אלבום השבוע!

On23

New member
בהחלט מגניבות!

יש להן שירים כ"כ מגניבים!: Shitlist (שירים מקפיצים וזועמים- הסגנון שלי, גם בנות שצרחות זה דבר טוב
) Monster (קטע הפתיחה פשוט ענק!) Pretend We're Dead (אפשר לחרוש עליו מיליון פעמים, והוא פשוט לא ימאס. שיר גדול, עם סולו גיטרה לא פחות...) וכמובן יש את Slide ואת Shove המדהימים,אבל לא ברמה של השירים שהזכרתי...) פעם שהייתי בכינוי אחר (דלעת שחורה, אם את זוכרת) ביקשתי המלצה לאלבומי גראנג' טובים, ואת נתת לי רשימה מכובדת שבינהן נתת המלצה לאלבום של L7 ( דה ביוטי, או משהו כזה). איך את שמעת את האלבום? מאיפה השגת? אשמח אם תגידי לי, כי אני נורא רוצה לשמוע אלבום שלהן...

On23

New member
יש לי סולסיק,

אבל אין לי שמץ של מושג איך משתמשים בו.

On23

New member
כן, שמתי לב.

יש שם את ה-MIA שלהם, נחמד. בכל מקרה ניסיתי להוסיף כמה שירים לרשימה, והם לא מתווספים (לא נפתחת לי הודעה), והשירים בכלל לא מורידים.

Sum41xGiRL

New member
או או, לפני שנתיים היו לי 10 קבצים

היום כבר יש לי 8,000 ואני לא מוריד כל כך הרבה..

גם אצלי זה משהו כזה

בכונן אחד כל פעם שאני פותחת את המחשב אז הוא מציית עליי למחוק כמה דברים כי אין מקום ואין לי שם בכלל שום דבר חוץ ממוזיקה ס__ס

Sum41xGiRL

New member
לפני המון זמן נירא לי שראיתי

באוזן השלישית בחיפה את (GI) של הג'רמז(שהם להקה ממש ממש מעולה) אין מצב שכבר יש שם , זה לפני כמה שנים.. בכל זאת עדיף להזמין מAMAZON או משהו כזה

Sum41xGiRL

New member
השיר הכי אהוב עלייי!!!!!!!!!

שיר גאוני! גם LEXICON DEVIL השני האהוב עליי

Nitzan161

New member
אתמול קניתי את האלבום האחרון של

Disturbed ואני יודע שיש כאן כאלה שחושבים שהם להקה מהתחת אבל לדעתי הם מעולים!!! אז בבקשה מכם, תהיו חיוביים..

sharzoe

New member
חיובית.

מה אכפת לי?! אני לא הוצאתי כסף על זה... :) תהנה :)

הוד11

New member
שלי

האמתי דווקא החדש של טיפקס והאוסף שלהם אבל גם האנפלאגד של פרל ג'אם

למעלה