אלובומים

S m e l l y Cat

New member
אוי זה גם נחמד למצוא..

אולי זה סוג של צורת פרסום מוזרה ולא מוצלחת?? לא נדע..

chen1litvak

New member
טוב נו באלי גם..

שילה פרבר-תתנהי יפה שילה פרבר-מתוק שחור המכשפות-עד העונג הבא המכשפות-זמנים מוזרים המכשפות-מתכסות ענבל פרלמוטר-הקלטות אחרונות קורין אלאל-כשזה עמוק יצאת חרום-יציאת חרום כנסיית השכל-אוטוביוגרפיה רשימה ההכחשה; אביב גפן-שומקום אביב גפן-חלולים אביב גפן-ועם הזמן שייגעצ-להפסיק לאכול עוגיות טוב נו לא כתבתי את הלועזיים כי אני לא באמת שומעת אותם, אבל אני ואחותי שותפות בדיסקים אז זה אומר שיש לי עוד איזה 200 מקוריים של המון להקות ישראליות וגם את כל המכשפות כפול,כי קניתי את כולם לפני שידעתי שלאחותי גם יש את כולם

chen1litvak

New member
*תתנהגי! ../images/Emo47.gif

ואת ועם הזמן זה הגרסאה הכפולה שכוללת את 'מחוץ לתחרות' שזה דווקא דיסק יחסית סביר..יחסית לאומן כמובן

mamalala

New member
ישלי שלושה בלבד.

שהם שלי.. יש עד הרבה דיסקיםן בבית שמפוזרים בכולו ואין לי משוג של מי הם. יוני בלוך-הרגלים רעים דפנה והעוגיות- דפנה והעוגיות ליידיD- ליידיD

limors2

Well-known member
יש לי גם פוסטר הופעה קטן חתום שלה.

וחולצה של "יונתן שפירא תעשה לי ילדים" שאותה אני אוהבת מאד מאד. יש לי גם דיסקים של רוני,מירי מסיקה, קרן פלס, בריטני, בלו, ווסטלייף, בקסטריט בויז, פייב, 2 או 3 של שרית חדד, מאיה בוסקילה ועוד רבים וטובים. אינני מתביישת בכך שאני שומעת מוזיקה מגוונת! לי הרבה יותר מעניין בראש

S m e l l y Cat

New member
אפשר לשמוע גם מגוון וגם איכותי...../images/Emo11.gif

מירי מסיקה וקרן פלס עוד בסדר אבל מאיה בוסקילה?

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gifוהראל סקעת.

ושרונה ודניאלה פיק
שֶישי הביא לי כי הוא התבייש בזה שזה אצלו.

kepit

New member
מממ עשיתי רשימה ממש מזמן..

ובטוח התחדשו שם דברים... אבל אין לי כוח לבדוק שוב חח אז מה שהיה פעם ותמונות=] וקלטו איזה מתקן דיסקיםמאגניב יש לי~!
jack johnson-in between dreams jack johnson-on and on jack johnson-and friends דפנה והעוגיות-דפנה והעוגיות
הדורבנים-לוי מוש בן ארי-מסע ומתן שחר אבן צור-עירומים שרון הולצמן-סיכוי קלוש פסקול של שרק 2
יוני בלוך-הרגלים רעים
איגי וקסמן-אדום איגי וקסמן-מסתובבים מים שקטים-מים שקטים regina spektor-begin to hope מרסדס בנד מאור כהן(לא זוכרת איך קוראים לדיסק) peral jam (כנ"ל) היהודים-פחד מוות היהודים איפה הילד-זמן סוכר איפה הילד-שדים התקווה 6 nirvana (גם לא זוכרת איך קוראים לדיסק חח) שי גבסו-במקומי (סתם כי הוא היה חינם... אבל אני לא אוהבת את הדיסק הזה.. הדיסק הראשון שלו אבל מעולה
) אמ בטוח יש עוד .. אבל אין לי כוח לעלות לבדוק חח וסינגלים (גם מהרשימה של פעם..יש גם חדשים:)) שחר אבן צור-שיכור דור שני רם אוריון-אין סוף שרון הולצמן-זהב+יש מקום (וזה עם הקדשה מקודשת לי
מניצנים ! התקווה 6-לילה לבן התקווה 6- גאידמק שרון מולדאבי משהו חח וגם זה בטוח יש עוד:)

למעלה