אלבומים והופעות

אלבומים והופעות

אנחנו ממשיכים ועוברים הלאה לאלבומו השני של ברי, סימנים של חולשה. אתם מוזמנים לספר לנו כמה שירים מהאלבום שמעתם בהופעות, איזה ביצועים מיוחדים זכורים לכם, ועוד מלאנתלפים דברים מעניינים שקשורים. 1. כמה יוסי 2. רעש לבן 3. הזיות 4. תני לי מקום 5. חבל שאת לא 6. אם הייתי 7. בשבילך 8. נפתלי הדג 9. אני רוצה מידָבּר 10. הדמעות של לילי 11. רגעים 12. עמוק בקצפת 13. בריז´יט ברדו זה לא פשוט

אני אספתח בשנית

1. כמה יוסי שיר ההופעות הקלאסי, כשהוא היה הוא תמיד עשה לי טוב, הרבה כאסח ובלאגנים! שמעתי אותו פעמיים בהופעות של ברי לבד, פעם אחת עם רע מוכיח בביצוע עצום (כולל קטע אינסטרומנטלי של איזה חמש דקות אח"כ) ופעם אחת באקוסטי בחוט המשולש 2. רעש לבן שיר שאני תמיד אומר שצריך להכנס להופעות אבל לא שמעתי אותו בלייב אף פעם, חוץ מפעם אחת ש... ברי ורע נתנו אולי את ביצוע ההופעה הכי טוב ששמעתי לשיר כלשהו בעברית אי פעם, פליקרים בצדדים שהיבהבו בפזמון ונתנו תחושה שאתה על אקסטזי, גדול! 3. הזיות אני דלוק על השיר הזה, הזוי ומדליק! שמעתי אותו פעם אחת בהופעה של ברי לבד, פעם אחת עם אסף אמדורסקי ופעם אחת עם רע מוכיח 4. תני לי מקום שמעתי אותו פעמיים, לא כזה מת על השיר הזה, אבל הוא נחמד בלייב 5. חבל שאת לא רק פעם אחת, בהופעה של רע וברי, ביצוע מרגש וסוחט דמעות, היה ענק! 6. אם הייתי פעמיים, אחת בצרעה שהוא היה מעפן, ואחת במעבדה עם רע שהיה פשוט גדול! השיר האחרון לפני ההדרן, ברי הטיס את הפזמון בקצב מטורף, צריך לשמוע כדי להאמין 7. בשבילך רק בהופעה של רע וברי, נחמד, כמו גירסת אלבום ההופעה. 8. נפתלי הדג עוד שיר שתמיד אמרתי שצריך להכנס להופעות, כששמעתי אותו בסיבוב של 11 א' הוא קיבל ביצוע ענק, כל הקהל שר כמו מטורף והיה כיף לא נורמלי 9. אני רוצה מידָבּר השיר היחיד מהאלבום שלא שמעתי בהופעה, וחבל 10. הדמעות של לילי פעמיים, בצרעה ובתאטרון ירושלים (ולא ב11 א') תמיד ברצף "שירי השמות" (גליה-לילי-שמשון) 11. רגעים פעם אחת בתאטרון ירושלים, בביצוע חשמלי אדיר שלא מתקרב בשיט לביצוע המונטוני בדיסק 12. עמוק בקצפת פעם אחת ב11 א', ברי לא זכר את המילים והדביקו לו מילים משירונט, אבל בשירונט כמו בשירונט, תמיד יש טעויות, רק שהפעם ברי שר אותם! (בבית מלון מוצץ מוצץ...) 13. בריז´יט ברדו זה לא פשוט 3 פעמים, תמיד השיר שגורם לך להתחרפן לאיזה כמה רגעים...

אוקיי.. ../images/Emo9.gif

אז יצא לי לשמוע את כל השירים מהדיסק הזה בהופעה, מלבד "אני רוצה מידבר" (אלא אם אני סתם סנילית והוא כן היה בהופעה של 11א'
) בכל מקרה, השירים ששמעתי בהופעות שהן לא 11א', הם השירים הבאים: כמה יוסי (ניצנים 2004, אמפי שוני, הופעה ביום העצמאות בכפ"ס, ונדמה לי שגם בניצנים 2005) הזיות(נדמה לי ששמעתי אותו באמפי שוני) חבל שאת לא(ניצנים 2004 ואמפי שוני) הדמעות של לילי(אמפי שוני, נדמה לי שגם בניצנים 2004) (אה כן- הזיכרון שלי ממש שחוק
) ובהופעה של 11א' שמעתי את כל הדיסק בהופעה מלבד אולי אני רוצה מידבר, וגם זה יכול להיות שכן היה רק שאני סנילית
אממ, הכי אהבתי את "כמה יוסי" בהופעה, בביצוע הקצבי והמקפיץ שלו, כמו שהיה באמפי שוני ובניצנים.. ואהבתי גם את העיבוד של "הדמעות של לילי" בהופעה. זה בכלל שיר מדהים. השיר שאני הכי אוהבת בדיסק הזה.

Elfangor

New member
יאר, קשה להחליט P:

איזו גירסא של כמה יוסי אני הכי אוהב, יש משהו ממש נוגה בגירסא האקוסטית, אבל בגירסאת ההופעה ממש המון כוח ואנרגיות, גירסאת האלבום דיי טוענת לשלמות מוזיקלית, בעעעע, קשה, קשה להיות בנאדם P: מה שמוביל אותי לנפתלי- אחד השירים שיותר מנוגנים אצלי דווקא, וקשה להיות בנאדם הפך להיות למשפט שבשיגרת היומיום שלי (ואנשים נוטים להסכים איתי כשאני אומר את זה^^) את הגירסאת הופעה של בריז'ט ברדו ממש אהבתי בגלל הבאסים המטורפים שהולכים שם בהתחלה- אחד הקטעים היותר טובים לבאסים שאני יכול לחשוב עליהם, ובכלל, הגירסא של ההופעה לדעתי יותר טובה מהאלבום. אני רוצה מידבר- קטע בנזונה, חבל שלא שמעתי בהופעה, מוזיקה ממש כייפית והמונוטוניות הזאת ממש עושה לי כיף באוזן :) רעש לבן- שיר שולט, בכל גירסא, בכל מצב, גם עם התופים\דרבוקות בהתחלה והמעבר הכמעט פסיכדלי הזה באקוסטית, וגם הגירסא ת הופעה המפוצצת, פשוט תענוג לשמוע (שיר יחיד שיש לי את שלוש הגירסאות בדיסק אחד P:) יאר, חבל שאת לא+אם הייתי- שירים ממש נחמדים, גירסאת הופעה יותר טובה מהדיסק לדעתי. תני לי מקום+בשבילך- שירים נחמד+ עם ליריקה ממש כייפית ומוזיקה סבבה, אבל לא מתחבר יותר מדי רגעים- אחד השירים היותר כיפים, שורות שנחרטו לי בזיכרון די עמוק, גירסאת הופעה האקוסטית עולה בהמון על גירסאת הדיסק לדעתי, ממש קטע מצוין לשמוע בבוקר במקום צילצול שעון :) עמוק בקצפת+ הדמעות של לילי- אין יותר מדי מה לומר עליהם, הם נחמדים... יאר, לא הייתי בהופעות של א11 כך שחלק נכבד מהם לא באמת שמעתי בחיי אמיתי, התחרות האמיתית פה היא בין כמה יוסי לרעש לבן, בגלל הדיסטורשן הכל כך טוב בתחילת השיר (שעדין פותח את אתר המון ווליום לפני כל שיר אחר) כמה יוסי לוקח, אבל ממש בקצת :)

למעלה