אלדד, מה המצב ?

Zack DA

New member
תודה על המחמאות, ידידי היקר ../images/Emo13.gif

אני אצטרף אליך, כרכוש צה"ל, ביום רביעי.

אלדד28

New member
אתה סתם קשקשן

עם כל הכבוד (ויש כבוד
) לצחי, קורס תכנות כבודו במקומו מונח. תירגע

אלדד28

New member
יקירי,

אם השתמע מדבריי שאני מפקפק בכבודך, רק בגלל שדניאל ליקק לך את העכוז ובדרך דרס את קורס תכנות, אז זו לא הייתה הכוונה. קורס תכנות הוא קורס איכותי שמוציא מספיק פנינים לשוק. אני מכיר מספיק ממר"מניקים שהם כוכבים במקומות העבודה שלהם (וגם כאלו שהם לא). אתה לא קשור לעניין, ואתה יודע היטב את מידת הערכתי אליך.

firgunen

New member
כמו שאומרים אצלנו הרבה:

אסור לתת לממר"מניקים לכתוב קוד.. הם פשוט לא טובים בזה..

DNile

New member
משום מה, אני יכול לחשוב כרגע רק על

מקום אחד שבו צריכים לחזור על מוטיב שכזה, רק כדי לגרום לכם להרגיש קצת יותר טובים לגבי עצמכם. אני נאלץ להסכים עם אלדד אגב. מההיכרות שלי עם בסמ"חניקים, למרות שאני נורא נהנה לצחוק עליהם(בעיקר בקטע של להתגייס אחריהם ולהשתחרר לפניהם), הרבה מאוד מהם תותחי על, והדברים שהם עושים והתפקידים שהם מבצעים לא היו מביישים אף מקום, ובטח שלא כל אותם מקומות שמשננים משפטים שכאלה. ראיתי כבר מספיק בסמ"חניקים בני 19 לוקחים על עצמם פרויקטים עצומים לבד, משקיעים את מיטב זמנם, לומדים המון תוך כדי, ועושים דברים בעלי תרומה מכרעת לבטחון המדינה. אה, ואגב, עדיף אחות ____ מאח בממר"ם :)
. וצחיק - תתעודד לגבי הטירונות. באמת. עם כל הכבוד למקצוע שלמדת ושאתה נורא רוצה לעסוק בו, הטירונות זאת חוויה שספק אם תהיה לך אחת כזאת אי פעם בחייך(כלומר, אלא אם כן תצא לקורס קצינות בבה"ד 12, וגם אז...). אני אישית מאוד מאוד נהנתי מהטירונות שלי. הפסקה של כמה שבועות מלחשוב ולעסוק במקצוע לא רק שמאוד עזרה לנקות את הראש, היא גם טיהרה את הנשמה שלי.(חחח, באמת)

firgunen

New member
על איזה מקום אתה חושב?

למרות שלא נראה לי שזה אותו מקום

Zack DA

New member
אני אבוא בגישה חיובית ../images/Emo13.gif

מה שכן, אני מרגיש שזה היה צריך לבוא לפני הקורס ולא עכשיו. זה די מעצבן וחסר טעם לעשות את הסוויץ' הזה דווקא עכשיו.

IdanR

New member
אני רואה שלמדת. ../images/Emo13.gif

המשפט נשמע קצת יותר טוב עם הקו התחתון...

אלדד28

New member
אני מקווה שגם עובדים אצלכם,

ולא רק מזיינים ת'שכל
בכל אופן, תגובתך הועברה למנכ"ל החברה שלי, סתם שיידע מי כותב לו קוד פה במערכת... רחמנא ליצלן, אם אני לא מספיק, החברה מעסיקה אפילו מדריכה מבית בסמ"ח. גוועלד גוועלד. ואם אני לא טועה, היא גם יותר מוצלחת ממני טכנית. אגב, סתם שתדע, יצא לי לראיין אנשים מ"אצלנו" שלך (whichever it is) והם עשו עליי רושם של פלצנים יותר מתוכניתנים מעולים. למען ההגינות אומר שפעם יצא לי להיתקל בממר"מניק אחד שלא ידע על מה הוא מדבר. הרבה כאלו אני לא מכיר, ועם כל הכבוד ל"אצלנו", יש לי הרגשה שנתקלתי בדי והותר ממר"מניקים לכל החיים

למעלה