אלבום חדש לפרינס

DJ$upreme

New member
האלבום החדש של פרינס הוא

א ח ר....שונה...מוזר זוהי מעין אופרת רוק עם עלילה שמושפעת קשות ממשנתם של ה"ג´הווה וויטנסס". זה אלבום מאוד רוחני ונסיוני, מורכב מאוד מבחינה מוזיקלית וקשה מאוד לעיכול. קשה להצביע בו אף לא על שיר אחד שיתיימר להיות "סינגל" או "להיט"; אם הוא מזכיר משהו, זה את המסעות ההזויים של קלינטון וחבריו אל תוך נבכי הפסיכדליה הפאנקית. בין הקטעים המוזרים משובצות כמה בלדות נפלאות וכמה קטעי פאנק אכזריים במיוחד. האלבום כולו נשמע מאוד לייב ומנוגן לדעתי כולו בתופים חיים ובהרבה כלי נשיפה. הנה אחד שיקח לי זמן להחליט אם הוא אדיר, ענק או סתם מצוין.

MaSta

New member
פרינס הוא לא רע בכלל למרות

שהוא קצת-יותר-מדי-לגמרי משחק על הקטע של הסקס יש לו שירים לא רעים בכלל ופה אני מדבר לותיקי או פליטי אמטיוי שזוכרים שירים באמת נחמדים כמו Purple Rain Sexy Mothafucka או משהו כזה ו - Diamond and Pearls אה כן וגם The Most Beautiful Girl נראה גם שהוא אחד מההשפעות של דרה ואני יכול להגיד גם סנופ אבל זה בטח יגרום לכם לרוץ לקנות ת´דיסק אז אנ´לא אגיד.

kodgirl

New member
איכסה פרינס!

אוקיי אני לא סובלת את פרינס!!! בוא נתחיל מזה שהוא יותר לבן ממני (ואני פולניה רוסיה) אבל הוא מתנהג כאילו יצא הרגע מאיזה גטו (ואני כמעט בטוחה שהודעה הבאה תספרו לי שהוא באמת יצא מגטו כי אני באמת לא יודעת עליו הרבה) ומסתובב עם כל הראפרים הגרנסטרים המאגניבים. המוסיקה שלו מ ג ע י ל ה הוא נשמע כאילו משהו לוחץ לו על הביצים.... למה אתם אוהבים אותו מישהו יכול להסביר לי - בן דוד שלי קיעקע את הסמל שלו על הזרוע (בלי להעליב סופרים אני יודעת שגם אתה), אבל בשיא הרצינות נסחפתי עם הקללות - פשוט תסבירו לי מה טוב בו??? יעד.

למעלה