אלאניס מעשנת?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
עד כמה שידוע לי..היא הייתה מעשנת,

בעבר. וכן, אכן מאכזב לשמוע.
בלה. הגעתי למסקנה שכולם מעשנים דמט.

Jagged chaos

New member
למה זה כזה מפתיע?

יותר מזה היא גם עישנה סמים לפי הלירקס.. " You must wonder why I'm ruthless and all strung out..." בחיים לא ראיתם הופעות שלה משנת 96 בוידיאו? רואים שהכיא כולה מסוממת שמה.. אין לא שליטה על הידיים, הפרצופים, האדישות והלהט ביחד... סיגריות - היא עישנה מהנעורים שלה, רואים אותה בקליפ של שנת 1992.

Rוית

New member
לא מסכימה..

לדעתי היא לא נגעה בסמים.. אבל אולי זו סתם התמימות מדברת מגרוני..

FroZeN Heart

New member
איזו תמימות...

ברור שהיא עישנה סמים, היא חיה כמה שנים בהודו במצב נפשי מעורער ונראה לך שהיא לא תעשן סמים?

kerry cordano

New member
איפה היא חיה כמה שנים?

נראה לי היא טיילה במזרח, לא חיה שם ובינו אין מוזיקאי או אמן שלא ניסה אי פעם סמים

o0Invisible0o

New member
היא לא חיה שם.

ובלה..בטח. למרות כל מה שנאמר, לא כל מי שנוסע להודו למצוא את עצמו מגיע לסמים.

Jagged chaos

New member
לא נראה לי שהיא תפסה ראש בהודו...

מהסיבה שהיא היתה שמה עם אימא ודודה שלה (ועוד שתי חברות)... או שיש למשפחה שלה שריטה רצינית והם כולם עשנו

nora האחת

New member
אסור בתכלית האיסור להוציא לשון הרע

על משהו רק משמועות. אם תעשה כך זה יחזור אליך ככדור מתגלגל ואז מי שליכלך את פיו, ילכלכו עליו. זכרו זאת היטב. שבוע טוב

o0Invisible0o

New member
מה אמרתי?XDD

אני יושבת פה ומגנה עליה ובסוף ההודעה הזאת משורשרת אלי?

nora האחת

New member
את ההודעה הזו כתבתי רק לאלה...

שמדברים רעות משמועות. בן אדם אשר לא ראה משהו, ושמע ומעביר הלאה זה לשון הרע וזה חוזר אליו, ואז זה ממש עצוב שאנשים ניפגעים ולעיתים לשון יכולה לחרוץ דין מוות. שימו לב להודעות משוסיימות ותשתדלו להיות אמיתיים וישרים. המון המון אהבה

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכרת שפעם ראיתי תמונה שלה מעשנת ופירסמתי בערך הודעה כמו שאתה פירסמת עכשיו, ומכך הסמיילי הצוחק
היא לא מעשנת כיום.. פעם בתקופה העמוסה של הסיבוב הופעות של ג'אגד היא עישנה קצת.. אה וגם נדמה לי בהודו או באחד מהמקומות שהיא היתה בהם בהפסקה לפי SFIJ (או שזה היה אחרי?) יש תמונה שלה עם נרגילה.. בכל מקרה, מאז הבחורה קיבלה קצת שכל.

אז זהו ש...

תיכנסו לאתר שלה ותראו שב chapter 4 יש תמונה שלה מעשנת. בגלל זה הזדעזעתי. ולגבי הסמים... לא יודע למה, אבל בהופעה שלה בארץ בראשון, לפחות בתחילתה היא נראתה לי די מסוממת על הבמה, במיוחד כשהיא התחילה להסתובב סביב עצמה במהירות מטורפת איזה דקה וחצי. אבל לא כל כך היה לי איכפת, להיפך, התלהבתי מזה עוד יותר, (בואתו הרגע). מישהו זוכר את זה? גם אתם חשבתם כך?

בר ר

New member
וואו

אני תמיד חשבתי שהקטעים האלה זה מזה שהיא נכנסת לאנרגיות של ההופעה והכל. מאכזב לחשוב שזה מסמים, לא?

o0Invisible0o

New member
אבל היא עושה את זה במלא הופעות.

אני ממש לא חושבת שאלה הסמים, זאת פשוט היא.
רואים שהיא נהנת..מקפצת, מסתחררת ובעיקר עושה מה שבראש שלה. למה שתגידו על זה שהיא לקחה סמים אני כבר לא אאמין, לא מסוגל להקלט..אז תגידו אבל אני באמת מתקשה לחשוב שהיא לקחה.

Rוית

New member
חיפשתי את התמונה שאתה מדבר עליה

אין שום תמונה שלה מעשנת...אולי אתה מדבר על התמונה בשחור לבן שרואים אותה באולפן בפרופיל והיא מחזיקה משהו לבן וארוך? (מצורפת
) זה עיפרון!

kerry cordano

New member
זה עיפרון + משהו שמאיר מאחורה

ואין אמנים שלא השתמשו בסמים בפעם זו או אחרת

למעלה