אלבום משפחתי - חלק IV.
ראשית, סליחה שאני לא משרשר. את שאר התמונות להיות אני מבטיח לשרשר. והיום - סאם ומימי. לפני כ-10 שנים, סיסי (חתולתי היפהפיה מחלק I) זווגה עם חתול סיאמי (למרות שהיא בלינזית). התוצאה הייתה מוזרה (וקצת מצערת): גור אחד - סאם (ע"ש אביו) - יצא סיאמי (עם החולייה האחרונה בזנב שבורה, כרגיל), גורה אחת (מימי) - יצאה מנומרת, והגור השלישי נולד כשהוא עוד פג (כל קופסאת הראש שלו לא הייתה שלמה והמוח שלו היה גלוי). הגור השלישי הורדם ע"י הוטרינר שלנו בערך יום לאחר לידתו, על מנת לגאול אותו מייסוריו. את מימי מסרנו לאימוץ לחברה טובה של אמא שלי והיא חיה לה חיים טובים עד עצם היום הזה. את סאם גידלנו במשך חצי שנה, ואז החלטנו לתת לסבתי לגדל אותו. לאחר כשבוע אצל סבתי, סאם הוחזר כלאחר כבוד אלינו, היות והוא הטריד את סבתי מאוד. הבעייה הגדולה הייתה, שסיסי (אמא של סאם) הספיקה "לשכוח" ממנו, והייתה מאוד תוקפנית כלפיו (גם מבלי שהוא התגרה בה). כעבור מספר חודשים, הם התרגלו האחד לשני. אבל, היות וסאם היה חתול די צעיר, הוא חיפש לעצמו "דמות אם" (במקום סיסי, אימו הביולוגית), ומצא אותה אצל פיקי (כלבת השנאוצר שלנו). היחסים בין השניים היו כה טובים, עד שבשלב מסויים סאם התחיל לינוק מפיקי (למרות שלא היה לה חלב), וכעבור מספר שבועות הופיע לפיקי חלב!!! זה היה מדהים. אני חושב שיש לי תמונה של סאם יונק מפיקי, ואשלח אותה בתור נספח בהמשך. לפני כ-6 שנים סאם יצא מהבית לטיול הרגיל שלו, ולא שב. כל ניסיונותינו לאתר אותו עלו בתוהו, והוא הוכרז כ"חתול שמקום המצאו לא נודע". באשר לתמונה - סאם ומימי בפוזה שקראתי לה "הספינק עם שני הראשים". נכון חמודים?

המשך יבוא.