אלבום השבוע!

Absolut3sbk

New member
אלבום השבוע!

מה קרה לכם שכחתם? 1!!@ אז אני התחדשתי ב-2, Eric Clapton- Derek And the Dominos Bryan Adams- Live! Live! Live דיסקים גדולים :)

faith no more - angel dust

ידיד שלי הזכיר לי שכבר הרבה זמן לא שמעתי אותו. Crack hitler - עילוי אין כמו הקול האופראי המדהים של מייק פאטון :) אה וכמובן Caffeine האהוב עליי באלבום

Sum41xGiRL

New member
i've got bloody new for ya

however: Offspring - Smash cool album, i like it very much and: Zero Boys - Vicious circle bloody album ok then. good night lads

slallum

New member
Led Zeppelin 4 ../images/Emo13.gif

משובח ביותר =] וינאי בטח עסוק או משהו, לא נורא, נסלח לו.

One Echoe

New member
האמ אין לי אלבום

אבל יש לי אמן!:) צ'אק בארי! אעעעכעגדש

PsYcHo SeXy

New member
:)

experience hendrix לחלוטין! אלבום פשוט גאוני, מדהים, מרתק ונעים D=

yotamn9

New member
יש לי שניים

שני החדשים שקניתי לפני כמה ימים: הראשון הוא Dream Theater - Scenes From A Memory דיסק ממש ממש טוב. אין לי כ"כ מה להוסיף... השני הוא Joe Satriani, Eric Johnson & Steve Vai - G3 Live Concert הופעה מצויינת! יש שם ביצוע מעולה של red house. מאוד מאוד מומלץ!

epitaph

New member
והשבוע...

יצחק קלפטר, שלמה יידוב ושם טוב לוי - צליל מכוון. אלבום מעולה, כל השירים הישראלים הישנים שמשמיעים ברדיו ואף פעם לא יודעים למי הם שייכים? אז זה מהאלבום הזה.

cameled

New member
Black Sabbath-Master of Reality

כמה שאני אוהב את הלהקה והאלבום האדיר הזה

pureK

New member
מישהו המליץ פה פעם על דפ לפרד

וניסיתי את היסטריה... ו... מעולה!!! אני מתנצלת שאני לא זוכרת מי זה היה אבל אני בהחלט מודה לו.

fire witch

New member
לא כל כך חדש

אבל ארבעה שבועות על המדף זה גם לא כל כך ישן DEEP PURPLE - THE BOOK OF TALIESYN וגם צליל מכוון , CARAVAN ונוער שוליים

dirty boots

New member
מוניקה סקס-חיות מחמד

מפורט למעלה למה נעלמתי
בקשר לדיסק. דיסק בינוני עם כמה קטעים גדולים, מאכזב למוניקה, כנראה בגלל שהוא די משעמם ולא חשוב, ושיזהר (אשדות, המפיק) עשה פה עבודה די מחורבנת. הוא די הולך עם ההפקות שלו לכיוון באס-גיטרה-תופים (למה נראה למישהו בכלל שיש פה רק קטע או שניים עם הקלידים או הפסנתר של אלדד?), ולכיוון היותר משועמם. אף אחד מחברי הלהקה פה לא ממש במיטבו. השירה של יהלי די עייפה ולא מעניינת, הסולואים של פיטר נעים בין שיעמום וכל מיני סליידים לעוסים, אני משער שאלדד רוב הדיסק ניגן באס (החצוצרות של יחסים פתוחים? הקלידים של מילי? נה), ושחר סתם מתופף פה, אבל ממש סתם (ולא, אני לא אוהב ממש, בלשון המעטה, את קריירת הסולו שלו), ונראה כאילו מוניקה באו עם אנרגיות די טובות בסך הכל לדיסק, ויזהר רק משך אותם אחורה. במקום לקצץ את הדיסק באיזה שני שירים, להכניס עיבודים מעניינים וסאונד יותר מפותח ולהדריך קצת את חברי הלהקה שלא ישמעו כמו פנסיונרים עם גיטרה ביד, יזהר סתם נתן למוניקה לחזור פה על דברים רוב הזמן (ודווקא הקטעים היותר בועטים, כמו, לא רוצה לדעת, שנים חסומות, מתחפר באלנבי ובעיר הזאת הם המוצלחים, וזה לא צירוף מקרים). חבל, אני חוזר ליחסים פתוחים ופצעים ונשיקות.

למעלה