אלוהים אדירים

אוי ל אחשבתי על זה אפילו../images/Emo6.gif

באמת נשמע הגיוני
"טוב, יש לך ילד, את לא רוצה להשאיר אותו לבד עם המטפלת, נכון? אולי תביאי אותו איתך לטור? הוא יכול לישון איתי במיטה!"

זה לא אומר שאני תומך בזה שפתחו אותו:\

מאז ומעולם חשבתי שהוא טעות ולא הסתרתי אף פעם שאני חושב ככה

Gaius Octavius

New member
זה הבדל הגישות ביננו -

אם לך יוולד ילד בטעות, אתה תגדל אותו ושות', אני אזרוק אותו מהחלון.

airgirl

New member
אתה...

אתה רומז שהילד שזרקנו לרחוב היה ילד-טעות, שלא רצית?!
לא עושה לך ילדים יותר.

McBlack

New member
אם זכור לי נכון

הייתי היחידה שהתנגדה להקמה שלו, עוד בימיי הקומונה. אף אחד לא תמך בי כמו שצריך, ובטח שלא הביע עמדה כמוני

McBlack

New member
../images/Emo4.gif הם פרסמו על זה פה בפורום ואנשים ביקשו

תמיכה באופן פרטני...

../images/Emo45.gifגם אני התנגדתי אז,

אני באמת חושבת שזה לא הפורום הכי נחוץ בעולם, אפילו שאני פעילה בו (נו, עברתי מהקומונה). יש בו יותר מדיי אוף, אבל לאחרונה, גם עם החומרים החדשים וגם בעקבות אנשים מאוד פעילים הוא חוזר להיות נייטוויש.

McBlack

New member
עזבי את האוף... התכוונתי שהוא מיותר בגלל שהם

פאוור מטאל. בגלל זה הוקם הפורום הזה. מילא להקות 'אגדיות' כמו קווין ומטאליקה, אבל נייטוויש? זאת כבר וואחד קטנוניות, בעיקר בגלל שפאוור הוקם לפניו.

צודקת,

אבל עובדה שכן נפתחה קומונה ללהקה למרות פורום פאוור מטאל, כלומר היה סוג של ביקוש למדיום בלעדי ללהקה. אבל זאת באמת קטנוניות לדעתי, לא משנה אם נפתחה קומונה או לא. זה בטח לא היה צריך להגיע לפורום... ובעניין האוף, זה די מוכיח לי שלא באמת היה צריך פורום בלעדי ללהקה.

McBlack

New member
אוף ורד, קראתי הודעה שלך על הכפילות של

הבגרויות במתמטיקה, למה סידרו את השאלונים וכו'... ומאית שנייה אחרי שגילגלתי עם העכבר למטה אז התחשק לי לבקש ממך ממש ממש יפה לעשות לי מיצי אבל אז נעלמה לי ההודעה וזאת ההודעה היחידה שלך שאני מוצאת!
אז תעשי לי מיצי? בבקשה?..

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif\:

ופורום נייטוויש חבורה של בכיינים! רובו, לפחות...

למעלה