אלדר,

אלדר

New member
למה אתה עונה בשמי???

חתול אולי תפסיק!! זה אחריות יתר בשבילי!! אני לא מתאים לנהל!!! אור ואהבה לכולם... שלך tksr

אלדר

New member
יוסי בגלל...

שאני לא רוצה לנהל את האתר!! גם ככה יש לי בעיות! ואני בכל מקרה לא מבין הרבה בזה!! כאילו אני יודע ומבין הרבה מאוד בכל התחום הרוחני!! אבל יש חומר שאני לא מאיז כרגע `לראות` אותו! כאילו הוא מעבר לגבול עכשיו!!!! אז איך אני אמור לנהל אותו??? בלי לענות על כל השאלות??? בלתי אפשרי עכשיו!!!! אור ואהבה חתול... שלך tksr

CAT4

New member
אור ואהבה

פשוטו כמשמעו. כל מה שאתה לא יודע כרגע. אתה תדע. לכול דבר מקום ומקום וכול דבר. לכול דבר הזמן וזמן לכול דבר. ככה שאם תחליט לפוח פרום אתה תדע מה לענות לאנשים. ואני גם מותיח לנסות ולעזור לך. כמו שאני מנסה לעזור לכול המבקש עזרה. וככה גם אתה צריך לעשות. Y.G.A the CAT

morning star

New member
נקודה מסויימת

אין אני רוצה לפגוע ברגשותיו של אלדר החביב, אך איני חושב שהוא מתאים לניהול פורום, כמו שלא הייתי בוחר בו להיות מנהל פרויקט בכל מקום אחר, לפחות לא כרגע. אולי, עם הזמן והנסיון שאלדר ירכוש, יתאים לנהל פורום. אין כאן כל כך קשר לחוסר ידע, אם כי ידע לא מזיק - כמו כושר התבטאות וניסוח. לדעתי, אלה שתי תכונות מינימליות שצריכות להיות למנהל פורום רציני. ואם כל הכבוד לך, התבטאיותיך בפורומים אחרים, לא מאפשרות לך, לפחות בעיני, להיות שופט לגבי מי יהיה מנהל פורום ומי לא. ודי לחכימא ברמיזא. הנווד

Tal_Ya_Tal

New member
או קיי, או קיי, B-) הנווד צודק

רק ש... אלדר החמוד והיקר שלנו, אמור מאאאאד ללמוד לקחת אחריות. א ב ל , יש לו זמן. עוד חזון למועד. ובקשר לידע, אני מסכימה עם חתול. כל מה שהוא יצטרך, הוא ידע. אם רק... יתחיל להקשיב פנימה, במקום לבלוע ס פ ר י ם ;-) זה לא שאני נגד,גם אני בגילו `בלעתי`בכמויות.(ירח בתאומים, מה לעשות) א ב ל , באיזשהו שלב, המידע הנרכש, הופך להיות נטל. משא כבד שאין באפשרותנו לשאת והוא מעיק. אלא אם כן, אנו מפנימים אותו ומבינים אותו מבפנים. כך אין גם צורך לזכור הכל (כי זה כבר הובן והופנם)וזה פחות מעיק. L&L TALYA

למעלה