אלבום לשבוע

noosh

New member
אלבום לשבוע

עוד שבוע נסגר לו, ואחד חדש נפתח.. אני הערבתי את השבוע האחרון עם אוסף (כן כן, אוסף) של הדורז איכשהו כל הנסיעות שלי היו בשעות אחה"צ-ערב, והדלתות היא פשוט הלהקה המושלמת לשעות האלה בקיץ. מן אווירה של פסיכדאליה אבל יותר אפלולית. איזה כיף, מוזיקה שאפילו החברות אוהבות
אז מה היה האלבום שלכם לשבוע החולף? (או לשבוע הקרוב?)

FloyDviR

New member
אלבום השבוע שלי !

אז הפעם האלבום שלא הפסיק לצאת לי מהמערכת הוא Jethro Tull - Aqualung. שמעתי אותו כל שבוע שעבר וממש אהבתי! ובסוף השבוע נסעתי לאילת וקניתי אותו במבצע 3 ב100
וכל הדרך חזרה הוא התנגן בלי סוף
רק מה, את החלק השני שלו : My God אני ממש בקושי אוהב...

noosh

New member
דוקא את My God?

קטע גאוני, לדעתי השירה הכמעט-מיבבת של אנדרסון, והסולו שאח"כ.. לא יודעת, יש בשיר הזה המון עוצמה, והמון עירוב של סגנונות, ואני דווקא אהבתי מאוד קניתי חוברת תוים של ג'ת'רו רק כדי ללמוד את הסולו של זה (שאני כמובן בחיים לא אצליח לנגן)

Tidal

New member
השבוע דווקא לא היה לי אחד כזה...

אני צריכה לקנות עוד דיסקים בקרוב. מתחשק לי משהו חדש. האלבום האחרון ששמעתי אבל, היה King Crimson - Red כמעט הכי אהוב עליי שלהם, אם לא הכי.

Boo9ie

New member
גם אני עם רד, ללא ספק.

אגב, משהו יודע איך ניתן לכתוב עם צבעים בתפוז? אני יודעת שאפשר, רק לא איך. בקורקינט אל החופש.

ThePiper

New member
אוסף-של-הדורז?הייתכן?../images/Emo3.gif

טידל-גנב-לי-את-אלבום-השבוע=( רד-של-הקרימזונים.... וסליחה-שאין-רווחים-אני-כותבת-ממקלדת-בביה"ס-והיא-דיי-דפוקה:S

melancholy man

New member
אדם בתוך עצמו

אולי בגלל שבפעם האחרונה שהעולם שלי היה הגיוני וטוב שמעתי אותו (לא כ"כ מזמן לפני שבוע), אולי בגלל השירים הנוגים, אולי בגלל הפשטות ואולי בגלל הלחנים המענינים (ואולי בגלל שלפעמים צריך להירגע) האלבום שכיכב במערכת שלי השבוע היה "אדם בתוך עצמו" של שלום, מהמוצדקים שבאלבומי הרוק(?) שנעשו בארץ

GingerBread Man

New member
אני לא מבין את המשפט

מהמוצדקים שבאלבומי הרוק כלומר את הקטע של המוצדקים

melancholy man

New member
אתה כנראה צעיר מידיי

מערכת בחירות לפני 6 שנים...מלחמה לפני 22 שנה...עזוב לא משנה

HelterSkelter1

New member
מלחמת לבנון

אריק שרון אמר על מלחמת לבנון שהיא מהמוצדקות ביותר שהיו. שטויות, כמובן
. בכל מקרה, מערכת הבחירות הייתה לפני חמש שנים ולא שש, אם אני לא טועה.

yoavsc

New member
לדעתי

הבחירות היו לפני 3 שנים, כשהייתי ביב'. בתעמולה של מרצ לדעתי זה הפך לקטע חזק(מתוך ראיון משנות ה80 עם אריק) "מלחמת לבנון היא, מהמוצדקות, ביותר, במלחמות ישראל. מהמוצדקות, ביותר, במלחמות ישראל" וככה טחנו את ה"מוצדקות ביותר". שי ודרור גם עשו מזה כמה מערכונים.

HelterSkelter1

New member
אני באמת לא זוכר אם זה היה במערכת

האחרונה או זאת נגד ברק. כנראה שאתה צודק, זה היה במיצנע Vs. שרון.

Abbe Faria

New member
זה היה לפני 3 וחצי שנים

כשלא היו בחירות לכנסת, רק לראשות הממשלה (ברק ושרון) זה היה תשדיר של מטה ברק, לא של מרצ (כאמור, מרצ לא התמודדו בבחירות)

NIR Y

New member
גם שלי של שלום חנוך

אבל בהופעה מ78 נדמה שזאת השנה. אני חולה על ההופעה הזאת. אחד הדברים שאהובים ביותר עלי של שלום חנוך, וגם אני שומע את זה בתקליט שזה מוסיף.

pure alice

New member
Donoven

super sunshine שלו נשמע אצלי הרבה ביחס לשאר עם אחד השירים היפים ביותר- legend of a girl child linda מאז שהתחילה פינת האלבום החדש קשה לי למצוא אלבום שנשמע אצלי בקביעות..

למעלה