אלבום לשבוע

טרה, לה, לה

עם בואו של הקיץ- Pet Sounds" / The Beach Boys"

melancholy man

New member
../images/Emo77.gifאלבום השבוע../images/Emo28.gif

עוד שבוע, עוד אלבום חרש לי את המערכת... והפעם אלבום השבוע שלי הוא Volunteers של המטוס, לא מוערך כמו הכרית אבל מקסים כמו שרק סליק והחברה שלה מפריסקו יכולים להיות כשהם נאחזים בשרידים הפוליטיים של שנות השישים. האירפליין יוצרים כאן אלבום קשה ופוליטי במיוחד (חברת התקליטים עיקבה את יציאת האלבום בתקווה שסליק תמתן את הטקסטים אבל זה לא עזר), המכיל כמה שירים יפים במיוחד כמו We Can Be Together ו Wooden Ships (של קרוסבי סטילס ונאש במקור, וכאן זוכה ללחן חדש של פול קנטנר) ואפילו הפוליטיות הפלקטית משהו של שיר הנושא לא פוגמת באחד האלבומים הטובים של אמריקה בשנות המהפיכה. בקיצור תשמעו...

פנגו

New member
ועוד אלבום לא מעורך של המטוסים

אבל מדהים לא פחות מהכרית זה After Bathing At Baxter´s, אלבום פסיכדלי מאוד, קשה לשמיעה, שכולל את REJOYCE שבו גריס סליק מהפנטת בקולה המרשים ומלא העוצמה וגם המסתורי ההזוי, ואפלולי. חוץ מזה גם שאר השירים מעולים ו"שבת אחרי הצהרים" סוגר את האלבום הביזארי והמפנט הזה. מעולה !

shany5

New member
לי יש!!!!

בגלל הקיץ יש לי מן כזה פטיש לשמוע שירים קיציים ומשמחים אז השבוע אצלי הוא קצת ישראלי.... " סוף עונת התפוזים " אחחחח שלום, שלום (חנוך).....

Abbe Faria

New member
רציתי לכתוב על אלבום השבוע שלי

אבל את כבר כתבת... גם אני עם שלום ושאר החברים..

Boo9ie

New member
קינג קרימזון.

אני עם Court ובעיקר עם Red, שוב, במידה וזה מעניין משהו. ולופים של Since I've Been שהכלבה שלי אהבה (ואוהבת?) אותו. זה כיף לשמוע שירים שאוהבים, הרבה, כמו לחזור הביתה. NP - One More Red Nightmare התגעגעתי.

../images/Emo6.gifושלא תעיזי להגיד שאין קשר לאגרול

גם אני מסובבת את סלינג אינגלנד , "אידיוט כבלטה"
ואין דה קורט מאז ההופעה.. בדיוק אחרי שסיפרתי ליואב כמה ירד לי בתקופה הזאת מפרוגרסיב...
מוסר השכל: " עדיף לבוא להופעה המצויינת של אגרול מאשר להישאר בבית ולקרוא עליה באינטרנט "

HelterSkelter1

New member
באופן מפתיע

אלבום השבוע שלי הוא לא אחר מאשר Atom Heart Mother. כן, כן
. אלבומים נוספים שהסתובבו בזמן האחרון - Gentle Giant - In A Glass House Gryphon - Red Queen\Raindance King Crimson - THRAK

noosh

New member
הו], אני לא הושפעתי מאגרול!

טוב, אולי כן, אבל את זה נראה כבר השוע האלום שלי בשבוע החולף היה דווקא Selling England By The Pound של ג'נסיס.. ואז גיליתי שהוא נשרט קצת, ודווקא ב-Firth of Fifth, מה שמוסיף אותו לרשימת הדיסקים-שיש-לי-וצריך-לקנות-שוב-כשאינ-אהיה-מאוד-עשירה

מורנא007

New member
מאחר ובקרוב להקת

קנזס תופיע בעיירה שבה אני מתגורר (כניסה בחינם), שמעתי לאחרונה את אלבומי הלהקה בכדי להזכר.

למעלה