אלבום הבא - בנובמבר!

tatababa

New member
אלבום הבא - בנובמבר!

כן חברי המטורפים... מסתבר שחברת התקליטים הורידה את כפפות המשי כלפי קיילי - האלבום הבא יוצא בנובמבר! האלבום ילווה את הסינגל הראשון שיצא באוקטובר. כנראה המגמה היא להרוויח מהמכירות של הכריסמס. למרות הכל - חברת התקליטים רק קבעה תאריך אבל הוא תמיד יכול להשתנות ע"י חברת התקליטים עצמה למרות שלא נראה לי הם ישמחו להזיז את זה, יהיה להם יותר קל ללחוץ על קיילי לסיים את האלבום. בכל אופן, אם זה נכון - אז הקליפ לסינגל החדש צריך כבר להופיע ב MTV כבר מאצמע ספטמבר - מה שנראה לי לגמרי מטורף! טוף, זהו זה בקיצור.. נקווה לטוב! רן

p i n g o

New member
מה דעתכם? זה טוב או רע?

כי מצד אחד יהיה פחות זמן לעבוד על האלבום - רע
מצד שני יהיה לנו אלבום יותר מוקדם!! - טוב
מה דעתכם על זה?

tatababa

New member
לדעתי זה בלתי אפשרי...

אין אפילו *חצי* אלבום מוכן (ככה שלבחור סינגל ראשון יהיה מטורף כי אין אלבום שהסינגל הזה אמור לייצג אותו. אין אלבום אומר אין כיוון מוזיקלי ברור). חוצמזה, סינגל באוקטובר אומר קליפ באמטיוי כבר בספטמבר כלומר הקליפ צריך להיות מוכן לקראת סוף אוגוסט >> צילומים בתחילת אוגוסט >> עוד יומיים!! אין מצב לגמרי! חברת התקליטים נראה תצטרך לאכול את הלב בשקט ולדחות את התאריך... הדבר היחידי שהם יכולים להוציא לפני הכריסמס יכול להיות סינגל (וזאת יכולה להיות התאבדות כי זה שבוע *מאוד* קשה לסינגלים!). זאת דעתי, רן

Human Nature

New member
הממ... |טל| †

לא ציּנת מתי באוקטובר הם מתכננים להוציא את הסינגל. גם לא ציּנת אם זה התאריך לסינגל מסחרי או ליציאה לרדיו. אני לא מאמין, בכל מקרה, שהיא תספיק להקליט אלבום עד נובמבר אם אין כיוון מוזיקלי או הקלטות דמו. ואם היא תספיק, אני מפחד שהתוצאה תצא זולה. מצד שני, רדיוהד הקליטו אלבום בשבועיים...

בלי להעליב-קיילי היא לא זמרת שתוצי

שתוציא אלבום תוך שבועיים -היא לא תרגיש שלמה עם האלבום! היא לא ג'יי.לו(שהוציא את האלבום תוך לא יודעת כמה זמן!) ולמה האלבום שלג יי לו כול כך מצליח? כי זאת -היא! כאלו זמרת שעבדה שבוע על האלבוםש לה.... לא נראה לי משהו! קיילי משקיענית היא לא סתם!!!! היא לא תוציא תקליט בשבועיים עלובים!

Human Nature

New member
הממ... |טל| †

לזמן ההקלטה, לעתים, אין השפעה על התוצאה הסופית. יש פעמים שבשבועיים יוצאת תוצאה יותר טובה מזו שתצא אחרי שנה. זה תלוי בהשראה של האמן.

ואם עושים אלבום בשבועיים זו לא השקע

השקעה!!!!!! מה קרה אבי הפסקת לדבר איתי? אתה יודע ששמעתי את :somthing to remember של מדונה? ואני הכי אוהבת את you'll see

Human Nature

New member
אני שונא אותך ../images/Emo3.gif |טל| |צלב|

סתם, סתם. אני עייף
עכשיו, בקשר לאלבום- נכון, הוא אולי לא יהיה מושקע משך הזמן- אבל הוא יכול להיות מדהים מבחינה אמנותית. לדעתי קיילי יכולה לבדוק את הגבולות שלה עם מגבלת זמן כל-כך מגבלתית (?). ובקשר ל-STR- שמעת את האלבום כולו? אני הכי אוהב את "I Want You" (הגרסה האחרונה). בכלל, אני הולך לקבל את המהדורה היפנית שלו בסוף החופש, ואני פאקינג מתרגש!

חחחח אתה פאקינד מתרגש?../images/Emo9.gif

אני חושבת שלא עדיף לקיילי להסתכן אניב כלל פוחדת מעוד מהשינוי ומהאלבום הבא ומזה ששוב היא תיפול... אבל אלה סתם חששות שווא....אני מקווה בכול אופן אין לי מה לדאוג לקריירה של קיילי -היא מחליטה את ההחלטות לא אני1 ועדיין המעריצים שלה תמיד היו איתה גם בתקופה הרעה שלה שהאלבום לא מכר הרבה נכון? כמה גירסות היו לi want u?

לימבו

New member
להזכירכם!

את האלבום הראשון שלה היא הקליטה ב-4 ימים! אני משוכנע שזה אפשרי. שימו לב כמה זמן היא "עבדה" על FEVER. Light Years יצא ביולי 2000 (אם אני לא טועה) Fever יצא באוקטובר 2001 אל תשכחו שבין לבין היא היתה בקידומי מכירות ו- On A Night Like This Tour מה שמשאיר בערך חצי שנה לעבוד על Fever נראה לי... אין קשר בין להלחיץ לבין תוצאה טובה להערכתי. והערה קטנה נוספת- MTV מכניסים קליפ לפלייליסט שלהם יחסית מאוחר. אני מניח שהתכוונת שבספטמבר מתחיל הפרומו שזה בעיקר אומר- יוצא לרדיו בבריטניה (קאפיטל!)

tatababa

New member
אני לא הולך להכנס לדיון על FEVER

כי זה לא ייגמר יפה....
וכן, התכוונתי בעיקר לפרומו למרות שחברת התקליטים צריכה לספק לרשתות הטלויזיה (MTV במקרה שלנו) עותק פרומו של הוידאו מבעוד מועד. לגבי מתי השיר באמת נכנס לרשימה של MTV - זה שיקולים שלא תלויים בחברת התקליטים. הקיצר, יש עוד חדשות טובות ומאווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדד מלהיבות!!! אני הולך לפרסם אותן בחלון נפרד.. Cheers רן

כן...

ראיתי את החלון הנפרד יא משקיען שכמותך! תודה עלה רשימההההההההה יהו איזהש ווה!!!! כמה שירים! זה עוחד להיות האוסף הכי שווה! כי בקודם לא היו שירים מ87 -97!!!!!!!! יהו מגניב... אבל בטח 70 אחוז מזה זה רק רימקסים נכון?

טוב אז אולי זמן ההשקעה לא משנה אבל

קיילי היא לא כמו רדהויד או איך שלא קוראים להם...... והיא תתן לנו -את הטוב ביותר!!!!!!לא?

p i n g o

New member
אני מאוד מקווה שהאלבום הבא...

לא יהיה ברמה של האלבום הראשון שלה, ויותר איכותי מפיוור...

tatababa

New member
אמת! זה לא הכמות, זאת האיכות....

אם קיילי רוצה היא יכולה להוציא סופר אלבום, הבעיה זה שלא נראה לי שהיא רוצה כל כך.....

p i n g o

New member
אולי זאת היא שלא רוצה...

או אולי חברת התקליטים לא מוכנה לחכות? או שניהם??

tatababa

New member
זמן הקלטה ארוך

זה לא מדד לאיכות. החששות שלי שקיילי לא להוטה כל כך על אלבום כרגע מתבססות על ראיונות סביב אפריל כשהיא נכנסה להקליט כמה הקלטות דמו ראשונות לאלבום. היא אמרה בכמה ראיונות : I have to go back to the studio. השימוש במילה HAVE לא נתן את הרושם שהיא יותר מדי שמחה ללכת להקליט עוד אלבום (זה וחוסר ההתלהבות שלה כשהיא אמרה את זה). ככה או ככה אני מאמין שעכשיו היא יותר נכנסה לזה אבל עכשיו גם חברת התקליטים נכנסה לזה... ובקיצור - אני מקווה שכל השטויות האלה לא ישפיעו על האיכות של האלבום. Cheers רן

למעלה