אלבום הבא - בנובמבר!

p i n g o

New member
כל עוד לא עושים אותה זקנה יותר

אין לי בעיה עם זה

tatababa

New member
אנחנו בררנים היום?

אם הייתי יודע תאריך מדוייק הייתי אומר. ההערכות הן לקראת סוף אוקטובר ומדובר בהוצאה המסחרית של הסינגל *בבריטניה*. כעיקרון קיימות הקלטות דמו של הרבה שירים. הקטע עם הקלטות דמו שהן אומללות, לא מעובדות וחסרות כל הפקה = פשוט סתם טסטרים ראשוניים לשיר מסויים. למיטב הבנתי כבר החליטו על כמה שירים שהם הולכים להכנס לאלבום וההקלטות דמו שלהם קיימות - קיילי רק צריכה להקליט אותם מחדש, לאשר את ההפקה ויש חצי אלבום. הקטע זה החצי הנותר..... אין לגבי עוד כלום! יש המון הקלטות דמו והמון מילים של שירים אבל עוד לא החליטו מה עושים איתו. בגלל שרק חצי אלבום קיים לא נראה שיש איזשהו כיוון מוזיקלי ברור של האלבום, לא בשלב הזה (כשגם החצי המוכן יכול להשתנות). למרות הכל, אני מאמין שאנחנו הולכים *כן* לקבל אלבום השנה כי חברת התקליטים וקיילי עצמה פשוט לא יוותרו על המכירות העצומות של תקופת החגים. הרי האלבום הזה אמור להיות ההמשכון של פיבר ולכן קיילי ושות' לא יכולים לשחק יותר מדי מסוכן וללכת על תקופה מאוווווד חלשה מבחינת מכירות (פברואר-מרץ 2004, וסתם להזכירכם איזה אלבום יצא במרץ ועד היום הוא האלבום הכי נכשל מבחינה מסחרית של קיילי..... *הרמממ*). מקווה לטוב, רן

וואו זה מהר ממה שציפיתי!!!!!!!!!

הקליפ בספטמבר!!!!!!!!! מגניבבבבבבבבבב אאאהההה גם לי זה נראה מטורף אם להיות כנה... אני מקווה שקיילי תשקיע את כולה באלבום ולא תעשה חפיף-אבלך לא קיילי לא חפיפנקית היא זמרת משקעניתתתתתתת!!!!!!!!!

eyalush001

New member
לפי דעתי...

אפילו אם יהייה לחץ מחברת הטקליטים על קיילי להוציא את הדיסק כמה שיותר מוקדם אם זה יפגע באיכות האלבום הבא שלה היא לא ממש תזדרז להוציא אותו כבר בנובמבר כמו שצויין כאן. אני מאוד מקווה שזה יגיע אלינו כמה שיותר מוקדם כי אני משתוקק לאלבום הבא.
ידוע שמכירות הקריסמס באות בחשבוןואולי יזרזו את התהליך אבל אני בספק אם היא תלך על זה אם זה לא יתן לה מספיק זמן לעבוד על האלבום ולהשקיע בו.
בקיצור, אני מחכה לאלבום הבא שלה כך או כך. עם קריסמס בלי קריסמס. עם השקעה בלי השקעה. עם תסרוקת בלי תסרוקת
עם קיילי בלי קיילי.

לימבו

New member
להערכתי מה שיקרה

הוא שתהיה דחייה, כמו תמיד (פעם סינגל של קיילי יצא בזמן שאמרו מראש? לא!) על מנת שהאלבום יהיה מקום ראשון בכריסמס זה יכול לצאת גם באמצע דצמבר... ככה שיש זמן אפילו לדחייה.

p i n g o

New member
בקשר לכריסמס...

הרי קיילי (או חברת התקליטים שלה) הם לא היחידים שרוצים לקפוץ על הכריסמס - יהיו עוד הרבה אלבומים שייצאו באותה התקופה שייתחרו בקיילי...

tatababa

New member
אמת

אבל לקיילי אין הרבה מתחרים מבחינת שני השווקים המרכזיים שלה - אוסטרליה בריטניה הדגים הגדולים כבר לא נחשבים (מדונה כבר הוציאה, מייקל ג'קסון לא חוזר בזמן הקרוב, בריטני כבר מתה וכריסטינה בדרך אליה, שאנייה כבר הוציאה אלבום, מאריה בסיבוב הופעות וסלין מתפגרת לאיטה, ג'לי לופז גם כן הולכת ונעלמת ורובי וויליאמס כבר הוציא) - בקיצור, התחרות הכי גדולה שיכולה להיות לקיילי לקראת השוק של כריסמס זאת סופי אליס בקסטור, ועד כמה שאני אוהב את סופי - היא לא נחשבת מתחרה רצינית. מה גם שאנשים לא יקחו את הצ'אנס נגד קיילי.... שוב, אני חושב שזה הולך לקרות אחרי הכל. הייתי סקפטי בהתחלה אבל אין חוכמות - שוק החגים הוא שוק חזק מדי מכדי לוותר עליו! שאר השנה (ובייחוד פברואר-מרץ) חלשה מדי להוציא אלבום מבחינת מכירות (כמובן שקיילי תוכל להגיע יותר בקלות למקום הראשון אבל עם מכירות אומללות - וזה תכלס מה שמעניין את חברת התקליטים) ככה שלחכות עד ספטמבר 2004 נראה לי קצת תלוש מהמציאות. אנשים תתכוננו לסוף נובמבר...

tatababa

New member
זה לא הקטע

לחברת התקליטים לא מזיז אם האלבום מקום ראשון או מקום שני. הקטע זה שכל התקופה שמובילה לכריסמס היא תקופה מאוד חזקה מבחינת מכירות תקליטים ומה לעשות שהחברות השונות לא טיפשות ולא יוותרו על ההזדמנות הזו (בייחוד אחרי הטעם שפיבר השאיר בפה מבחינת מכירות).

למעלה