אלבומי החודש שלכם

The West Star

New member
אלבומי החודש שלכם

במסגרת הפעילויות המגוונות והנחמדות שכאן, החלטתי בסוף כל חודש לךשאול את השאלה: "מהם אלבומים החודש שלכם?" משמע, איזה אלבומים גיליתם בחודש הזה? ומהם החמישה אלבומים שהכי אהבתם החודש. אני אתחיל. החודש גיליתי שני אלבומים מופלאים, האחד כמובן הוא Fragile של יס. בהתחלה לא אהבתי, אך הוא במעין אווירה שונה משאר האלבומים של יס, הוא מיוחד, מעולה ואני כל הזמן שומע אותו השני, דיסק ג'אז [קצת סואל] של Nat Adderley שנקרא Work Song. אלבום מדהים וסוחף! באמת שכמעט כל טראק וקטע שמה הוא מעולה. אז הנה הרשימה: פרג'ייל וורקסונג Blonde on Blonde של דילן Per un Amico - PFM Close to the Edge - Yes

Rudess

New member
בינתיים

התחלנו חודש חדש, אז קשה להגיד מה כל אלבומי החודש, אצלי בינתיים זה Oliver Wakeman - Mother's Ruin Eyestrings - Consumption Salem Hill - Mimi's Magic Moment Neal Morse - Question Mark

FunkyMonk

New member
נובמבר נכון?

אני גיליתי מעט אלבומים (זה מה שקורה כשאתה רק קונה): The Yes Album The Lamb Lies Down On Broadway אני לא בטוח, אני חושב שגם: Coda - Led Zeppelin Foo Fighters - Foo Fighters Relics - Pink Floyd Red - King Crimson לגבי האחרונים אנלא בטוח אם זה היה נובמבר או אוקטובר... כמעט לגבי כל האלבומים שהוזכרו כתבתי את דעתי בפורום כבר.. .^_^

אלבומי החודש

Indukti - S.U.S.A.R להקה פולנית מדהימה שמשלבת פרוג, רוק אלטרנטיבי ומטאל, מאוד מזכירים את קינג קרימזון המודרניים וקצת את Tool, אבל בתוספת כינור ונבל, ועם סאונד גיטרות שהוא פשוט לא מהעולם הזה. האלבום הוקלט באולפן לייב ולאחר מכן הוסיפו כלים, וכך הצליחו להעביר באלבום הזה עוצמות שלא הרבה להקות מצליחות להעביר, לא באולפן ולא בהופעה חיה. Echolyn - Mei עדיין מנסה להתרגל לאלבום הזה, ולעובדה שמדובר בשיר אחד של חמישים דקות וזהו. זה לא מלהיב כמו As the world, אבל יש פה כמה רגעים יפים.

ע י ד ו2

New member
הנה כמה שלי

1 - Einstrzende.Neubauten.-Ende-Neu - באלבום הזה הם קצת נטשו את האינדסטריאל ועברו לפאנק וזה יצא חבל על הזמן,באלבום יש גם קצת השפעות קלאסיות(פרוג?). 2 - palinckx- grrrroeten - עוד אחת מסצנת הריו האמריקאי השפעות של "הנרי קאו" ו"זאפה",אלבום ממש טוב.שונה מעט משאר הדברים שהם הקליטו בהמשך הדרך. 3 - oingo boingo - only a lad - אחלה פוסט פאנק ,השפעות של ביג בנד ואלקטרוניקה. 4 - woof 7 inches - אלבום אוסף המאגד בתוכו "שירים" של "כוכבי הריו" של שנות השמונים והשבעים,אלבום ממש טוב. 5 - john butcher, derek bailey, rhodri davies - vortices & angels - אלתורים "חופשיים" של הגיטריסט והסקספוניסט האלו , אלבום די קשה להאזנה , ובכול זאת מומלץ(לדעתי). נ.ב. - שיר מה שם האלבום משנת 1998 של להקת "אנסון" עליו דיברת בתוכנית הרדיו "נקודת הג'י"? תודה מראש.

אבק

רכשתי את האלבום והוא מעניין במיוחד. אני מעדיף רוק מתקדם קלאסי של שנות השבעים אבל גם דברים מיוחדים כאלה זה סבבה.

mayosh 15

New member
שאלה של חובבנים

איפה אתם קונים בד"כ את הדיסקים? האם נגזר על האדם הפשוט להרחיק עד החנויות באזור חיפה? ויש אפשרות לקנות במחיר סביר ...? -שוב לא ממש מבינה על מה מדובר ומהנהנת עם הראש-

FunkyMonk

New member
אאל"ט

הרבה פה קונים ב"קצת אחרת" אשר נמצאת בדיזינגוף, 93 אאז"נ. לי עוד לא יצא לבקר שם. מישהו יודע האם הם מוכרים פוסטרים של להקות?

אני לא הולך לחנויות מיוחדות

אני קונה בחנויות רגילות (טאואר רקורדס, התו השמיני, וכו').

sagiv220

New member
אלבומי החודש

sieges even- sophisticated transatlantic- smpte return to forever- romantic warrior

UNDECYL

New member
sophisticated - שווה משהו?

אני מכיר את Sense of Change שאני מאוד אוהב. יצא לי לשמוע פעם עוד דיסק שלהם ממש לא אהבתי. איך sophisticated לדעתך?

sagiv220

New member
בסך הכל דיסק נחמד

דיסק כייפי. מה שאני אוהב בדיסק הוש שיש בו הרבה גרוב(למרות שהם נחשבים פרוגמטאל)ודווקא הצד המטאלי קצת מבאס. הם חמודים ויש מספיק רגעים טובים.

The West Star

New member
רומנטיק ווריור זה טוב?

שמעתי קטע מזה בפרוגארכייבס וזה נשמע לי מסריח למדי

RedCherry

New member
הנה שלי:

Mike bloomfield, Al Kooper & Stephan Stills- Super Session: זה לא רק אני, מדובר בכל המשפחה. פשוט בלוז רוק מעולה. Robert Wyatt & friends: עוד הופעה חייה מעולה. לא מפסיק לשמוע. Isildur's Bane- MIND Volume I: באמת אלבום מעולה, ולמי שעוד לא שמע חובה! Love-Forever Changes: בבפעם הראשונה ששמעתי אותו לא ממש התלהבתי, אבל בכל זאת, משום מה, לא הפסקתי לשמוע אותו, עכשיו אני מכור. Lucifer RIsing: מדובר בספייס רוק חזק ומשובח. בפעם הראשונה ששמעתי אותו (בקצת אחרת) זה היה ממש מהמם. בכל פעם שנאי שומע אותו נאי מרגיש את אותה הרגשה.

RamiSun

New member
טוב אני....

Rush - Moving pictures Camel - camel Deep perpule - deep perpule Cat Stevense - Teaser and the Firecat Nightwish - Oceanborn King Diamond -abigail

למעלה