אלוהים אדירים

Itay Simons

New member
נכון עצוב? ../images/Emo6.gif

סתם סתם. כפערליהם.
פשוט רוב הפורום יושב שבעה כרגע על נייטוויש וזה מה זה מוגזם...

McBlack

New member
חחחח מאיפה הבאת שהיא מנסה לחקות את טאריה?

שרון מילא... כולם מזה בכיינים פתאום
אחרי היציאה הרשמית של הדיסק זה יעבור... תשכחו מטאריה והכל יהיה בסדר...

Gaius Octavius

New member
אתה סותר את עצמך.

בהתחלה היא שרון, אחרי זה היא טאריה? בתכל'ס, היא זמרת חביבה. לא יותר, אבל לא פחות. צריך להירגע עם "נייטוויש הלכו פייפן", כי כולם באים עם הדעות הקדומות, עם ה"טאריה או מוות!" וההשוואה הבלתי-פוסקת לטאריה. די, היא לא טאריה, תפסיקו להשוות לנייטוויש הישנים. זה משהו שונה לחלוטין, במיוחד בלהקה בה הזמרת היא שחקנית המפתח. זה כמו לראות סרט וכל הזמן להעיר שזה בכלל שונה לחלוטין בספר - כל העניין הוא שזה יהיה שונה לחלוטין.

Musta Susi

New member
אנשים - צאו מהשמרנות הקיבעונית!!!

כמו שהD.V.D. שהם הוציאו אומר - "End Of An Era". תקופת Nightwish עם טאריה הסתיימה והתחילה תקופת Nightwish של אנט. צריך להתרגל לשינויים!

«Adrienne»

New member
אבל לא הבנתם.

אני בכלל לא מתנגדת שישנו סגנון ואני ממש לא בקטע של "טאריה או מוות!" אני דווקא בעד בכלל שהם ישנו סגנון כי יהיה נחמד לראות שם קצת גיוון וכי טאריה חופרת לפעמים... הבעיה היא שזה יוצא באמצע ותקוע, מצד אחד היא מנסה להיות היא מצד שני היא מחקה את טאריה ומצד שלישי היא נשמעת כמו שארון. קיצר - ב-ל-א-ג-ן. זה פשוט לא נשמע טוב. אולי האלבום באמת יהיה מוצלח יותר מה אני יודעת...

Kezia

New member
את חושבת על זה יותר מדיי....

שמעי את השיר בלי לעשות את ההשוואות חסרות המקום האלו. אני בטוח שתהני.

airgirl

New member
ממ

לדעתי היא לא מנסה לחקות את טאריה, והיא די שונה ממנה חוץ מזה, יש לה קול נורא נחמד ועדין כזה.. אז למה לא לתת לה הזדמנות? :) אני די אהבתי אותה.

כמו שאמרו

אין מה לצפות שזה יהיה דומה באמת ושרון האמיתית היא סתם קופה

היא לא מחקה את טאריה...

(כאילו בתמונות כן, בשירה לא><) ולא יודעת, לדעתי יותר טוב שלקחו סגנון חדש לגמרי, אם היו לוקחים עוד זמרת אופרה לא היינו יכולים שלא להשוות ביניהן, והם גם לא היו מוצאים עוד זמרת עם אותו קול כמו שלה. אנט נשמעת כמו שינוי מרענן, אני אחכה לשמוע את הדיסק, זה הולך להיות מענין :]

SonatArcticA

New member
השיר Eva עצמו משעמם.

לגבי שאר הדוגמיות שהם העלו, זה נשמע מבטיח, ממש אהבתי, והקול שלה נעים לשמיעה. הזמרת החדשה היא שינוי מרענן. אני אישית כבר מאסתי מנייטוויש בגלל טיירה, היא התחילה להיות בנאלית.

lacrimosa girl

New member
איזה אטימות,

בלי לפגוע, לפחות משתדלת, כולה שמעת סינגל אחד! זה אפילו לא שיר שהלהקה משתתפת בו כמעט [מרקו הלך לשירותים כשהקליטו אותו מסתבר] תשמע קודם את הסאמפלים, למרות שגם על זה לא הייתי ממליצה כדי לקבל עוד מושג על הקול של אנט ובעיקרבעיקר לחכות לאלבום...אי אפשר לשפוט מסינגל O_O אם הייתי שופטת מסינגל אני מניחה שהייתי אוהבת את סונטה

למעלה