אלבום השבוע

Bardogo14

New member
טראק גם טוב ..

אבל לא ברמה של ה8 הראשונים לדעתי. עוד מעט אפיטף יגיב ... :)

Anuerysm

New member
תמיד אמרתי שיש להם שישה יצירות מופת

והשאר סתם אלבומים

DOCTOR ROBERT

New member
ולמרות שמעולם לא שמעתי אותם,

תמיד אמרתי שיש להם שש יצירות מופת. אני מתנצל מראש על היותי נודניק. טוב, בעצם שמעתי אלבום אחד שלהם.

epitaph

New member
אגב, איזה שש יצירות מופת?

כאילו, מה מהתקופה של שנות השבעים פחות טוב בעינייך? In the Wake of Poseidon?

Anuerysm

New member
אני אתן לך את הרשימה

אתה מוזמן להרוג אותי כי אני בוחר אלבומים פופולאריים, אבל אני שמעתי את (כמעט) כולם את דיספליין לא שמעתי אבל אומרים שהוא טוב, עכשיו כשקשה להשיג אלבומים שלהם אין לי מאיפה להשיג אותו הנה האלבומים הגאוניים שלהם: In The Court Red Larks Tongues In Aspic Thrak Lizard Islands את האלבומי LIVE גם לא שמעתי, אבל אני מניח שזה לא הכי נחשב.

epitaph

New member
דווקא אלבומי הלייב הכי נחשבים בעיני

בקשר לרשימה, בסופו של דבר הורדת את In The Wake... ואת Starless & Bible Black, בראשון אני מבין אותך, דווקא את סטארלס אני אוהב אבל כנראה שאני במיעוט בקטע הזה...אין גם על מה להרוג אותך, כמעט כל מעריץ של קרימזון שתשאל יעדיף בסופו של דבר את האלבומים של שנות השבעים (וכנראה גם יכליל בכיף גם את דיספלין) מאשר את אלה המאוחרים. דווקא אני מכיר מטאליסטים שמאוד אהבו את האחרונים...

epitaph

New member
למה אני צריך להגיב?

חוץ מהעובדה שלא הזכרתם בכלל את אלבומי ההופעה, כמובן...

yotamn9

New member
אכן עובדה מעניינת קבעת כאן

בוא ניכנס לעומק העניין. כשעשית רווח אחרי ה-Deep Purple הראשון באת להגיד כאן משהו מיוחד? האם זוהי דרכך המיוחדת להטביע את חותמך על מסמכים מרגשים אלו?

mewee

New member
אבל הטעות היא....

שההודעה הייתה צריכה להיות שרוש של ההשאלה על "אלבום השבוע" אבל אני עוד קצת לא מבינה טוב באתר הזה....

oneman2

New member
מאיר אריאל- שירי חג ומועד ונופל

אתמול שמעתי אותו שוב ונזכרתי בגאונות שלו...

למעלה