אלבומי קלפים

• פותח הנושא vagy
  • פורסם בתאריך

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifוואי, תמונות בסיגריות

עכשיו הזכרת לי כשהייתי קטנה בשנות ה-50 הורי עישנו סיגריות "דוגמא" והיה לנו אלבום בבית, אני חושבת שאלה היו התמונות מארכיון קק"ל. הלואי והיה לי אותו היום.
מיאו

astrok

New member
אוף...

אני צעיר, והאלבומי קלפים היחידים שאני מכיר זה "המורדים", "דרגון בול", "יוגי הו" ו"סופרגול" למיניהם... אוי, הלוואי שהיו את הדברים היפים והמשכילים מהתקופה שלכם... אתם עצמכם, הייתם מאמינים לפני 20-30-35 שנה שתדברו על הקלפים האלה עם אנשים מקצוות אחרות של הארץ דרך המחשב... אבל לדעתי, הדור שלנו הכי טוב! (לא נורא שכל קוף בעיני אמו צבי...) יום נעים, תמיר.

מצחיק מאוד!

לתשומת לבך, לפני 30 שנה אף אחד לא חשב שיהיו מחשבים בבתים, ובודאי אף אחד לא חלם שהם יהיו אמצעי לתקשורת. מצד שני, הרי שמרנו על האספים האלו אז בודאי חשבנו שיהיה להם שימוש כלשהוא...

JAMES DEAN

New member
אחחח נוסטלגיה אני למשל אספתי את..

חבורת הזבל שבעקבות זה יצא הסרט. יצא גם את הבני דודים שלהם המוטרפים. (ליגה פחות טובה) היה לי גם אלבום מדבקות של כח המחץ. "כח המחץ נלחם בפשע למען האדם.. לשלום"
הייתי טוב בקלפים הייתי "מקרקס" (מנצח למי שלא יודע) את כולם.

ליילנד

New member
../images/Emo13.gif astrok יקר

כנראה כל דור נהנה מסיפורי חוויות הדור הקודם וחושב שהוא הפסיד. יש לאריק איינשטין שיר שמתחיל בערך ככה "אומרים שהיה שמח לפני שנולדתי..." וכו' על אותו דבר בדיוק, ההגנה, הפלמ"ח והקומזיצים, חסמבה WOW איך קינאנו בחסמבאים שלהם היו הרפתקאות מעניינות ולנו ... שעמום. טוב, סתם נאום של מבוגרים, אבל מקווה שהבנת את הרעיון.
אגב, אתה לא מתפלא איך חיינו אז ללא

beni165

New member
רק לשם ההיטוריה

של השיר... מכיוון שאריק איינשטיין הוא אחד הזמרים האהובים עלי... השיר נקרא "יכול להיות שזה נגמר" מילים של יהונתן גפן ולחן של שם טוב לוי. והמילים: אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי, והכל היה פשוט נפלא עד שהגעתי שומר עברי על סוס לבן, בלילה שחור על שפת הכינרת טרומפלדור היה גיבור תל אביב הקטנה, חולות אדומים, ביאליק אחד שני עצים שיקמים, אנשים יפים מלאים חלומות ואנו באנו ארצה לבנות ולהיבנות, כי לנו, לנו, לנו ארץ זאת. כאן, איפה שאתה רואה את הדשא היו פעם רק יתושים וביצות אמרו שפעם היה כאן חלום נהדר אבל כשבאתי לראות לא מצאתי שום דבר יכול להיות שזה נגמר. יכול להיות שזה נגמר. אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי והכל היה פשוט נפלא עד שהגעתי פלמ"ח, פינג'אן, קפה שחור וכוכבים אנגלים, מחתרת וילקוט הכזבים שפם ובלורית, כאפיה על צוואר, ירון זהבי אלתרמן, תמר, בחורות יפות, מכנסיים קצרים היה להם בשביל מה לקום בבוקר כי לנו, לנו, לנו ארץ זאת כאן, איפה שאתה רואה את הדשא... אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי והכל היה פשוט נפלא עד שהגעתי. בני

ליילנד

New member
וואי, ../images/Emo51.gif אני מאוד אוהבת

את השיר הזה,
אבל לא ידעתי את המילים.

lein

New member
אם כבר אנחנו בעניין סיגריות,היה לי

עד לפני כמה שנים אוסף ע-נ-ק של קופסאות סיגריות ריקות מכל העולם... היו שם מאות... אבל אז לא כל כך הבנתי מהחיים שלי והיום ניתן למצוא את האוסף הזה או לפחות חלקים ממנו במזבלה... אני כל כך דביל שזרקתי את כולו לפח... אני זוכר שניסיתי בנירות למצוא את הקופסאות של חברת "דווידוף"... חחחח...

שלום ליין וברוכה הבאה,

בכרטיס את בת, בהודעה בן. לא נורא, לנו זה לא חשוב. איך הגעת אלינו? מה את אוספת?

חחחח.... מצטער אאיק אבל אני זה ליין

פשוט הייתי על המחשב שלה ושכחתי לעשות סוויצ' בין המשתמשים ולכן כתבתי בטעות בשמה... מצטער...

beni165

New member
הרסת הכל ../images/Emo13.gif

אריק כבר היה כל כך מאושר שיש עוד אספנית....

אני רגיל שרותם הורס לי...

שלום צופה! מה שלומך? לא היית כאן כמה זמן! אתה בוודאי צריך להגיע לתערוכה במוזיאון, כי אחרת הקטבוקים שלך ימשיכו להעלות אצלי עובש...

למעלה