אלבום השבוע שלי - Transatlantic - SMPTE וקצת Paradox Hotel של ה-Flower Kings
S slallum New member 1/7/06 #1 אלבום השבוע שלי - Transatlantic - SMPTE וקצת Paradox Hotel של ה-Flower Kings
ה הוד11 New member 1/7/06 #2 שלי PEARL JAM- VITALOGY וסליחה שאני לא מחדש אבל אני ממש אוהב את האלבום הזה הוא מעולה.
A alternativeulster New member 2/7/06 #11 אלבום השבוע שלי Stiff Little Fingers - The complete John Peel sessions וגם Cream - Fresh cream
O oneman2 New member 3/7/06 #15 עוד לא שמעתי את כולם בעיקר שירים בודדים, זה הראשון שממש שמעתי את כולו
ה הוד11 New member 3/7/06 #17 גם אני לא שמעתי את כולם כי יש לו יותר משלושים אלבומים אני חושב אבל המרכזיים הם EXODUS ו LEGEND תשמע אני ממליץ בחום
גם אני לא שמעתי את כולם כי יש לו יותר משלושים אלבומים אני חושב אבל המרכזיים הם EXODUS ו LEGEND תשמע אני ממליץ בחום
B Bardogo14 New member 3/7/06 #18 King Crimson - Islands דיסק מדהים. הלחנים של השיר הראשון והאחרון מצוינים לדעתי. בכלל, כל דיסק שלהם מהראשון עד דיסיפלן הוא מאסטרפיס לדעתי.
King Crimson - Islands דיסק מדהים. הלחנים של השיר הראשון והאחרון מצוינים לדעתי. בכלל, כל דיסק שלהם מהראשון עד דיסיפלן הוא מאסטרפיס לדעתי.
A Anuerysm New member 3/7/06 #19 גם ט'ראק טוב ובאיילנדז ממש אהבתי את השיר פרלוד: סונג אוף גאלז הוא ידידותי ברמות מטורפות