכל בסדר תירגע הכל מסתדר" כשבאמת הכל טוב והכל נפלא הם אלה שהכי מצליחים להלחיץ אותי, זה כמו שאת ניגשת לילד קטן שצוחק ומרגיש שהוא בעננים, מלטפת לו בראש ואומרת לו, תירגע הכל יהיה בסדר, זה קצת לא במקום, אבל אני מבין שאולי הגבת כמו שהגבת מעצם קריאתך את ההודעה הראשונה, זה סך הכל היה פרץ של רגישות אישית ליחידת זמן מאוד קטנה שנאמרה בפומבי, והמחיר של זה לפעמים הוא רגישות יתר של הזולת כלפי אותו תוכן וסליחה שאני חוצפן כי סך הכל ההודעה שלך באה מתודעה חיובית של "לנחם" ככה היא מצטיירת לי, ותשמעי,....,לפעמים אפילו הליצן הכי שמח בעולם לא היה מתנגד לניחום קטן, לקחתי את ההודעה שלך בכייף אבל ראיתי לנכון לתקן כמה דברים שלפי הרגשתי היה נכון לתקנם, כי יש הרבה אנשים בעולם שזקוקים לניחום שלך יותר ממני, אותם צריך לעודד. סליחה על העויינות

אויל 1

New member
המזכירה של הקב"ה מבקשת למסור

אלוהים כבר זקן ואין לו כוח לקרוא מכתבים כבדים ומייגעים כאלה. נא קצר לארבע מילים! בכבוד רב מלאכית שטיינהרץ - לב אבן מזכירה אישית לשכת כיסא הכבוד.

mor gill

New member
אלוהים, מה אתה רוצה ממני???

אלוהים רוצה ממך מה שאת רוצה בשבילך. שיחות עם אלוהים 1 מבהיר זאת באופן יוצא מן הכלל. מומלץ!

glock X ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

יודע מה מכל מה שכתבת ריגש אותי? " תודה לך אלוהים על שבראת אותי אדם..." השלמות שאתה מודע אליה הקבלה של הטוב והרע של עצבות ושל שמחה של כל הבליל הזה שמרכיב את האדם, אותך ומייק, אלוהים נמצא באנשים

למעלה