אלאניס מעשנת?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

איפה יש משהו במאיר מאחורה? וברור שיש..אין מצב שאין אמנים שלא השתמשו בסמים.. וזאת סתם החלטה לא מבוססת וזה מעצבן אותי.

Rוית

New member
הלוח בקרה מאחוריה..

הלחצנים לא בפוקוס אז הם בוהקים שכאלו.. קיצר, עיפרון.

איזה שטות זה להאמין בזה ../images/Emo13.gif

אני בטוח שיש מלא מפורסמים שלא השתמשו...בואי נגיד שאני לא רואה את מאריה קארי מזריקה..

נו... וזו לא סיגריה?

מה זה משנה, העיקר שאלאניס תשמור על הבריאות והכי חשוב, שלא תקלקל את קולה המיוחד בעשן הסיגריות וכל הזבל שהוא מביא עימו.

isw

New member
לא נראה לי כ"כ

ואגב, לא ראיתי שם תמונה שלה מעשנת... יש תמונה דומה אבל זה לא סיגריה.. [מקווה שלא עשיתי פדיחה ויש שם תמונה אחרת..] למרות שכן נראה לי שבאיזה דיוידי רואים אותה מעשנת, אבל לא נראה לי שזה מצב תמידי.. וגם לא נראה לי שסמים.

לבריאות

שיהיה לה. מה שעושה לה טוב. מה שמוציא ממנה את המלודיות. וזהו!!! היא עדיין לא מנהלת הטלויזיה החינוכית

shikma r

New member
באמת מאכזב...

יד לי דעה על אנשים מעשנים.. הערך שלהם יורד בעיני במהירות ברגע שאני רואה אותם מוציאים ומעשנים את הדבר המסריח אני חייבת לציין..

UnprodigalSon

New member
איזה פורום של ילדים טובים אנחנו!

חבר'ה. זה לא כזה גרוע. אל תשכחו שזה חוקי כבר בחלק מהעולם - משמע: זה לא יכול להיות כזה גרוע. סיגריות - לעומת זאת - עושות סרטן ועשו לנו על זה הרצאה בעבודה וזה נשמע כמו הדבר הכי מפחיד בעולם - אז באמת, לא כדאי לעשן. ובלי שום קשר - כבר היו מספיק זמרים שהקול שלהם נהרס בעקבות הסיגריות. נכון, זו החלטה שלהם, אבל אף אחד פה לא היה רוצה שהקול של אלאניס יעלם, חס וחלילה? חוצמזה שזו גם הפרנסה שלה שזה די אמור לעניין אותה.

אין לי שום דבר נגד אנשים שבוחרים

לעשן, ושיעשנו מה שהם רוצים. שכל אחד יחיה את חייו בדרכו שלו. אני סולד מזה באופן אישי ובסך הכל הטריד אותי שהיא מעשנת מהסיבה הפשוטה של, מה לעשות, אני אוהב אותה ואכפת לי מהבריאות שלה ומהקול המקסים שלה. זה הכל. בכל מקרה, זכותה לעשות מה שתרצה.

למעלה