אלביס בmyspace

דניבויss

New member
הקשבתי שוב ,לא שמעתי יציאה מכיוון

שמעתי אילתורים של סאלין ,אין טכנית יותר מידי --אצלה יש שירה נכונה ,שירה אמיתית ,להגיע לכאלה רמות זה הרבה מעבאר לרק כשרון טבעי ,כשרון טבעי משחק הרבה ,אבל סאלין עד היום מתאמנת יום יום ועדיין גם עם אנשים מיקצועים ביותר ברמות הגבוהות . כי כשאתה בטופ אתה תמשיך להתאמן וללטש ולאמן את כל המערכות הפיזיות בכל מיגוון התרגילים בכל כיוון בכדיי לשמור על הטופ ,כי זה מה שמצפים מסאלין כשהולכים לראות ולשמוע אותה . עם הבדל קטן /גדול ,מצפים מלמשל פאוורוטי שכהוא שר את לה בוהם -שהוא תמיד יהיה מסוגל לעשות את הדו הגבוה בסוף האריה ושיחזיק את זה בסוף ושימשוך את זה בצליל גדול ומלא ,וזה הכי מפחיד ,במיוחד באופרה ,כי הקהל מסוגל לצעוק בוז גם לפאוורוטי ,בגלל זה הוא נניח היה מה שהיה ,כי כמעט תמיד היה מעביר את " הסחורה " ברמה האלוהית הכי קשה .וזה הכי מפחיד כשהקהל מצפה מאיש כזה לשיא השיאים באותם קטעים -והוא חייב לעשות הכל בשביל לספק את מה שמצפים ויודעים שהוןא נניח עושה בצורה המדהימה .זה הכי מפחיד . (זה היה אפרופו קולות טכניקה ויכולות -על ציפורן של אצבע) דווקא סאלין בחירה דיי טובה ,אומנית עם כבוד בינלאומי מפה עד הודעה חגשה ויכולות מדהימות מופיע עם אליס הגדול.

דני..אתה לא מבין שסלין..

לא מתאמצת בכללץ... זאת טכניקה של "קול שני"...שם אין מאמץ ואין כלום..יש טכניקה ...זאת טכניקה שמשתמשים בה כל הזמקים "שעושים קולות"} לזמר...שמבצע קול ראשון...ושם הוא אמור להפגין מאמץ וכו"... קול שני הוא טכניקה בלבד...וצריך שתהיה טובה אצל סלין דיאון היא " מלכת הדואיטם ומומחית לקולות שניים".. עם ברברה סטרייסנד..עם ניל דיימון בעקבות סלין דיאון...ועוד..עם לאורה פאבייאן..הענקית.. ועכשיו עם המלך.. פה לא צריך לעלות בטונים וכו... זאת טכניקה בלבד.. וכישרון למצוא את " דרך הביננים " שתתאים למקור במקרה הזה של אלביס.

Jen74

New member
אווווףףף ../images/Emo7.gif רק אני פספסתי!!!

ועכשיו YOUTUBE הסירו את הקליפ, כנראה בגלל הפרת זכויות יוצרים. לא הוגן!!!! אגב, משהו קטן לגבי סלין דיון ששמעתי באיזה DVD שראיינו אנשים לגבי אלביס, סיפר היחצ"ן של המלון שאלביס הופיע בו בלאס וגאס שבשיחה שלו עם הקולונל, הקולונל סיפר לו על נערה צעירה מקנדה שיש לה קול אדיר. הקולונל אמר לאותו יחצ"ן לתפוס את הזמרת הזאת בשתי ידיים ולא להרפות, כי יום אחד היא תהיה ענקית. היחצ"ן שאל את הקולונל למה הוא לא לוקח אותה, אז הקולונל אמר שהוא איש של פרוייקט אחד והפרוייקט שלו זה אלביס. היחצ"ן שאל לשמה של הנערה והקולונל השיב - סלין דיון. אני צריכה לבדוק איפה זה נמצא. זה קטע קצר יחסית באחד מהדוקומנטריים שהכינו על אלביס.

Jen74

New member
אאאאאאאאהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לאאאאא ממממאאאאאממממיייננההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! עם כל זה שזה ברור לי שזה עריכה ממוחשבת, זה פשוט מדהים!!!! אלביס פרסלי עומד על הבמה!!!!! וסלין מסתכלת והיא מסתכלת ממש על אלביס!!!!! אאאאאהההההההההההה!!!!!! אני אהבתי את הביצוע הזה של הדואט, היה מקסים ביותר!!!!!

MissPop

New member
מדהים

הייתי עם פה פעור כמעט כל ההופעה. השילוב היה מדהים. אני מניחה שהעמידו הולגרמה באמצע הבמה באמת נראה אמיתי.... חבל שלא:)

דניבויss

New member
תקון לליז ,סאלין סולנית ענקית מגיל 12

כמו כל אומן ענק ,מידי פעם יש להם איזה דואט פה ושם .אבל סאלין זה 27 שנה של סולנית בזכות עצמה ,דואט פה או שם זה אצל כל אומן ,בתוכנית ארוח או תוכנית מיוחדת או מידי פעם לעיתים נדירות .סאלין its a one man show ,,הגברת לא הייתה זקוקה אף פעם לדואט כהכרח ,,אלה רק במידה ומזדמן ,הדואט למשל באלבום סולו שלה מ97 ששם יש את השיר טיטניק -הדואט באלבום הזה עם ברברה תרם לברברה יותר מאשר לסאלין , היא לא מלכת הדואטים היא אחת ממלכות השירה הסולנית ,אחת מזמרות הפופ היותר מדהימות בעולם.

../images/Emo45.gif נכון מאוד סלין דיאון היא

זמרת סולו ענקית והיום אני לא כלכך טוחה שיש לה הרבה מתחרות בקטע הזה.. אבל בזמנו ברברה סטרייסלנד לא נפלה ממנה והיא ניכנסה להסטוריה גם בזה שביל קלינגטון עם זכייתו לכיסא הנשיאות בחר בה.. לשיר לו סולו קבל עם ועידה.. כל זמרת ביזמנה היא..והיום זה הזמן של סלין דיאון.. לגבי דואטים- התכוונתי שזה מאוד מאוד קשה לשיר קולות שניים כי נידרשים טכניקה קולית וכישרון ביחד וזה ידוע שזה בככל לא פשוט.. והנה פה אפשר היה לראות שסלידן דיאון לא ביישה את הפירמה ולהיפך הצליחה לעמוד בקריטריונים בהצלחה.

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifליז אני דווקא זוכר שברברה אמרה

בזמנו שסאלין ,היא אחת הדברים היותר מיוחדים שהיא מכירה ושמעה במיוחד בתקופה האחרונה .

b a b y c

New member
סלין דיון פשוט מדהימה!!!

השילוב שלה ושל המלך פשוט מדהים.... אגב זמרות עם קול מדהים,יש מישהי משלנו שהיא פשוט מדהימה ,מאיה בוסקילה,כל פעם שאני שומעת אותה יש לי צמרמורת.

Jen74

New member
נו, באמת? לא קראת את כל השרשור?

השרשור התחיל מזה שסלין דיון תשיר את השיר של אלביס IF I CAN DREAM בדואט מיוחד ויחיד מסוגו בטלוויזיה - ביחד עם אלביס. אני לא ראיתי את הדואט אבל לפי התגובות כאן מסתבר שמדובר במשהו מיוחד, אפקט שגרם לצופים בבית לראות כאילו אלביס וסלין יחד על הבמה שרים ביחד. מה שקשור כאן זה ששרו שיר של אלביס וראו את אלביס כביכול על הבמה.

y g e p

New member
גני תראי../images/Emo124.gif

הביאו את הקישור לשיר לפי דעתי שניהם שרו יפה....חחחח.... סתם מדליק מיוחד והתאום עם סלין מדויק אהבתי

sam54

New member
הנה ג'ני בשבילך../images/Emo8.gif

מצאתי עוד אחד שתיראי http://youtube.com/watch?v=wC2K_fgy8Nc בבקשה... בן...

Jen74

New member
תודה../images/Emo140.gif ראיתי, זה מדהים!

אני רוצה לראות גם בטלוויזיה,
נראה לי זה יהיה מחר כי זה היה בערב השני.

למעלה