אלוהים אוהב אותי!!!!!!!!!!!!!

rmanb

New member
אלוהים אוהב אותי!!!!!!!!!!!!!

חבל לכם על הזמן אני נוסע עם הקטנוע שלי מהוד השרון לרעננה דרך גבעת חן מבסוט ומרוצה במהירות סבירה מגיע לכביש שמאחורי גבעת חן פתאום בנסיעה של איזה 70 קמש אני רואה חתולה עומדת בצד הכביש והיא עומדת ומסתכלת לכיוון שלי ואני מתקרב וכשאני מאוד קרוב אלייה פתאום אני קולט אותה דופקת ריצה לכיוון הכביש והלב שלי ירד לביצים חבל על הזמן, עצמתי עניים החזקתי חזק את הכידון ואמרתי לי בלב אחרי שנתיים של רישון אתה הולך להתרסק בפעם הראשונה וזה הולך להיות כואב ואני לא יודע איך להסביר לכם פשוט עליתי על החתולה במהירות של 60 קמש פתחתי לה את הצורה ולא קרה לי כלום נדה, עצרתי בצד מהר ואנשים באו אליי שראו את הקטע ואני רעדתי סוף הדרך לקח לי חצי שעה עד שעליתי שוב על הקטנוע מרוב פחד ואנשים אמרו לי שאני בר מזל חבל על הזמן. בקיצור אני רוצה להגיד לכם גילרה ראנר זה כלי בן ז**נה כלי אמין טוב ואין לי מושג איך הוא עבר על החתול. החתולה גמרה את הקרירה שלה ולי לא קרה שום נזק וגם לא לקטנוע חוץ מהלב שלי שפעם הראשונה דפק במהירות חבל על הזמן ואני רוצה להגיד לכם שהתחלתי לראות את חצי מהחיים שלי עוברים לי בעניים חחח... נראה לי עכשיו שאני לא הולך לנסוע איזה שבוע עד שאני ירגע. אבל בכל זאת נראה לי שאני ילך למוסך שלי(אופנועי השרון) לעשות בדיקה שלא קרה שום נזק.

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo5.gif

אהבתי..."פתחתי לה את הצורה...ולי לא קרה כלום"... חחח...אתה גדול ! האלפא

el presidente

New member
אז מה גיבור..דרסת חתולה אה!?

פתחת לה את הצורה..אה!? ...תותח! קרעת לה את האמא אה?! ...יא גברבר!... זה לא משהו שאתה צריך להתרברב עליו... אלוהים אוהב אותך..אין ספק..אולי הוא יאמץ אותך מרוב אהבה .. כשאבדנו אז אבדנו.

rmanb

New member
לא להגזים לא ירד לה דם או משהו-

היא פושט שכבה בלי לזוז(קצת מעוכה) ותאמינו לי אחרי שקורה לך דבר כזה לא מעניין אותך כל כך מה קרה לחתולה. ונ.ב שלא תחשבו שיש לי משהו נגד חתולות, לי יש כבר 8 שנים חתול סייאמי מדהים בן 9 שנים שאני מת עליו ויש לו את השם כי יפה - סתיו.

גיאג

New member
תאמין לי אתה ענק , אני עדיין מתקשה

להאמין שמדובר באדם בשר ודם . פשוט מינוחים ענקיים . לא להאמין

6טוס

New member
החתול שלך בן 9 כבר 8 שנים ../images/Emo12.gif?????

וואו .....ואני חשבתי שרק נשים משקרות בנוגע לגילן המופלג . מעניין כמה עוד שנים הוא ישאר בן 9

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

גיאג

New member
א) חבל על החתולה ב) טוב שלך לא קרה

כלום ג) אני לא ממש מת עליך ( ראה כותרת הודעתך )

aok

New member
לא תמיד..

אבל לפעמים, אני חייב לציין, יש מצבים שבהם אני חושב פעמיים מי היה צריך לחטוף - החתולה או הטיפוס המגעיל עם רמת הניסוח של ערס ממוצע בכיתה ח' שמילא עלה עליה ב-60 קמ"ש, אלא שגם לא מייחס לזה חשיבות בכלל. העיקר שהצמיגים בסדר.

rmanb

New member
אני מבין שאם החתולה לא הרגה אותי-

אז אתם תהרגו אותי. שיהיה לכולם לילה טוב ואל תתיחסו להודעה שלי.

חחחח אחי אל תשים לב! ../images/Emo3.gif

אתה לא רואה שהם סתם נהנים להיסתלבט עליך? טוב שיצאת שלם, אתה לא אשם שהחתולה נכנסה לך בגלגל! רק הערה קטנה לי אליך הניסוח "קרעתי לה את הצורה" הוא לא בדיוק במקום כי בכל זאת מדובר בבעל חיים. לא נורא אני בטוח שלא הייתה לך כוונה רעה. סע בזהירות!

rmanb

New member
תודה לך, ואני מתנצל-

אם מישהו חושב שאני מזלזל בחתולה ועל מה שקרה. ואני רוצה לתקן את המשפט "קרעתי לה את הצורה" ל "פגעתי בחתולה קשה מאוד".

Great Blue

New member
../images/Emo25.gifכפרות עליכם נשמות טובות...

קיביני אמוק- חתולה לעומת בן אדם (ויתנסח ככל שיתנסח) ומי פה שמעדיף שהחתולה "תחצה בביטחה ושהבחור יתרסק על המעקה אז הוא יכול ל^*% לי ב&^&*^

yaron_z

New member
ואף אחד פה לא התייחס לזה :

עצמתי עניים החזקתי חזק את הכידון ואמרתי לי בלב אחרי שנתיים של רישון אתה הולך להתרסק בפעם הראשונה וזה הולך להיות כואב יש מנופים כאלה על הכידון, אתה יודע... אגב-לעצום עיניים כדרך להמנע מתאונה מלמדים רק ב'אופנוען מאומן ה''. ירון

tygger

New member
הייתי בטוח שבשלב ה' מלמדים לעוף

מעל מכשולים תוך כדי שינון הפסוקים מסידורו של הרב באבא גזגז,

Pumi

New member
זה ב ו'

בה' זה נסיעה במסלול המרוצים שליד חולון.

Pumi

New member
דווקא במקרה ויש לך משהו בדרך

לבלום זאת לא תמיד התשובה, בייחוד אם זה קופץ מולך. אני לא אומר שצריך לא לבלום, אבל מדי פעם בלימה חזקה מדי עשויה לסגור את המתלים (ואם אתה לא מנוסה ונכנס לפניקה גם לנעול את הגלגל ואז בכלל להתמרח), מה שעשוי בפגישה עם אותו מכשול לכך שהמתלים לא יעשו את העבודה שלהם ותמצא את הגלגל הקידמי באויר ונעול שזה לא דבר נעים בכלל. זה גם תלוי האם אתה מיומן ולא נכנס לפניקה של מה שיקרה (כמו שקרה לבחור).

guy1100f

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

צודק הבנאדם אולי הניסוח לא מוצלח אבל העיקר שיצאת שלם.

חביבוס

New member
מסכים העיקר שאתה בסדר..

החתולה מסכנה אבל היא קפצה לכביש... מוכר הקטע של לעצום עיניים קרא לי עם אוטו...גם יצאתי בלי כלום רק עם מכונית טוטללוס

למעלה