שני סיפורים דומים......
1) נסעתי לי, על הקטנוע של הפיצה, טייפון, מחפש כתובת אבל המהנדסים של מודיעין החליטו דווקא ברחוב ההוא שהגינות האלה שצריך להתפתל דרכן יהיו מאוד ארוכות, כלומר, צריך לעשות מש סללום כדי לא לעלות עליהם, בכל מקרה, אני מחפש לי את הכתובת במהירות של 50 קמ"ש לפחות ובשניה שאני מסתכל חזרה קדימה אני קולט שאני עולה על הקצה של הגינה הקטנה הזו, מחזיק חזק, עושה הבעה של אמ'לההההה ובום, מתעופף לי באוויר וממשיך ליסוע, עוצר, מסתכל, נושם, בודק שהכל במקום וממשיך. 2)לא עליתי פה על כלום אבל עדיין אני לא מבין איך יצאתי מזה, אותו שליח, אוטו קטנוע (תודה לאל, עם הפיור כבר הייתי מת) אני נוסע לי מאחורי אוטו שלא נותן לי לעקוף אותו ונוסע לאט, פתאום הוא מחליט לעצור ואני מוכיח את הגאוניות שלי ועוקף אותו מימין, יחסית מהר ואז אני קולט שהבחור מאותת ימינה, כשאני כבר לידו, נותןם פול גז ופונה, בזינוק, אני תופס את עצמי ואת האופנוע, מתפלל מהר, מרגיש בום בתחת של האופנוע, מהמפגש שלו עם הפגוש הקידמי\ימני של האוטו, התחת של האופנוע נזרק אני עולה את השיפוע (זה היה לפני כניסה לרחוב) הקטןממשיך ליסוע, לא נופל, על המדרכה, עוצר, חוזר אחורה, רואה את הנהג בחוץ, עצבני, הילד מאחורה בוכה והוא צועק עלי שאני משוגע, ושזה לא שווה את זה וכו' וכו' ואני מתנצל כל הזמן, הוא בודק נזק לפגוש ואומר לי, טוב ייאלה- סע!!! וזה הסיפור, ד"א- שקופים כדברי גיזמו.......