אלוהים אדירים

«Adrienne»

New member
אלוהים אדירים

הרגע שמעתי לראשונה את Eva של נייטוויש (בגרויות ומתכונות מנעו ממני להתיישב מול מסכים בחודש האחרון), וחרב עליי עולמי. שרון אחת כבר יש לנו, היא הזמרת של ווית'ין טמפטיישן, לא צריך עוד אחת. כבר היה עדיף שהיו משאירים את מרקו בתור סולן, לפחות הוא מגוון בטונים. למה לעזאזל הם לא מצאו מישהי ששונה לחלוטין מטאריה? זה אפילו לא מעניין, כי היא מנסה לחקות אותה ולא מצליחה במיוחד. עצוב. פשוט עצוב. הלכה פייפן אחת הלהקות האהובות עליי.

Gaius Octavius

New member
מה הבעיה?

פורום פאוור נועד גם לזה. זה שמסיבה שעדיין לא הבנתי פתחו פורום נייטוויש, לא אומר שאי-אפשר לדון על זה פה.

Super Alonit

New member
אהמ.

פורום נייטוויש הרבה יותר חי מפאוור, יופי שפתחו אותו והוא מאוד מצליח, אז הס!
אני מתפלאת שעכשיו נזכרתם לדבר על זה.
בכל מקרה, דעתי: אנט מאכזבת ואני לא יכולה לדמיין אותה מבצעת את השירים הישנים של נייטוויש, ועוד קלאסיקות (
) שחובה בהופעה, אבל אני אחכה לאלבום כדי לשפוט אותה כמו שצריך. ננסה לסמוך על תומאס (למרות שיש לה ילד ויכול להיות שזה הניע אותו לצרף אותה ללהקה
)

Gaius Octavius

New member
המ,

פורום פאוור פעם היה חי, עד סביבות פורום נייטוויש. אבל עזבי שטויות, זו גם לא הסיבה היחידה. וכבר אזכרו את זה מזמן. ואני לא מסכים איתך. נה נה.

ניר, זה ממש לא נכון

הפורום מת עוד מימי החופש הגדול הקודם, ופורום נייטוויש נפתח רק כמה חודשים אח"כ (אוקטובר-נובמבר). וחוץ מזה יש עוד להקות פאוור שאפשר לדון עליהן כאן, מלבד נייטוויש. אני בטוחה שהמציפנים של נייטוויש יכולים לחלק את זמנם ולהשקיע גם בפורום הזה.

אני לא מנסה לשכנע אותך,

את פשוט מדברת שטויות עובדתיות, תחפשי בהיסטורי של הפורום ותראי מתי הוא מת סופית

חח אני לא הייתי רוצה להתחתן עם בגדי חאקי..../images/Emo3.gif

חחח נועה, עכשיו יש לי דרישות סופר גבוהות

למעלה