אלהן אלהן... חזרתי :)

Philip Kay

New member
אלהן אלהן... חזרתי :)

לאלה שמכירים ולא נראה לי שיש יותר מידי עכשיו אבל אני פיליפ קיי... מנהל הפורום במקרה חבר טוב שלי פלוס עזר לי להתקדם בעולם הדוגמנות... אז ככה: הסיבה שאני פה זה לעזור לכם עם שאלות שיש לכם... כי אני מאלה שאומרים דברים כמו כמו שהם!!! רק דבר אחד אני מבקש... אל תשאלו אותי "אתה חושב שאני מתאים לדוגמנות" כי אני פשוט לא אענה... זאת שאלה שצריכים לגלות לבד אחרי שעוברים כמה סוכניות ומקבלים תשובות... אני לא בוקר או סוכן... אני דוגמן וזהו! שאלות רלוונטיות הם כאלה כמו איפה לפנות איך להתחיל ומה צריך לעשות במקראים מסויימים. מקווה שאני אוכל לעזור, -פיליפ קיי

yuli17

New member
פיליפפפפפ ../images/Emo24.gif

איזה חמוד שבאת לתרום לפורום! יישר כוח! חח מתה עלייך!

Philip Kay

New member
יולייייייייייייי

יולי המתוקה!!! ןכ נכון חזרתי... חשבתי שהגיע זמן להחזיר :) ישר כוח ומת עלייך גם!!!

בשעה טובה התגבורת הגיעה

למי שלא יודע פיליפ עד לפני שנה היה דיי בתחילת דרכו ואת הפריצה שלו הוא עשה במהירות של קליע והיום הוא חתום ברוברטו והולך לכבוש את המדינה. פיליפ עבר הרבה ויש לו המון ניסיון בסוכנויות דוגמנות. לכן הדעה שלו יכולה לתרום המון לכולם.

יאי כל הכבוד.!!

למרות שאני לא מכירה אותך, תודה שחזרת לעזור ולתרום
בכל מקרה אני חדשה פה בפורום לכן אני גם די חדשה בנושא אז לי יש כמה שאלות... 1. לאיפה אפשר לפנות בנושא?! 2. איך להתחיל? 3. יש לי בעיה ..אני נמוכה..1.57 ואני אוטוטו בת 15, זה אומר שאני בכלל לא יכולה לדגמן ולהיכנס לתחום? אני נורא אשמח אם תעזור לי... ואם יש לך עוד משהו לספר או להוסיף אני אשמח לדעת.!!! ובהצלחה בהמשך הדרך.!! תודה-נסטיה

Philip Kay

New member
כבוד הוא לי...

אז ככה נסטיה: 1. לאיפה אפשר לפנות בנושא?! אז בעיקרון את בכיוון הנכון... לשאול אנשים שכבר עברו דברים כאלה, כמוני לדוגמה. אולי יש לך חברה שמכירה דוגמן או דוגמנית שגם לא בתחילת דרכו ועבר כמה דברים לבתחום. חשוב מאוד בעיקרון לא לקחת דע אחת אלה כמה דעות כי כל אחד יש את הצד שלו. ( תקחי את זה לחיים לא רק לדברים שאנו מדברים עליהם כרגע ) יש גם אתרי אינטרנט שיכולים לעזור לך כמו זרקור (www.zrakor.co.il) לאתר הזה יש מאמר מאוד רציני בקשר לאיך להתחיל באמת אם רוצים לדגמן... אם את מוכנה לחכות אני מוכן להעביר את המאמר לפה... 2. איך להתחיל? קודם כל לפני שאפילו מתחילים צריכים להיות בטוחים שזה מה שרוצים... כי באמת אין דבר שעומד לפני הרצון... כמעט... אני אישית התחלתי דרך האתר של בנו. TOPAGENCY אני בטוח שאת מכירה ואם לא אני בטוח שבנו ישמח לתת לך לינק. הצגתי את התמונות שלי שם... תמונות די לא מקצועיות אבל הסוכנת שקלטה אותי משם ראתה פוטנציאל. כמו שאמרתי יש מאמר מאוד רציני ומפורט באתר "זרקור" אבל תוך יום יומיים אני מתכוון להציג אותו פה... אז תראי באמת כמה תהליכים צריכים לעבור כדי להגיע לחתימת חוזה. כי זה באמת תהליך ארוך וצריכים להיות מוכנים לכל שלב. 3. יש לי בעיה... אני נכומה... יש לי בכלל סיכוי? אז אני אגיד לך גבהים של כמה אנשים מאוד מוכרים 1. מאיה בוסקילה 1.58 2. רוני (לירון דואני) סופרסטאר 1.57 3. אגם רוטברג 1.59 הנה שלוש שמות של גמדות ( אגב, כמעט דרכתי כל רוני ביום הולדת של נינט חחח ) מצליחות אבל לכל אחת יש את המשהו שעושה אותה מיוחדת ומצליח... בסופו של דבר הכל תלוי בכך... ואם יש לך פוטנציאל בכלל?... אבל וזה אבל גדול!!! אני לא אשקר לך! לא כל אחד יכול לדגמן ולהצליח. לא בגלל שהוא לרוצה, אבל בגלל שאין לו את "זה"... וה"זה" זה לא משהו שאי אפשר ללמוד או לשנות, פשוט נולדים אם זה... אני מקווה שעזרתי... :)

תודה=]

ואני אשמח לקרוא את המאמר, אני מוכנה לחכות... תודדהה ולא ידעתי שאגם רודברג כזאת נמוכה...וגם מאיה בוסקילה.. חיחיח בקיצ' תודדהה.!!

RockTime

New member
פיליפ..הי..

יצא לנו לדבר פעם.. (לפני דיי הרבה זמן..) חחחח.. ת'אמת אתה נראה אפילו יותר טוב מהתמונות הראשונות שלך :) המ...... תן חוות דעת :)

Philip Kay

New member
שוב אני מזכיר...

אני לא מתכוון להעביר שום חוות דעת על אף אחד פה... אמרתי את זה בפתיחה שלי לפורום... האנשים שעושים את זה הם סוכנים וסקאווטרים. סורי על החוסר תשובה אבל, בזה שאני חושב שאת יפה או לא זה ממש לא רלוונטי וגם לא אומר כלום בקשר לעתידך, אם את רוצה, כדוגמנית.

summer overture

New member
היי,

זומנתי לצילומים בסוכנות "עלית" לא מזמן ונאמר לי בפגישת הכרות שאני צריכה להצטלם בין היתר בבגד ים. אני לא יודעת אם אני מוכנה להצטלם עדיין בבגד ים ומעדיפה לוותר על זה, יש אפשרות לא להצטלם? אני יכולה לומר לא, נכון? דבר שני, אחרי שאני חותמת על חוזה מסויים בסוכנות, מה קורה? אני פשוט מחכה להצעות ולאודישינים?

Philip Kay

New member
הגוף שלך זה הגוף שלך...

לענות לך על השאלה הראשונה: ברור שיש אפשר להגיד "לא" הגוף שלך זה הגוף שלך... אבל תבזבזי את זמנך ואת שזמנם של הסוכנות. תכנסי לכל סוכנות ROBERTO, ELITE, LOOK, IMAGE, YULI אין כזה דבר דוגמנית שלא מוכנה לפחות להצטלם בבגד ים\בגד תחתון שלא נדבר על ערום (לבנות 18+)...

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif וולקאם באק.

לא ממש הכרתי אותך, אבל זה ממש יפה לשמוע שמישהו הצליח ומצליח בזכות הפורום ובנו בפרט!
.

שלוום לך :]

אולי אתה זוכר אותי. ואולי לא. בכל מקרה. ממש אהבתי את התמונות שלך מהעיתון. ממש מדהימות ישר כוח!

Gingerhores

New member
חמוד אני זוכרת אותך מהמטרוק

עבדת במטרוקקקק אני זוכרתתתת היתחלת איתי חיחי :)

למעלה