אלובומים

me

ישראלי: הכל או כלום- ברי סחרוף הקברט של מירנדה- אורלי זילברשץ בנאי אין לבחור- פוליאנה פראנק מי רצח את אגנטה פאלסקוג- נושאי המגבעת עיוור בלב ים- ערן צור
(אויי אני נהיה "כמה שיותר המקורית"
) איתמר רוטשילד- איתמר רוטשילד דפנה והעוגיות- דפנה והעוגיות עזרה בדרך- נעם רותם בציר טוב- אילן וירצברג ושמעון גלבץ זמנים מוזרים- המכשפות (אלבום ההתבגרות שלי
) לנשום בספירה לאחור- רונה קינן המטיב- קורין אלאל תכלית בתחתית- ערן צור רעש רק רעש ק.- רשע סך הכל- יונתן רזאל גבירותיי ורבותיי- משינה האוסף השני- משינה מים שקטים- מים שקטים נקודה טובה- שולי רנד אתה חברה שלי- ערן צור (ואורחות) חתוך תוכן- טאטו פוליאנה פראנק- נדירים רבעיית מסנר- רבעייתה מסנר (ערן צור, אלונה דניאל, יבל מסנר ורבעיית מיתרים) האוסף הכפול- המכשפות הקלטות אחרונות- ענבל פרלמוטר (ז"ל) מופע החיים של מוטי פנאן- קבוצת בוטל גוטל
חותך בחתך הזהב+דיסק בונוס- ערן צור מתכסות- המכשפות מופע הארנבות של ד"ר קספר2- מופע הארנבות של ד"ר פוליאנה פראנק- פלסטלינה 1 (רימיקסים) שימו לב: אין שום קשר בין סדר שבו שכתבתי האלבומים להעדפותיי

limors2

Well-known member
יהיה לי יותר קל לספר איזה לא מקוריים יש לי.

התשובה היא- אפס! אני לא מתכוונת לכתוב שמות של 199 אלבומים, אז בבקשה
ואיזה מבאס זה שיש לי 199

limors2

Well-known member
זה אלבום נפלא../images/Emo98.gif

אלעד יסכים איתי. ותשמחי שזה כל מה שאת מזהה!

mamalala

New member
אני מזהה גם את הרגלים רעים.

ולMCR יש אחלה של אלבום!

kepit

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifO:::::

אעאעאעע הקנאה! O: מצאתי שם דיסק של כוכב נולד
לא נחשב~! ובית הבובות והתקווה 6 וכנסיית השכל? ומטרופולין ומוש בן ארי חחח טוב אין לי כוח עוד
כמה כיף לךך :(

S m e l l y Cat

New member
אוקיי! יש גם פירוט.

טוב רגע אני אצטרך לצלם חכו חכו. טוב עכשיו אני אפרט קצת ואכתוב לעצמי פה לא יודעת למה... אוקי הכיתוב ממש לא מובן מצטערת סליחה אבל לא נורא כי לא תקראו את זה חוץ מליאורה ליאורה היא נאמנה.. ובמחשב יש לי הרבה יותר דברים מה אי אפשר לקנות הכל! >: וגם אין בארץ כלום אם הייתי באמריקה אז אולי שם יש דברים באמת הרבה דברים. לוטס.אנד לוטס.

limors2

Well-known member
אוווו על הרגליים זה נראה עוד יותר מסוקס.

ואני זוכרת שהייתה ערימה קטנה הרבה יותר של דיסקים עם מלא צרובים....

limors2

Well-known member
אני די בטוחה שאני זוכרת שראיתי.. והערתי על זה

שיש מלא צרובים והצעת לי את שי נובלמן!

S m e l l y Cat

New member
מצאת דיסק של ניק דרייק ברחוב ??

בכלל דיסק ברחוב פפ מה איך
תשמע אותו! איזה דיסק?

למעלה