אלבומים והופעות

אלבומים והופעות

והפעם, בואו לספר לנו חוויות משירי האלבום נגיעות, האלבום המצליח של ברי, איך השירים בהופעות? אתם תמיד מוזמנים להעלות אסוציאציות, להזכר ברגעים היפים, הפחות יפים, בביצועים המצוינים, בדחקות, להשוות לאלבום וכו' וכו'. 1. ככה זה (לאהוב אותך). 2. מנהרת הזמן. 3. עבדים. 4. נגיעות. 5. החיים שממול. 6. שתי פנים. 7. לב שלם. 8. ארץ זרה. 9. כמעיין המתגבר. 10. עיר של קיץ. 11. זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות. 12. עוד חוזר הניגון.

הנה אני

1. ככה זה (לאהוב אותך)-שמעתי אותוו רק בביצועים אקוסטים, וחבל, כי הבוטלג של ההופעה שלו עם צ'קלקה מטורף, חשמלי ומדליק! פעמיים זה היה רק ברי עם גיטרה (בסוף ההופעה בצרעה, כדי לא להרגיז את השכנים, ובחוט המשולש) ופעם ברי הגיטרה ושלומי שבן על הערמונים בתאטרון ירושלים, חביב. 2. מנהרת הזמן -לא שמעתי אף פעם. 3. עבדים- כנ"ל, כמה שזה אולי יפתיע אתכם, תמיד אני מפספס אותו בהופעה פה או שם 4. נגיעות-בהופעות החשמליות בסולו של ברי, ביצוע אחד מעולה זכור לי טוב בתאטרון ירושלים, היה מצוין 5. החיים שממול-פעם אחת באותה הופעה, ביצוע חלש מאוד ולא מתאים לשיר המצוין הזה 6. שתי פנים-שוב, בהופעות הסולו החשמליות, סביר. 7. לב שלם-בחשמליות הוא היה טוב, באקוסטית (החוט המשולש) הוא היה מדליק, אבל הגירסא הכי טובה אי פעם ששמעתי לשיר הזה היה בלי שום ספק עם אנסמבל היונה, איזה יופי! הנאי בתפקיד הקלידים, הסולו המטורף של העוד, ביצוע מעולה, אם רק היה לזה בוטלג... 8. ארץ זרה-ברי סגר עם זה את ההופעות ישיבה שלו, לא כזה מתלהב מהשיר הזה 9. כמעיין המתגבר-פעם אחת, הוא פתח עם זה בצרעה והיה ביצוע מעולה (גידי רז קצת זייף בקלידים אבל ניחא). 10. עיר של קיץ-איייייי מעולה, מקפיץ כל הופעה ונותן לה נופך חדש, בייחוד בהופעות של פורטיסחרוף, תמיד מזכיר לנו את הצד המדליק של ברי, שיר מעולה בהופעות. 11. זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות-אף פעם 12. עוד חוזר הניגון-בהופעות החשמליות הוא היה חמוד, מין מיקס של גירסת אלבום ההופעה עם גירסת האלבום, אבל נהנתי ממנו בחוט המשולש, בגלל האווירה שהייתה כשכולם שרו בייחד את הבית האחרון (או הראשון
), כיף לא נורמלי.

redot

New member
אני

1. ככה זה (לאהוב אותך). פתח את ההופעה בסיסוב של נגיעות. שמעתי בגרסאות אקוסטיות מקפיצות ופעם אפילו עם נגן דיג'רידו. 2. מנהרת הזמן. אחד הרצועות החזקות באלבום. השיר בלייב באמת נותן בראש. תענוג. 3. עבדים. אחלה של שיר. פק"ל בהופעות. רמה זהה בעיני לזאת שבאלבום. 4. נגיעות. שוב, בכל הופעה כמעט יש ת'שיר הזה, בהופעות הוא עושה את זה מאוד רועש ומאוד מהנה. 5. החיים שממול. באמת שיר מצויין. שמעתי אותו פעמים בודדות, והביצוע היה יחסית חלש. המזל הוא שהשיר כ"כ יפה שזה לא משנה כ"כ. 6. שתי פנים. מעדיף ת'גירסא של ההופעה על האלבום. אני בכלל בדעה שהוא כתב ת'שיר הזה בשביל ההופעות, וגרסת האלבום היא סוג של פלטה. 7. לב שלם. טחון טחון טחון. 8. ארץ זרה. פעם פעמיים ששמעתי את זה בהופעה. לא התיברתי במיוחד. 9. כמעיין המתגבר. באמת שזה תענוג לראות ת'שירה הזה בלייב. גם הקהל מת עליו וזה הכי חשוב. 10. עיר של קיץ. השיר הכי טוב באלבום כמובן. שיר תל אביבי ברמ"ח אבריו. בדר"כ אחד השירים הראשונים בהופעה, מקפיץ את כולם לשמיים. 11. זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות. אינסטרומנטל נהדר. נראה לי ששמעתי את זה פעם פעמיים, אבל לא מצליח להיזכר. 12. עוד חוזר הניגון. עוד שיר מעולה. פק"ל בהופעות. אני זוכר הופעה בבארבי שהוא העלה איזו מישהי לשיר איתו חלק מהשיר הזה. לפעמים בביצוע רועש, לפעמים בביצוע אקוסטי - תמיד המנון.

למעלה