``אלהים שבשמים``

זהרי

New member
``אלהים שבשמים``

רציתי לשתף אתכם בתפילה שכתבתי לידידה אלהים שבשמים שרואה את השניים פרודים מהאהבה עם כאב וחרדה אלהים שבשמים דע לך ( אני בטוח שהינך יודע) שרוצה היא באהבה עם תקוה גדולה אך חסומה בשלה בגלל בנך אלהים שבשמים שלח לה אות בנתיים חבק אותה בחום רפא לה את המכאוב אלהים שבשמים הבטח לה שתשמור לה על יקירה שילחה לדרכה ללא חרטה רק כך תדע היא שאהבתה שמורה היא ושמור על בנך תחת כנפי שכינתך אלהים שבשמים תן לה את הכח והנשימה להתחיל הכל מהתחלה. אלהים שבשמים...שמע נא את תפילתה...

זוהר

קודם כל, אותה ידידה צריכה להודות על ``שנפל`` לידיה חבר שכזה, שאוהב אותה עד מאוד, שמוכן להתפלל בשמה ולשמה. (אתה כמובן :)..) לתפילות יש כל כך הרבה עוצמה, דע זאת, שמישהו למעלה שומע , זה אולי ישמע מגוחך, אבל אם מאמינים, דברים מתקיימים. ותפילתך, כל כך טהורה, ונאמרת בלב שלם, וברגש, רב, שאי אפשר להישאר אדישים למשאלות כמו אלו. בנוסף, אני מקווה שתראה זאת לידידתך, אולי, האושר שיביא לה השיר, שהיא תדע כי מישהו פה, על האדמה שומע אותה, שומע את כאבה, ורוצה בטובתה, אולי הידיעה הזו, היא שתמלא את ליבה, ותתן לה כוח להמשיך, והחיבוק שלך יעזור עוד יותר. מחזיקה אצבעות. ילדה

זהרי

New member
לך הקוראת..

מדובר על ידידה שאבדה את החבר שלה לפני ארבע שנים ומאז לא משתחררת מבפנים... ממש רוצה אבל לא יכולה ואני קורא את משאלתה את זעקתה מתוכה ואיני יכול להשאר מהצד למשמע קולה ורצוני לסייע לה אוליי בתפילה וקול זעקה שהיושב במרומים ישמע את התחנונים... תודה לך ילדה על שהבטת ...והגבת תודה לך זהרי

לפעמים-

תפילה היא כל מה שנותרת לנו. ולפעמים אנו רוצים לעזור, רוצים, ולא יכולים, ולא יודעים איך. אז זהרי, אל תייסר עצמך, אל לך ! התפילה שלך, היא כל מה שהידידה תוכל לבקש. כי הרי את אהובה לא ניתן להחזיר:-( אבל לבקש אהבה חדשה...נשמע לי הדבר הטוב ביותר.

זהרי

New member
הכתיבה

הכתיבה.. הכתיבה היא היוצרת לאדם ולנפש המתיסרת כי כולנו בצורה זו או אחרת כותבים על הנפש השוכנת וגופנו מלא מבפנים ולכן מעלים על הכתובים את אשר עולה על ליבנו ואם אחר יקרא אזיי אשרנו תודה לך ילדה ושאי לך פרח לשבת ממני....@----}}-האם תריחי?

*קסנדרה

New member
זהרי, תמיד יקראו את תפילתך

זהרי תפילה יפה נשאת לאלוהיך תפילה הכי טהורה, כי אינה עבורך. יודע אתה זהרי, כשעינינו נשואות מעלה ותפילה בליבנו, עבור הזולת נשמעת היא שבעתיים, כתקיעת השופר בשעת תפילת הנעילה ביום הכיפור. מי ייתן וייפתחו שערי שמיים ותפילתך תיענה. קסנדרה

למעלה