אלביס בmyspace

MissPop

New member
אלביס בmyspace

כמה דפי מחווה לאלביס באתר המצוין Myspace: 1 2 - הדף הרשמי של ליסה מארי פרסלי 3 - פריסילה פרסלי יש עוד המון דפים אבל אין לי כוח לצרף
3.gif>

sam54

New member
הנה הפרופיל

שלי במיספייס!הכנתי פרופיל מוקדש לאלביס
...מקווה שרובכם רשומים כי אני לא בטוח שתוכלו להיכנס אם אתם לא...
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=94951141 בן...

Jen74

New member
../images/Emo207.gifסלין דיון תשיר דואט עם אלביס בטלוויזיה

CELINE DION will raise the dead on Wednesday (25Apr07) when she performs a duet with ELVIS PRESLEY on American Idol. סלין דיון תקים את המתים ביום רביעי (25 אפריל 2007) כאשר תופיע בדואט עם אלביס פרסלי ב"אמריקן איידול". The odd couple will perform Presley's hit If I Can Dream. הזוג המוזר יופיע בשיר של פרסלי "IF I CAN DREAM". פרטים נוספים כאן

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifלכבודה של סאלין ,בהחלט בחירה מיוחדת הדוא

הדואט ,צריך להיות מדהים . זה מזכיר לי את האהבה המדהימה של אבי ז'ל לסאלין -איש מדהים . הנה פה סאלין אחת הווירטואוזיות המדהימות שהיו אי פעם בעולם הפופ,כל הסיפור שלה מהתחלה הוא כמו סינדרלה מהאגדות .זמרת ענקיתתתתת ופרפורמרית מדהימה . הנה קטע

Jen74

New member
התוכנית אמריקן איידול משודרת העונה בערוץ 3

של HOT. אני לא יודעת אם גם ב YES משודר. השלב שבו המתמודדים שרים משודר אצלנו באיחור של יום, ביום שישי ושלב ההדחה של אחד המועמדים במוצ"ש כאשר בשידור חי הוא משודר ביום שישי. אני לא זוכרת באיזה ערוץ ניתן לצפות בשידור חי, נדמה לי ש STAR WORLD אבל אני לא בטוחה.

MissPop

New member
בימי רביעי וחמישי בסטאר וורלד

בשעה 20:00 ושישי-שבת בערוץ 3 בשעות 20:00 ו-20:30 בהתאמה. היום ראיתי בסטאר וורלד ולא היה סלין דיון, בטח זה בשידור של מחר. הם עושים משדר מיוחד IDOLS GIVES BACK והרבה אומנים יופיעו.

Jen74

New member
IDOLS GIVES BACK

כתוב על זה בקישור שהבאתי על סלין דיון, לא תרגמתי את כל הידיעה. משהו שקשור באמת לאיזה משהו התנדבותי. אני אצפה מחר. היה כתוב שיהיה היום, לא יודעת למה לא היה.

Jen74

New member
מוזר ביותר!!!! בכלל לא הזכירו את סלין דיון...

מחר בכלל אמרו שיהיה שם בונו, סולן U2 שהוא גם ידוע ברוח ההתנדבות שלו ברחבי העולם למען נזקקים. אף מילה על סלין אבל הנערה בת ה- 17 ג'ורדן בעלת הקול המדהים של דיווה שרה את YOU'LL NEVER WALK ALONE ונתנה ביצוע מדהים!!! כולה בת 17!!!!

דניבויss

New member
ראיתי ואמרו שהיום יהיה משהו מיוחד

אמרו אחד האנשים הכי מיוחדים או מוכשרים בעולם המוסיקה ,משהו בסיגנון אם הבנתי נכון

sam54

New member
ראיתי!!!../images/Emo70.gif

ראיתי עכשיו את הדואט!!!זה היה מדהים!הם ממש עמדו אחד ליד השני!!!!הוא לא היה בוידאו!העריכה הייתה מדהימה!איזה טכנולוגיה!לקחו את הדמות שלו מהוידאו של If i can dream מהקומבאק ושמו אותה ליד סלין דיון וזה היה נראה ממש אמיתי!!!!!!!אין לי מושג איך עשו את זה אבל הייתי בהלם מוחלט!!!כל הכבוד להם! יש שידור חוזר ב12 בלילה היום... בן...

sam54

New member
הנה הדואט המדהים!!!../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif

http://youtube.com/watch?v=oQZXlCDZYEE מצאתי עכשיו!!!אלביס המלך
וסלין דיון!!! תהנו!!!
בן...

דניבויss

New member
../images/Emo6.gifפשוט מדהים ,סאלין דיי לוקחת שיר כזה

בהליכה ,היא לחלוטין לא התאמצה ,גם לא במעט , הדואט יצא מדהים ,ואין מה לאמר סאלין היא אחת הווירטואוזיות /כשרון בימתי ופרפורמרית מהגדולות בעולם ,ובהחלט שמים לב ששיר כזה אף על פי שהוא כביכול שיר רציני מאוד ,כמו שציינתי סאלין לוקחת שיר זה בהליכה איטית . הכבוד שעשו לאלביס פה היה נהדררררררררררררררררררררר.

ראיתי...

מה שהטכנולוגיה עשתה זה מדהים ! ( ואגב על הבמה ומה שהקהל ראה live זה חקיין בשם ראיין פילטון, מה שראו בטלויזיה זה את סלין לצד המלך) אבל אני אישית לא אוהב את מה שסלין עשתה היא לא שרה מהלב ...יותר מידי טכנית...וגם "יצאה מכיוון" לא הייתי בוחר דווקא אותה לשיר את השיר הזה יחד עם אלביס אלביס נראה נהדר על הבמה ב- 2007 ! cool cat ! והכי חשוב שלמעלה מ- 30 מיליון איש ראו....המלך בתודעה ! ועוד עם אחד משיריו הענקיים ביותר. עם מסר חשוב!!! ליאור

../images/Emo24.gif ../images/Emo47.gif ענק!!!אין מילים...

איזה קולות "שניים" של סלין דיאון ...זה ממש פאטאמורגאנה... הייתי בהלם טוטאלי...סלין דיאון הענקית עשתה את "הבחירה " גם לשיר וגם ..בקטע שבחרה לשיר עם המלך ...מדהים.

למעלה