אלבום השבוע!

slallum

New member
אלבום השבוע! ../images/Emo13.gif

ובכן, נשכח שבוע שעבר
לא נורא =] מה היה אלבומכם?
אצלי זה היה Trespass של Genesis ו-Mirage של Camel

sharzoe

New member
mine:

1- Jam - Setting Sons 2- Saints - I'm Stranded 3- Dead Boys - Young Loud and Snotty

SaintJohn

New member
סתם מתוך סקרנות

איזה שירים שמעת? אם זה באמת הרבה אז תן את המועדפים עליך

SaintJohn

New member
שמעתי זפלין ואירוסמית' בכמויות

וזה די כרגיל אצלי, אבל אלבום השבוע שלי הוא Californication של הצ'ילי פפרס אחרי המון זמן שלא שמעתי אותו, והוא הזכיר לי עד כמה הוא מגניב וכייפי.

Nitzan161

New member
אני שמעתי כמה אלבומים

Pearl jam- ten שממשיך למכר אותי pearl jam- vs. שזה אלבום חזק שקשה שלא לשמוע אותו The strokes החדש שהוא דיסק פיגוז לטעמי! Deep puprple- burn אלבום ענק ופחות או יותר שמעתי גם ac/dc

TheBomber2005

New member
hey

i am from austria ihope efi distarbe your reest we will see in school on monday . so plase bring me my deep purple cd burn and also i hearing teen of pearl jam ruels and blood sugar sex magik and also linkin park

ita89

New member
ובכן..

בזמן האחרון הFאנק תפס גם אותי (ובעיקר את התחת שלי) ואני לא מפסיק לשמוע כל מה שמקפיץ! parliament - mothership connection - אחד האלבומים הגדולים שנוצרו ע"י גורג' קלינטון וחבריו.. coolooloosh - ST - אלבום נחמד, בעיקר אינסטרומנטלי והקטעים של ראבל סאן פצצות!

Sum41xGiRL

New member
Agent Orange - Living in darkness

דיסק מעולה, שילוב מעולה של מוזיקת surf עם מוזיקת הארדקור פאנק.

AeroTom

New member
Janis Joplin - Pearl Legacy Edition

וגם: Fleetwood Mac Live In Boston Tea Party - Volumes 2 & 3

On23

New member
היה שבוע טוב...

אני אחלק את האלבומים ששמעתי השבוע לטובים ולרעים: טובים: Pearl jam- No Code (הופתעתי לטובה...) VS Metallica-...And Justice For All Niel Young- Harvest Nirvana- Bleach רעים: Zwan- Mary Star Of The Sea (חוץ משני שירים, ממש לא מלהיב...) בכ אופן, האלבום שהכי עשה לי את השבוע היה Harvest
ושמעתי קצת שירים של L7 ו-The Germs (מאיפה אני יכול להשיג אלבומים שלהם?) ונהנתי.

sharzoe

New member
אז ככה:

harvest הוא אלבום מצוין של אמן מדהים :) germs ענקיים, אתה יכול להזמין אלבומים שלהם באוזן או פשוט לקנות בחו"ל (זה מה שאני עשיתי).

On23

New member
אממ, תודה

אני מעדיף להזמין מהאוזן, כמה נראה לך שזה יעלה?

sharzoe

New member
וואלה אין לי שמץ.... הרם טלפון ושאל

בהצלחה. אה, ובאמת תודיע אח"כ כמה עולה, באמת שבא לי לדעת...

L7 מגניבות, התאהבתי בהן

אין לי משוג בקשר לאלבומים עד כה חיפושי לא הניבו פרי. נסה האוזן השלישית? Harvest
ניל כזה חמוד הוא היה השבוע בדיילי שואו D:

למעלה