זה דיסק? חשבתי רק שיר אחלה שיר בכל מקרה
S SomebodyElse New member 7/10/05 #25 זה רק שיר זה השיר ששמעתי באותו רגע.. The Doors - The Unknown Soldier
D dirty boots New member 7/10/05 #27 גם אני רוצה ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif Fantomas-The Godfather
F fry New member 7/10/05 #32 סחטיקה אחד הדברים הכי הזויים ומגניבים ששמעתי בחיים שלי פאטון חולה בראש ורואים את זה פה
F FunkyCrime New member 9/10/05 #49 ../images/Emo45.gif http://www.mindistortion.net/movies/thebutterfly
A AliceNoChains New member 7/10/05 #18 john butler trio הם בהחלט מצוינים. חשבתי שרק באוסטרליה מכירים אותם, טוב לדעת שטעיתי. מומלץ שלהם הוא האלבום three
john butler trio הם בהחלט מצוינים. חשבתי שרק באוסטרליה מכירים אותם, טוב לדעת שטעיתי. מומלץ שלהם הוא האלבום three
I itoosh2 New member 7/10/05 #28 את צודקת (או צודק)... באמת בעיקר מכירים אותם באוסטרליה ואני הכרתי אותם ממגזין גיטרות שיש לי שעשו שם כתבה עליו...
את צודקת (או צודק)... באמת בעיקר מכירים אותם באוסטרליה ואני הכרתי אותם ממגזין גיטרות שיש לי שעשו שם כתבה עליו...
A AliceNoChains New member 7/10/05 #29 אני צודקת! כן, הכרתי אותם באוסטרליה. טובים בהחלט. הבנתי שהם הוציאו דיסק לא מזמן בארה"ב.
נ ניקול (גין גריי) New member 7/10/05 #22 סלט קישואים A perfect Circle - Thirteenth Step אלבום חורפי למדיי למרות שהחורף לא הגיע ו Camel - Harbour of Tears
סלט קישואים A perfect Circle - Thirteenth Step אלבום חורפי למדיי למרות שהחורף לא הגיע ו Camel - Harbour of Tears
C cameled New member 7/10/05 #26 יש לי שתיים camel-Rain Dances eric clapton-slowhand שני אלבומים ענקיים