אלבום השבוע

dirty boots

New member
אלבום השבוע ../images/Emo13.gif

החורף מגיע-וכל מילה נוספת מיותרת
וגם, אמרתי לעופר שעכשיו הוא נעלה עכשיו ומזלזל בנו האיכרים
אז... מה אלבום השבוע שלכם? די וי די מיוחד? אוסף? פלייליסט? ספשל אדישן? LP? EP? סינגל? תקליט? 7 אינץ'? הופעה? פלייליסט? סלט קישואים? אה כן, ומי שקונה לי את זה לסוכות מקבל הערצה נצחית.

Davidson

New member
היי, טלפתיה!

כלומר, לא ממש, אבל... אלבומי השבוע (באמת חשבת שזה יהיה 1?
): Depeche Mode - Violator - התחלתי מסע חביב מאוד איתם, השבוע. London After Midnight - Selected Scenes From The End Of The World כן, כן, אין ג'נסיס השבוע. עצוב, עצוב...

dirty boots

New member
Radiohead-Kid A

לא הורדתי אותו במלואו (מברק, Tommy The Cat
), אבל ממה שכן שמעתי, מעולה. יש מצב לקניה בקרוב. וגם שמעתי את SOFAD של דפש מוד, אחרי הרבה פעמים. דיסק מעולה.

epitaph

New member
שמעתי אותו רק פעם אחת בעבר...

אבל ממה שזכור לי השילוב עם האלקטרוניקה הוא טוב, למרות שאני עדיין מעדיף את אוקיי קומפיוטר.

dirty boots

New member
אוקיי גם מעולה

(אותו בניקוד לקיד איי יש לי מקורי), אבל אחרי כמה שמיעות קיד איי נעשה יותר ויותר טוב. אני לא בטוח שהתחברתי עדיין, אבל נראה לי שאני אקנה (נו, בכל זאת החורף מגיע).

yotamn9

New member
אני אני אני

יש לי DVD אחד והוא הופעה של קווין במונטריאול. אחלה הופעה, מיליון פנסים, פיצוצים, בראין מיי ופרדי מרקורי
עוד DVD זה של מטאליקה, cunning stunts שמו. הופעה אדירה, כמו שמטאליקה יודעים לעשות, פלוס בונוס חביב שקורה באמצע... חוץ משני אלה, יש גם שיר של nightwish המעולים. שם השיר הוא whishmaster, שיר חזק ביותר, סוחף, וממכר.

yotamn9

New member
הא ושכחתי אחד

עוד אחד של nightwish. nightwish - moondance. שיר עם השפעות מזרחיות. ממש מגניב. Guns N' Roses - Knockin' On Heaven's Door

newKiticat

New member
הcunning stunts מעולה!

אני ממש נהנתי ממנו!!! חוץ מזה, גם השיר של נייט-וויש->whishmaster הוא אחד מהאהובים עליי..... אנרגיות כאלה שתופסות אותך טוב-טוב...

Sum41xGiRL

New member
שבוע מבורך , לך, ינאי(נכון?)

ובכן, ביום ראשון ערכתי סדר בחדרי הנחמד. בתוך מעמד לקסטות מאחורי מלא קסטות של אמא שלי של JULIO IGLESIAS ו - לואיסאנו פברוטי ניצב לו אחת מהקסטות היחדות שלי - "לוותר על היהדות" של נכי נאצה שנים שלא מצאתי את הקסטה הזאת(היא אשכרה גרמה לי להוציא את הווקמן מהמחסן) ונסעתי בזמן לשנות ה90 המוקדמות, לאיפה שהכל התחיל בארץ מ"דת גזענית" שמתחילה את האלבום היפה הזה ועד "לתגובה" שמסיים את האלבום שמונה רצועות מעולות שמכילות את הטקסטים האנרכיסטים של פדריקו, השירה המעולה שלו והריפים המעולים על הבס והריפים הקליטים שעל הגיטרה פשוט אלבום זהב אפרופו חרישה, בתהליכי חרישה אצלי האלבום songs of faith and devotion של דפש מוד

dirty boots

New member
אח איזה אלבום (הדפש מוד) ../images/Emo13.gif

שמעתי אותו היום (שפעם הכנראה 20923, כמה שחרשתי עליו), דיסק מעולה.

נ י ל ק י

New member
ממש נדלקתי על

בית הבובות, השיר שכל הזמן משמיעים ברדיו-סיגפו ממש יפה ושמעתי עוד כמה דברים שלהם בקיצור: אהבתי!

One Echoe

New member
my albums of the week.

-פורטיסחרוף - 1900? (ג-א-ו-נ-ו-ת). -led zeppelin - the houses of the holy (אלבום מעולה). ו..כמובן, (Richard Wright - Wer dream(1978 באמת שזה אחד האלבומים המתוקים שיש.

slallum

New member
Pain of Salvation - Remedy Lane../images/Emo13.gif

דיסק חביב ביותר
וקניתי את Orchid של Opeth

Hangman Jury 87

New member
יש 2

Aerosmith- Permanent Vacation Limp Bizkit-Chocolae Starfish And The Hot Dog Flavored Water (נראה לי פעם ראשונה אחרי איזה 5 שנים שאני שומע משהו של לימפ ביזקיט)

digression

New member
queen- a night at the opera

קניתי אותו (סופסוף) אתמול וכל מה שעשיתי בשבילו זה לשתות בירה ולעשות על שאלות מטומטמות (עשיתי סקר וקיבלתי תווי קניה) לזה אני קוראת הצלחה..חוץ מזה שהדיסק מעולה +חזרתי השבוע לחרוש על led zeppline- in through the out door.. דיסק כייפי ביותר שלא יצא לי לשמוע הרבה זמן

SomebodyElse

New member
../images/Emo2.gif

איפה אפשר גם לשתות בירה וגם לקבל תלושים לקנות דיסקים? [אחלה דיסק, אגב] Deep Purple - Soldier Of Fortune

למעלה