אלבום השבוע!

dirty boots

New member
תראה,

זה לא שאני לא אוהב אותו (אני ממש נהנה ממתחפר באלנבי, שנים חסומות, חיות מחמד וכו'), אבל באיזשהו שלב, זה די מעייף כל הזמן ללחוץ על הסקיפ. הוא פשוט לא מגיע לרמות הגאוניות של יחסים פתוחים ופצעים ונשיקות, אם שואלים אותי.

One Echoe

New member
לדעתי הוא פשוט

אלבום פחות מגוון מהאלבומים הקודמים. הוא יותר " רוקנרול ", אפשר להגיד. פחות שירי פופ, פחות להיטים, טקסטים יותר ישירים וכמו שאמרת..יותר בס ותופים. אבל לצד בלדות כמו " מספיק בנאדם " ו " הרעב "...שאלה 2 הבלדות היפות באלבום לדעתי. בסה"כ אני ממש אוהב את האלבום ואת העבודה שיזהר עשה איתו..

dirty boots

New member
הרעב די משעמם

(מה זאת הגיטרה הזאת, פיטר?), ומספיק בנאדם יפהפה, אבל היה צריך להשקיע בו יותר עבודה (פעם אביב גפן אמר שהוא הציע למוניקה עיבוד עם כלי מיתר וכו', והם סירבו בנימוס, הוא מילמל משהו שהם רצו להשאיר את זה רוק רגיל כזה, פשוט. בזמנו תפסתי מזה התנשאות, היום אני רואה שיש בזה משהו). תראה, לדעתי פצעים ונשיקות היה אלבום רוק ישראלי משובח ומהודק, מפתיע, בועט, מעניין, ואחרי 6 שנים, כשיצא יחסים פתוחים (ודווקא קניתי שני את חיות מחמד), הגיוון היה ממש מפתיע. אומנם יחסים לא היה אלבום מושלם (מצעד, הסרט נמשך וגשם חזק די מיותרים), אבל היה בו הכל, מפופ, לרוק ובחזרה עוצרים בכמה תחנות, וציפיתי לדיסק ממשיך, ולא קיבלתי. יחסים היה הצד המנוכר, האחרי ההתגבשות והעבירה לעיר, היותר מהורהר, של פצעים ונשיקות. זה היה די גאוני, לטעמי. בהתחלה ממש אהבתי את חיות מחמד, אבל מאז קצת התגבשתי מוזיקלית והיום החסרונות שלו יותר בולטים בעיניי. אבל זה עניין של טעם, נכון?

One Echoe

New member
בהחלט../images/Emo13.gif.

לטעמי דווקא מצעד זו אחת הבלטות היותר יפות ביחסים פתוחים. תראה, אני בדיוק ההיפך ממך, פעם לא אהבתי כ"כ את חיות מחמד, היום אני מת עליו...כי הטעם שלי התגבש
.... והיום אני רואה שהוא כ"כ טוב. אבל, כמו שאמרת, זה עניין של טעם
.

SomebodyElse

New member
שלי

Pearl Jam - Ten [ממש התאהבתי בOnce] ו - Alanis Morissette - Jagged Little Pill. לא שמעתי אותה כמעט שנה וחצי.

FunkyCrime

New member
RHCP-Blood Sugar Sex Magik

אולי לא מקורי.. אבל זה פשוט האלבום הכי טוב שקיים. ואנג'ל דאסט של פיית' נו מור באמת דיסק מעולה
(חח איזה סמיילים הומואים יש פה)

ita89

New member
הצ'רצ'לים, אריק איינשטין, שלום חנוך

ומה שביניהם... הצ'רצ'לים 1968-1969, 1970-1971 הוצאה מחודשת, דיסק מעולה וגם הפקה טובה. אריק איינשטיין ושלום חנוך - שבלול מכיל מלא שירים ידועים (מה אתה עושה שאתה קם בבוקר, מה שיותר כחול יותר עמוק)אבל גם יש לו צד פסיכדלי נחמד.

למעלה