אלדר התעורר

mga-abir

New member
אלדר התעורר

קרא בעיון,קרא כבוגר ולא כתינוק,יום אחד הינך מתעורר ומזכיר הקיבוץ מחליט להשיג את אהובת ליבו.הוא מפרסם על לוח המודעות בכניסה לחדר האוכל את הצהרתו,אך ללא הועיל.ויום אחד הוא מחליט על פעולה.הוא יושב בפתח הכניסה לחדר האוכל וממרר בבכי קולני.קשה לי,אני לא יכול לסבול יותר,עולמי חרב,את לי היחידה,הסועדים בחדר האוכל עדיין אינם מסתגלים לרעיון ומנסים לעזור.אך ללא הועיל.ואז יום אחד ניגש ילד קטן מגן הילדים אל "הדוד" הבכיין.דוד דוד אתה רוצה את הצעצוע שלי?ואז נפסק הבכי ומבט של תמיהה עולה בעיני האיש,מה אני עושה כאן על רצפת חדר האוכל? קצת נזהרים כאן לענות לך.ואין ילד בסביבה.אך לכל אחד יש זמן שאובד לו "צעצוע" כלשהו. החשוב יותר יש לאבד יחד עם "הצעצוע" את הרצון להשבתו.הרצון להשבתו הוא המכשול,הוא אם הכאב ואבי הצרות.אין דבר המצדיק אובדן חיים.מה נאמר להורים שכולים? אל תהיו אגואיסטים אבדתם בן וזהו?האם כאבך גדול יותר מכאבם בשרם?האם אהבתך אינה "נגועה"בעוד משהו? אם היא אפלטונית אינך זקוק לנערה.ואם אינה אפלטונית תצטרך להתגבר על תאוותך.הינך שבר כלי בידי עצמך. עטוף ברחמים עצמיים.ראה מה רצון מעולל לנפש עד כי תרצה לחדל.הבט במראה וראה מה הינך מעולל.התעורר התעורר

אלדר

New member
אבל האם היא איתה שלי אי פשם??

כי לא! היא אף פעם לא איתה שלי או איתי.. היה קשר ידידות וסתם קשר קירבה לכמה זמן.. אבל לא יותר מזה! אז איך אני יכול לאבד משהו שלא שלי??? לא יודע אז הסבר אביר.... והאם זו אהבה אפלטונית? אני חושב שכן... ואם לא אז ממש קרוב לזה... ואני צריך אותה לא בגלל אהבה שלי אליה.. אלה כדי להמשיך היא מהבה לי כאילו מורה דרך רוחני כי אף אחד אחר לא יכול לתפוס את המקום הזה כרגע... אז היא יכולה לשחרר אותי כדי שאני יוכל להמשיך ללמוד!!!! לא??? לא הגיוני??? הרי גם ככה אני מיוחד מספיק....את מי אני יכול לשנוא????? אף אחד... אז זה כבר חצי דרך...בערך...כמעט... אבל אביר שתבין... זה לא אני! אני לא יכול לעשות כלום! כבר לקוד מספיק בתוך הרשת! אז אל תגיב ככה כי זה לא נכון... אם היה לי דרך להשתחרר כבר הישתחררתי ולא איתה כזו דרך..... אז אביר... אולי אני לא מוכן לוותר עליה כל עוד היא לא ענתה לי ברור וחד משמעי??? אולי הפחד זה שגורם לה לעשות את זה??? תחשוב אם שנינו לא היינו פוחדים אז היינו ביחד עכשיו! אבל לא משנה ולא חשוב... מה שיש עכשיו זה מה שיש! מובן? בלתי אפשרי לשנות את זה ואם אני לא יעמוד בזה אזי אני מעדיף לנסות זמן אחר בלי אותה אחת שתפריע לי! וגלגול אחר! אז לא משנה.... שלך tksr זה שלא יהיה מואר לעולם

mga-abir

New member
נסה אלדר

נסה "להתבונן בתחושה העולה בך בגללה. חווה תחושה כואבת זו שוב ושוב ושוב. העלה במחשבתך את עמדתך,שוב ושוב ושוב חווה כל רגש הקשור לענין בנפרד,שוב ושוב ושוב הפרד את כל הדברים האלו והתבונן בהם כעצמים או ישויות. העמד אלטרנטיבה אחרת והחדר אותה לעצמך. או הדבר הכי טוב לנסות: להתבונן בגופך שלך (בראיה פנימית=מדיטציה) חלק חלק רגש רגש מחשבה מחשבה טהר אותם מכל חויה פנימית עשה זאת ככל האפשר רבות שוב ושוב ושוב. לאחר זמן מה יחול שינוי בתודעתך. בברכה אביר

אלדר

New member
יפה יפה אז מתי בחרתי בזה???

זה בה לי ממש בהתפעה בשנה האחרונה! כל זה... ורק אז הבנתי מתי זה התחיל אצלי! כאילו כל מדיטציה שעשיתי אני פשוט חושב רק על דבר אחד..ממש אחד! מחשבה אחת מממקד בה ואנ נכנס לטראנס... וזה תמיד מראה לי אותה! אבל תמיד!! וזה תמיד מראה לי דברים שיקרו לנו ביחד!! אני כבר לא רוצה בזה! ככה אני לא נכנס למדיטציה! אבל אם יש סוג אחר שאני יכול לעשות? של מדיטציה? כי אצלי יש הרבה פעמיים כזה דבר...של ריאת עתיד... אבל למה גם במדיטציה?? ככה שזה לא יעבוד אצלי כל כך אביר.. אלה אם יש לך רעיון של מדיטציה שלו מגיעה לרמה הזו אצלי??? או למקום הזה?? שלך tksr

mga-abir

New member
נסה את המדיטציה האחרת

כתבתי על כך ראה כותרת. תוכל ללמוד זן זה יעזור מאוד על רגל אחת בודד עצמך מהכל בכל עת.והתמקד בעת עשייה רק בעשייה.ללא מחשבות ללא רגשות(זן על רגל אחת) בברכה אביר

למעלה