אלבום חדש לפרינס

DJ$upreme

New member
אלבום חדש לפרינס

הסיבה שלי להמשיך לקום כל בוקר: אלבום חדש לפרינס, יצא לחנויות ביום 20/11/01. למי שלא יכול לחכות, ניתן להוריד את האלבום במלואו דרך האתר הרשמי של פרינס npgmusicclub.com (מה שאני שוב מנסה לעשות כרגע). האלבום נקרא The Rainbow Children ויש האומרים שזהו אלבום מוזר, יפהפה, מורכב והזוי. די ברור שלא מדובר בנסיון למצוא חן באוזני אמריקה (עיין ערך האלבום הרשמי הקודם, Rave).

מעניין למה אף אחד לא מגיב לידיעה

המשמחת הזאת !!! איזה אושר שהוא מוציא אלבום חדש. רגע...אולי בגלל שפרינס לא עושה ראפ הארדקורררררר ציוני אנשים לא מגיבים ???

yaya_haim

New member
פרינס אחד האומנים הכי חשובים של....

דור האומנים הזה (של סוף שנות השמונים, תחילת התשעים), וכמובן אחד החשובים בכלל. הגאונות המוזיקלית שלו מתבתת בעיקר בניסיונות מאוד מוצלחים להתחכם, ולחדש למוזיקה, כשביקורתו המוזיקלית מכווונת למיינסטרים האמריקאי. זוהי ידיעה מאוד משמחת, ויעשו טוב כולם שילכו וישמעו לאלבום הזה, כשברגע זה אני מנשא לפענח איך מורידים אותו. ירון אימפלה

yaya_haim

New member
לירון הציניות הזאת מיותרת בגלל ש...

מצד אחד אתה צודק, כשאתה אומר בעצם שאף אחד לא מתעניין בקשת המוזיקלית הרחבה של "מוזיקה שחורה" ("בגלל שפרינס לא עושה ראפ הארדקורררררר") , אבל מצד שני כשאתה אומר "ציוני" זהו ויקוח שהיה כבר, ובהם עלו לדיון דעות פוליטיות (כאלה ואחרות), ואין לדעתי מתאים להגיד דבר כזה. עם הרבה כבוד (אני מקווה שאתה יודע) ירון אימפלה

yaya_haim

New member
זה כמו שהיה פה הודעה על

דיסק חדש של מקסוול וסיבוב הופעות. מקסוול הוא אמן עצום, אבל אין פה אנשים שמוכנים קצת להפתח. הויכוח הזה מזכיר ויקוח שניהלתי אתמול עם חנן הורניק, תקליטן של אייטיז. ירון אימפלה

ומצד שלישי...

ההודעה של סופרים פורסמה ב- 04:22 שרוב האנשים ישנים בה, ורוב האנשים לא יכולים להתחבר לפורום בבוקר... ככה שאף אחד עוד לא הספיק ממש לקרוא את ההודעה כדי להגיב עליה... ובקשר לאלבום עצמו, אישית פרינס לא ממש בין האומנים האהובים עליי, אמנם אף פעם לא התעמקתי בו אבל בכלליות אני לא מת גם על הרבה דברים שלו שכן שמעתי, למרות שלצד מה שלא אהבתי היו גם כמה יפים, צאבל שוב, לא שמעתי מספיק כדי לשפוט, נחכה לאלבום הזה ונראה...

A&A

New member
לירון...

אני מבין שאתה החלטת לפתוח על כל אחד שהוא לא בדיעות שלך, נכון הרבה פעמים אתה צודק אבל מה זאת ההודעה המיותרת הזאת ניר כתב שפרינס מוציא דיסק חדש אני לא אוהב את פרינס, אז לא הגבתי. איך צפית שאני יגיב... יא... איזה יופי או משהו כמו שיט, אני הולך להתאבד!!! לאנשים לא היה מה להגיד אז הם לא אמרו אתה חושב שיש בזה משהו פסול לאהוב הארד קור... או אפילו רק הארד קור? The-A

babe10

New member
זו בדיוק הסיבה! ../images/Emo8.gif

אין כמו הארדקוררר ציוני. זה רק מה שמעניין. סתאאאאם. האמת היא שפשוט הייתי עסוקה בלנסות להוריד את האלבום מהאתר. ומה כבר יכולתי לכתוב? ואאו איזה כיף, סופסוף! הגיע הזמן? אז הנה , עכשיו כתבתי. איזה כיף!!!!!!! פרינס. גאונות מוסיקלית בהתהוותה! באמת

da^Lord

New member
אולי בגלל שבין 4:20 - 10:00 בבוקר

לא הרבה גולשים? אתה יודע.. בית ספר לימודים.. צריך לישון קצת. ובעצם ... פרינס? מי זה? הוא מווסט סייד או איסט?

woodstock

New member
WooHoo?! לא ממש...

אני לא כ"כ מתרגש, למרות שפרינס הוא כן אחד הפייבוריטים שלי, ולמה זה? כי העובדה היא, שמאז The Love Symbol Album, פרינס לא הוציא שום דבר שמדגדג את קצה האלבומים הקודמים שלו (אוקיי, בemancipation יש כמה שירים טובים, אבל רובו הגדול מיותר לחלוטין וטוב היה עושה פרינס אם היה מצמצם אותו לאלבום אחד, וגם אז, הוא לא היה מדהים), לעומת זאת, אלבום קאברים על תהרת הפרינס שעשתה להקה חביבה בשם Dump אמור להיות מעולה. הא, והורדת האלבום היא רק לחברים בNPG Music Club, מה שעולה לא מעט כסף. בכל מקרה, סופרים, אחרי שתשמע את האלבום תשאיר את התרשמותך ממנו...

DJ$upreme

New member
לא מסכים בכלל

שמיעה מוקפדת של יצירות מופת כמו The Gold Experience, Crystal Ball (with The Truth), או Rave unto the joy fantastic מגלה גם לסקפטיים שב"מאוכזביו" הרבה פנינים. אנמסיפיישן הוא פרוייקט שאפתני ולפחות 60 אחוז ממה שיש בו, פשוט יוצא מן הכלל - לטעמי. האלבום של DUMP, שהוא לא כל כך להקה, הושמע על ידי קוואמי ב"הקצה", ולמען האמת לא נפלתי מהכסא. והוא לא על תהרת אלא על טהרת פרינס. בכל מקרה אין לי עדיין את האלבום אבל באופן אובייקטיבי אני חייב לומר שההתלהבות ממנו באתרים כמו Prince.org היא רבה, ושם החברה לא פראיירים.

למי אין חוש הומור ?????

אם לא הבנתם אז כדאי שתדעו שצחחחחחחקט עים. לירון ממשפחת קודמן תאני.

NuckBunnies

New member
פרינס - החור בהשכלה המוסיקלית

הגדול ביותר שלי. אני מודע - לא שמעתי אף אלבום שלו. ובתור מעריץ ענקי של דאנג´לו, זה גובל בחטא. אני מרגיש בוש ונכלם... NuckBunnies שהולך להשיג איזה אלבום טוב שלו ומנהל את פורום הקומיקס

woodstock

New member
לא נכון.

יש לך חורים גדולים הרבה יותר, אבל להביך אנשים פה בפורום זה לא הקיק שלי

NuckBunnies

New member
יש לי את חלקי בחורים

אבל סך הכל אני די גאה בידע המוסיקלי שלי. וחוץ מזה, זה חור שחשוב למלא, בתור בן אדם שסוגד לאלבום האחרון של דיאנג´לו. NuckBunnies שחושב שספק אם אני יהיה *כזה* מובך

d_style

New member
ואם כבר דיאנג´לו...

האלבום החדש של אנג´י סטון (Mahogany Soul) מעורר צמרמורת. במובן החיובי של המילה, כמובן
.

NuckBunnies

New member
ולמי שלא מבין את הקשר

דיאנג´לו = חבר (לשעבר נראה לי) של אנג´י סטון, עוד זמרת אר אנ בי מעולה. NuckBunnies *שיעול*קומיקס*שיעול*

d_style

New member
וגם...

שותף לעשייתה עמו שהיא שותפה לו... ב Voodoo היא עזרה בכתיבת 5 מהשירים, ואני לא אתפלא אם הוא בתמורה נתן יד באלבום שלה...

למעלה