אלוהים אדירים!!!!!!!!!!!!!!

אלוהים אדירים!!!!!!!!!!!!!!

אני אפילו לא יודעת האם לכתוב את זה.. (מבוכה? מתביישת? או לכתוב כי זה מה שאני מרגישה וז.. על האם זה קורה אצל עוד מישהו, כי מה שחשוב הוא שזה פשוט עצוב לי? ומכעיס/מכאיב לי?) תקועות לנו בכל הבית תמונות של צדיקים ורבנים וסבים שנפטרו ונטבחו בשואה. ועם כל הכבוד. ויש כבוד. והרבה כבוד. והמון כבוד. וטונות של כבוד.. זה מעביר בי חלחלה כבר.. זה פשוט מרגיש כמו בית קברות לעתים.. מעין מקום עם הרבה כבוד, וTOO MUCH כבוד ודממה וקור.. לא שיש אצלנו רק קור- אבל ראבאק.. הם פשוט יכולים TO FREAK OUT. היום התעוררתי, קמתי, יצאתי לסלון. ראיתי מעבר אחד צדקה עם הרבי (הרבי מליובביטש זצ"ל) ומהעבר השני תמונות של הסביה וסבתא רבה שלי (נטבחו בשואה וכך הם גם נראים..) דחיל ראבאק- הוא לפחות מחייך.. הם פשוט אפורים, רזים ו.. לא נעים, לא רוצה.. התחלתי לדבר עם אמא שלי על זה, והיא כאילו מתקיפים אותה (ובאמת שלא התקפתי)- שלא, לא מזיזים, ולא בשבת, שפעם אחת כבר רצחו אותם הנאצים, ומה אני רוצה, שהיא תרצח אותם בפעם השניה?? שתרצח את הזכרון שלהם? אלוהים אדירים.. אז שאלתי אותה, בשיא הרצינות- זה מה שירצח את הזכרון שלהם? ובאמת זה כזה עקרוני לא להזיז בשבת? והאם זה יותר חשוב מזה שלי, שאני בחיים מולה, זה צורם כ"כ שאני לא רוצה לשבת שם? אז היא אמרה שאני חוצפנית, ושזו סחיטה לשמה, וגועל פש, ושאני פוגעת לה בשבת.. אלוהים אדירים.. כמה המוח שלי היה סתום פעם בדברים הללו.. HOLY CRAP!!!! כשלא הורדתי את הטבעת של האקס שלי כי חשבתי שזה "הורג את הזכרון שלו" או בכוח מיסיטי מחזיק אותו איתי.. (או סתם הייתי צריכה ללמוד להרפות.) האישה חיה בעבר, לגמרי, לחלוטין!! כמה פעם לא עשיתי דברים בשבת כי פחדתי שזה "עין הרע".. ממש, פיצחתי את הנוסחא לעין הרע.. ארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בשם האב הבן והרוח הקודש, זה מעצבן הרמות.. והעיקר ששני הקדמונים המדוכאים בוהים בכולם מלמעלה ומצחקקים בטח..

Le Fay

New member
זכותך להביע את דעתך, אבל

על הקירות שלה היא תתלה מה שהיא רוצה. לא נוח לך עם זה? עברי דירה.

אני יודעת..

אני יודעת LE FAY זה לא הענין הזה, וכן הבעתי דיעה, וכן ביקשתי וכן דיברתי לא ביקרתי ונזהרתי בדבריי ההתגוננות שלה, וכמה שאני דומה לה ומאיפה כל מה ומי ואיך שאני- זה צורם לי כ"כ.. אבל, אוף........................... רוצח את הזכרון שלהם?! עין הרע?! מוחק אותם?! זה רוצח אותם בפעם השניה?!?! מה זה, כת בהודו?!?! או מחלקה פסיכיאטרית לטיפול בOCD?

Le Fay

New member
די קרוב ל-OCD, אבל קוראים לזה רגשי

אשם. רוב האנשים שבאו "משם" חשים את זה ביחס לאלה ש"נשארו שם" וזו יבלת כואבת. לא דורכים. בדיוק כמו שלא דורכים על יבלות על שורדי אונס.

אנילה1

New member
כל פעם שתעברי על פני התמונות

של הרבנים תוציאי להם לשון, לסבא ולסבתא רבא תנפנפי ביד לשלום הם בכל זאת משפחה. אצלי 7 דורות של המשפחה, על המקרר במטבח בקולאז' אומנותי, ממש יפה.

אצלנו מתכוני חלות.. חלות לשבת.

ובצד השני חשבונות. אני רוצה מפגש פורום. סופ"ש פורום:)

שבתאי

New member
אין לי מושג מי את ומהי מטרתך...

הודעתך נגעה בלבי להפתעתך מהכיוון של אמא שלך... את אומרת שאת "לא שופטת" - ואת כן -ועכשיו שזה כתוב את יכולה בעצמך לשים לכך לב - במקום להשתמש, כמו אדם חכם, בזיכרון העבר כדי "להבין" את הזולת, את משתמשת בו כדי "לזלזל בזולת" כמו שאת מזלזלת במי שהיית פעם. יכול להיות שזו דרך מצויינת להשיג טלפונים ניידים - יש יותר טובות וטהורות.

uri80

New member
יתכן שעבורה כן, זה מה שיפגע בזיכרון

שלהם.

אני יודעת..

בגלל זה הלכתי למחשב, בגלל זה דיברתי כאן, בגלל זה רק דיברתי איתה ודיברתי בכבוד ובשקט. זה פשוט צורם לי כמה פחדים זה הכניס בי כל השנים הללו כמה פחדים כ"כ מיותרים- מיותרים לי. כמה זה גידר אותי זה מכעיס, מכאיב, צורם. אני מתרעמת מול זה. זה מכאיב לי היכנשהו בשביל אמא והיחסים שלנו. זו כמו חומה כזו.. במקום מסוים. בגלל זה I WALKED AWAY. לא פגעתי בה, לא לא כיבדתי אותה. הלכתי. הצעתי שאני אזיז, היא לא הסכימה. היא הסכימה להזיז לאחר צאת השבת. והלכתי. בחרתי במה שנכון לי, ולי לא עושה נעים לראות אותם. THEY SPOOK MEת אז הלכתי קצת. יש בי הרבה כבוד והערכה לאמא שלי אבל המון כבוד אליי. היום- יש בי המון כבוד אליי. ואני בהחלט מבינה אותה, אבל גם את עצמי. אני מבינה אותה ולכן מנסה לדבר איתה. נרגעתי:) תודה לכם

למעלה