אלבום חדש לעמירם בן ישי

אז ככה...

כמו שכבר אמרתי לך, הסגנון הזה הוא הסגנון היפה ביותר!! אפילו יותר יפה מהסגנון הרגיל שלך! שתי התמונות האלה הן התמונות הכי טובות שראיתי אצלך בבוק!! דחוף לעבור לסגנון הזה

FreeFeeling

New member
ששששלום ../images/Emo13.gif

עמירם הוא גם בנאדם אלקפק! וגם צלם אופנה נהדר! בקשר לצילומים הללו, הראשון ושלישי שלה מדהימות! סוף הדרך! לדעתי דפקה יש לך-(עמירם) צילומים טובים מאלו, מה שכן יש הרבה אופי לספה ולחום שהצילומים הללו מעבירים בניגוד לצילומי סטודיו נטו. (הכוונה רק לרקע ותאורה) הצילום אחרון מרגיש קצת מעולץ מבחינת המודל וזה קצת מפר את הנינוחות שלי ,הצופה. מהצד השני הכול במקום זורם יפה ובנוי. בצילום הרבעי יש לה בעיות רצינית! עם הלסת=jaw ,או שזה רק אני.. לפי כול האחרות הייתי מצייר אותה ,לא לפי זו. בהצלחה בהמשך FreeFeeling

FreeFeeling

New member
מממ אומרים הרבה דברים ../images/Emo13.gif

אולי התחיל לכתוב באנגלית... תודה על התיקון (או אל התיקון)

Stageman

New member
קלייה לפנים ../images/Emo45.gif

תמונות חזקות, אהבתי. קליה לומדת איתי בניסן וכנראה בגלל הצילומים היא לא הגיעה ברביעי

just dandi

New member
אהבתי את הסגנון הויקטוריאני.

הדוגמנית יפיפיה,כך גם הצילום. רק מה?תמונה 3 קצת מפחיתה מהיופי של הדוגמנית,היא יצאה חסרת פרפורציות וקצת יותר מבוגרת ממה שהיא.

אלבום חדש לעמירם בן ישי

נוסף אלבום חדש באזור האלבומים של הפורום. האלבום מציג מספר תמונות מעבודותיו של עמירם, כולכם מוזמנים להתבונן להתרשם. הכניסה מכאן

nitzan1090

New member
לעמירם בן ישי:

אתה יכול בבקשה לשים באתר שלך את כל התמונות של שלומית ריגר הנדירות? shlomit riger מסוכנות רוברטו. אני נורא אשמח. ניצנוש

וואי מדהיםםם../images/Emo99.gif

הוא צילם שני שערים של אגמי ללאישהה שאת ההוא עםהרקע הלבן אינלי חחח מדהימ!!

למעלה