אלבום חדש.

dolse

New member
אלבום חדש.

תגידו,שמעתם מאז הדיסק הקודם שמועות אם בריטני התחילה לעבוד כבר על האלבום הבא?
בשני אלבומים האחרונים זכור לי שמיד אחרי שסיימה אחד כמה חודשים אחרי זה ראו אותה כבר באולפן הקלטות כרגע אני לא רואה את זה באופק .
ואם היא תתחיל לעבוד רק אחרי שתסיים עם אקס פקטור היא תוציא דיסק רק ב2014.וגם זה במקרה הטוב. היא בגיל שפשוט לא מחכים 3-4 שנים לאלבום, ככה יקרה שתוך שני אלבומים לא נרגיש והיא תהיה קרובה ל40 ותהפוך למדונה. שתעבוד ותוציא כרגע אלבומים כל היא עוד צעירה ורלוונטית....

גיא246890

New member
לנה דל רי עושה בריטני??

לנה שכבר הצהירה בעבר שבריטני היא אחת ממקורות ההשראה שלה משחררת (או יותר נכון דולף) קטע מההוצאה המחודשת לאלבום המצליח שלה (והמעולה!!
) ולי זה נשמע ממש בריטני .

מה דעתכם??
http://www.youtube.com/watch?v=DLlvTeS_g-g

theone24

New member
אלבום חדש לא יגיע בקרוב,

קודם היא תסיים עם הXפקטור הזה, ואם היא לא תחליט לחתום לעוד עונה אולי היא תתחיל לעבוד על אלבום חדש (אחרי הפסקה קצרה להיות עם המשפחה שלה, בטח).
זאת אחת הסיבות שאני נגד ההשתתפות שלה בסדרה הזאת, במקום להתמקד במוזיקה היא מחלטרת בדברים אחרים.

GM1988

Well-known member
כפי שזה נראה, אלבום חדש לא יוקלט בקרוב.

בריטני נראית כלכך נינוחה בכיסא השופטים. רואים את זה בתמונות, בפרומואים, בקטעים שמשתפים ביוטיוב.
מעניק הרגשה שבריטני מסוגלת להישאר בתפקיד הזה הרבה זמן, כי שם היא לא מחויבת לעלות על הבמה ולעשות משהו, שבואו נודה באמת, בשנים האחרונות לא מראה הנאה מצידה בכלל.
אם היא לא תמשיך עונה נוספת ב"פקטור" ולא תנסה את עצמה בתפקיד בסרט כלשהו, אולי אז יתחילו הקלטות לפרוייקט חדש עם אלבום. עד אז, נראה את בריטני בתכנית כל שבוע במשך כמה חודשים, שזה מעולה!

Shiri from the block

Active member
חחחחחח מצחיק שאמרת לא יוקלט בקרוב וכמה ימים אחרי לארי אומר שהיא בתהליכים להקליט

Jasper Jasper

New member
לארי בדיוק פרסם שהיא חזרה לסטודיו

got that burnin' hot desi-i-i-re
And no one can put out my fi-i-i-re
It's coming right down through the wi-i-i-re
Here it comes
When I hear them 808 drums
It's got me singing...
Britney comes back to studio.

מעניין שהוא השתמש במילים לשיר של מדונה..אולי היא מקליטה משהו להופעה שלה באוקטובר?

theone24

New member
איזה כיף!

הייתי בטוח שהיא תקח את הזמן!
מסקרן מאוד.

The Gloaming

New member
מההתחלה היו שמועות שזה יהיה דואט עם בריט לא?

הלוואי שזה יקרה באמת

The Gloaming

New member
זאת התמונה מ upfront לא?

או שהיא לובשת את אותו בגד פעמיים ברציפות בחודשיים???

Shiri from the block

Active member
בריטני צייצה ופייסביקה(
) לגבי מאדים וOIDID So NASA’s Curiosity Mars Rover... does Mars look the same as it did in 2000? http://viddy.it/OhxjZd

וצייצו לה האנשים שהאחראים על החללית

@britneyspears Hey Brit Brit. Mars is still looking good. Maybe someday an astronaut will bring me a gift, too. Drill bits crossed ;)

Invisible Boy

New member
בריטני מצייצת על הנחש מסלייב VMA 2001

"לפעמים אני תוהה מה שלום הנחש הזה בימים אלו... מישהו יודע היכן הוא? אהאה"

ולאחר מכן ענתה על השאלה של עצמה:
עדכון על הנחש: שמעתי שהיא חיה ובסדר, וששמה הוא בננה! זה גרם לי לחייך :)

למעלה